С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 416
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Zzz,честито ти ново именце,със здраве да пишеш с него в темичката!  bouquet
Elisir,много ти е хубав домашния любимец,аз много обичам кучета ,но живея в апартамент и ми е жал да го гледам затворено между панелите [smilie=smile3518.gif
Камбанска,съчуствам ти че оставаш сама с децата,защото аз съм така сега,нашия тати е в "командировка"за 4м,такаче ми е напълно позната ситуацията,добре че майка ми вечер след работа минава да ми помогне при къпането на децата иначе #Crazy
Отивам да пия една beer,да се омая и после в леглото,че бебка напоследък не спи много спокйно и се върти и пъшка newsm78

# 106
Здравейте мами! Laughing
Питате за кръщене....ние подарихме на кръстницата малко подаръче:голяма стъклена купа и 2 малки купички,бяха много симпатични за това ги избрах.Доста се чудех какво да е...А кумувете освен че и подариха много дрешки и бяха взели златно кръстче,икона и сувенир ангелче.Останахме много доволни,а надявам се и те с гостуването си у нас...
Кумувете са ни от София.
         Сега се наяде малката и малко плаче,че я оставих на леглото,то при мама е най-хубаво ама не може само да се държим baby_neutral
Лапа си много ръцете и си мокри чак и ръкавите на блузките... Joy
   Сега отивам и аз да хапна ,че изгладнях Rolling Eyes
 Честито на месечинките и много да слушат мамите си!
   на мама ZZZ  честито ново име!

# 107
  • Варна
Здравейте и от мен! Бебка вече спи и аз с биричка пред компа! Наздраве на всички "битови алкохолички"  smile3534  beer  cheers
Честита месечинка на Марти! Да расте здраво и палаво дете!  smile3525
Честито ново име на Zzz! Със здраве да си го ползваш и много да пишеш!
Elisir много е сладък домашния любимец. Ама какво мъниче е само  newsm08
Много целувки на бебчетата и лека нощ от мен, че сутринта станахме рано и почти не спахме през деня.

# 108
Ехооо  Simple Smile Здравейте и отнас с бебе Марти   bouquet
Дано да не сте ни забравили  Simple Smile но нямах никакво време напоследък за компютъра и не си спомням от колко време не съм писала при вас  Embarassed Ние сме добре-за съжаление вече сме изцяло на АМ,но... какво да се прави.Вече сме 6кг и 65см-ще го правя манекен  Laughing Не съм ви чела,но видях че някой пита за кръщенето-ние ще правим на 16 и направо ми е луднала главата.За кръстниците купихме барбекю и комплект чаши за уиски и купа за лед-дано да им хареса  Praynig Ох отивам да видя бебо,но скоро пак ще пиша  Peace

# 109
 Кambanska и Ninani kато гледам момичета и вие като мен сте самички обаче незнам как се оправяте с  по две деца?!  Crazy Доста тежко ми се вижда без помощ с щъкащо дете и бебче.  #Crazy

Аз цял месец още ще съм самичка с бебка и чак сега започвам да свиквам. Всичко правиме заедно, но съм станала разногледа Simple Smile От изхвърляне на смет до чистене и пазаруване, с кенгуру-то сме като гербови марки  Mr. Green

Elisir, много сладък домашен любимец си имаш  Heart Eyes

JoyНаздраве на mama Sasi от "наш'та партия"

Момичета, защо толкова рано започнахте с кръщенетата?
Нашите Кумове се разделиха и ние останахме без Кръстници за бебка hahaha (отделно така се намразиха, че не можем да ги събираме на едно място).

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 22:38 от Boshi-Moshi

# 110
  • София
Първо искам да благодаря на всички мами за вниманието, колко му трябва на човек за да се почувства добре, а вие ме карате да се чувствам точно така.  bouquet   bouquet   bouquet
Второ и не толкова приятно , но необходимо според мен е пусна един линк към сайт за защита на тюлените...
ТЕЗИ МАМИ, КОИТО СА СЪС СЛАБИ НЕРВИ ДА НЕ ГО ОТВАРЯТ, ЗАЩОТО ИМА ПОКЪРТИТЕЛНИ СНИМКИ.
Дано не ми се разсърдите.
http://www.tuleni.hit.bg/

# 111
Boshi-Moshi, много сладко си се представила  bouquet .

Момичета, защо толкова рано започнахте с кръщенетата?

На мен също ми е любопитно. Около мен до годинка чакат... newsm78

# 112
Второ и не толкова приятно , но необходимо според мен е пусна един линк към сайт за защита на тюлените...
ТЕЗИ МАМИ, КОИТО СА СЪС СЛАБИ НЕРВИ ДА НЕ ГО ОТВАРЯТ, ЗАЩОТО ИМА ПОКЪРТИТЕЛНИ СНИМКИ.

УЖАС!!!

# 113
  • София

УЖАС!!!
Знам, че е ужасно, аз още не мога да дойда на себе си.... когато отварях сайта не знаех какво ме чака там.
Моля мамите, които са го отворили и имат желание да помогнат да разпратят линка на свои познати.

# 114
  • София
 cheersна всички мами!
Честито на месечинките!
И нашия татко замина за 10 дни и ние се справяме самички. Къпя го без сапун, защото не мога да го изплакна сама, или има някаква техника, която аз не владея? дайте идеи! Аз кръщенето го отлагам до 1-вата годинка и тогава с един удар- два заека! LaughingЩото е голяма лудница! Аз искам в някой манастир само ние с кумовете, но пак ще скандализирам родата с моите идеи.

# 115
И това ми било спорт... #Cussing out
Тези хора, както и другите , които пускат кучета да се бият, наистина не трябва да живеят...
Трябва да ги пуснем един срещу друг да се бият с тояги или да се хапят.

# 116
  • София
И това ми било спорт... #Cussing out
Тези хора, както и другите , които пускат кучета да се бият, наистина не трябва да живеят...
Трябва да ги пуснем един срещу друг да се бият с тояги или да се хапят.
Права си на 100%

# 117
Къпя го без сапун, защото не мога да го изплакна сама, или има някаква техника, която аз не владея? дайте идеи!

Аз предварително си приготвям едно канче с чиста вода и след къпането си увисвам Боби на едната ръка и с другата го поливам. Е, пооливам и себе си, ама не е болка Laughing . Иначе можеш да си приготвиш едно легенче с чиста вода и да го изплицикаш там след ваната Peace .

# 118
Къпя го без сапун, защото не мога да го изплакна сама, или има някаква техника, която аз не владея? дайте идеи!

А можеш също да си купиш хамаче... много е удобно и не ти трябва никой да помага.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт