С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 416
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
А можеш също да си купиш хамаче... много е удобно и не ти трябва никой да помага.

Ама пак ще трябва да се помага при плакненето като се повдигне от коритцето... newsm78 . Ние сме с анатомична стойка, която е в основната вода и като му измия главата с шампоана трябва да го изплакна отделно. Sad

# 121
А можеш също да си купиш хамаче... много е удобно и не ти трябва никой да помага.

Ама пак ще трябва да се помага при плакненето като се повдигне от коритцето... newsm78 . Ние сме с анатомична стойка, която е в основната вода и като му измия главата с шампоана трябва да го изплакна отделно. Sad
То виси във въздуха и не трябва да го повдигаш... просто изплакваш.

# 122
Уф,да си допия бирата и аз,да простра прането от Н-тата за днес пералня,да поизсъхна малко/че косата ми е мокра от банята/ и ще отивам и аз да спя,че от утре ще съм на 48 часово дежурство...Ако някой пита как се справяме с две деца... то аз нали вече се похвалих,че си имам три...най-голямото се прибра от работа,мина през банята,излезе да се види с един приятел,повися на компа,изгледа мача и си легна smile3512....абе да взема и да #2gunfire #2gunfire #2gunfire..така,че май като го няма ще ми е по-спокойно..поне след един човек по-малко ще вървя... smile3515...яд ме есамо,че децата почти никога не спят по едно и  също време/освен през нощта/та трудно мога да си позволявам глезотии като къпане,ходене до тоалетна и др.подобни...Но като гледам,не съм единствена и определено ви съчуствам...
Елисир,страхотно ти е кученцето..гооооооооооолямо да порасне...И на Цецко новата снимка на лентичката е страхотна...пак сте със страхотно зелен тоалет/и гледам неква страшна гъзария/
За къпането-когато съм сама изобщо не ползвам корито-едно легенче в мивката в банята и направо пускам чешмата..а баткото откак е почнал да стои прав-направо под душа...че иначе наистина е трудно сам...
За кръщаването-то се прави за здраве и колкото е по-рано,толкова по-добре...доколкото знам,едно време след 40 тия ден са ги кръщавали децата/дотогава не е можело заради демоните дето са ги обсебили покрай раждането/...Ние също искаме по-навреме да стане,ама нашите кумове нае са семейство и в момента всеки е с проблемите си,та ще чакам малко да им просветне...а това за подаръците -сега чувам,че се даряват.../ние значи сме на далавера,по нашия край.. newsm53/

Люта чушка,просто нямам думи...на мен ми го изпратиха преди няколко дни и още ми е гадно от видяното...но само това да е...вчера от новините направо ми призля/за родилката във Варна/...незнам накъде отива човечеството...уж претендираме ,че сме цивилизовани и еволюирали..../но явно не всички/

# 123
...вчера от новините направо ми призля/за родилката във Варна/...незнам накъде отива човечеството...уж претендираме ,че сме цивилизовани и еволюирали..../но явно не всички/

Какво, какво??? Изпуснала съм ги новините. Какво е станало? Rolling Eyes

# 124
  • София
......
Люта чушка,просто нямам думи...на мен ми го изпратиха преди няколко дни и още ми е гадно от видяното...но само това да е...вчера от новините направо ми призля/за родилката във Варна/...незнам накъде отива човечеството...уж претендираме ,че сме цивилизовани и еволюирали..../но явно не всички/
Камбанска, аз не съм гледала новини от много време, когато си по-свободна моля те пусни малко инфо по случая с родилката.
Колкото до кръщенето на мен просто ми се иска по-рано да го направим, както казва Камбанска за здраве.

# 125
  • София
Ех, как чакам времето, когато ще стои под душа да го къпя, ще ходи....а като погледна снимките от преди три месеца .....ми става толкова мило....

# 126
 bdbaloni Честит рожден ден на Yanan! Много здраве , щастие и любов bdbaloni

# 127
Честит рожден ден на Yanan! Много здраве ,  любов , късмет  и радост !  ura newsm18 Tada
И аз гледах за родилката във Варна.Починала е.Смятат че е носела мъртъв плод 1 месец , но кой да види smile3515Гинеколога, който я е наблюдавал е видял малформации в плода и я е изпратил  в болница, оттам не са я приели веднага и е трябвало да изчака и после вече изходът е...фатален.Случая е поет от съдебна медицина.Дано не се случват повече никога такива неща.Никога.Почувствах се ужасно докато гледах новините.
За всички мами , които се оправят сами / и аз съм една от тях / разбирам ви и ви съчувствам Weary
Аз лично просто искам да си легна и да се наспя , искам вече да сме пораснали, но не би...ще трябва да почакаме smile3506
Мами от София ще се видим ли в неделя?   smile3521

# 128
  • Велико Търново
 bdbaloni  Честит Рожден Ден Yanan!Пожелавам ти преди всичко много здраве,щастие,любов и нека всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдва!Весел празник! hahaha

Аз,нали най-накрая си намерих педиатър,който да споделя моите възгледи за захранване и гледане на детето съм много щастлива.Та вчера  ходихме при нея и притеглих Дарка-за 10 дена 200гр. само кърма newsm44  много съм доволна,а предишната на 15 ден от раждането ме накара да купя Фризолак #2gunfire.Ама,аз нали рогато по зодия и призвание лесно не се отказвам.С нея коментирахме случая с варненското бременно момиче-умрял е плода и като се разлага е отишъл съсирек или тромбо/не се сещам какво точно/ и е запушило пак незнам си какво-ама тъй го обясних,че никой не ми видя  Blush.С две думи случая е бил неспасяем,само не разбрах тя не е ли усетила,че бебето не е активно или там на последната консултация не са ли видяли,че плода е умрял.Някои гинеколози са за  #2gunfire smile3513 fight,ама след дъжд качулка и сватба булка.Това ми е инфото по темата.Извинявам се,ако нещо не е така,но така ми каза педито.

Както всеки ден по това време отивам да се забавлявам   newsm79 newsm28 1ironing wash hang  food002 и след това на разходка,а на обяд на   beer2.Както казва  мъжа ми някои пият от мъка,др.от радост,трети от сутринта-сама да съм си изберяла от кои съм Embarassed

Вчера ми беше някакво както пее Люси никакво,едно депресивно и си мисля,като се прибере Георги аз,излизам-но той се обажда имал делови ангажимент.Идваше ми да го убия е слабо казано.Направо понякога ми дотежава,че няма ама абсолютно никаой покрай мен.За две минути сама не мога да изляза.Взела съм си часове за събота за козметичн
и манипулации и никой не може да ме спре.Чакам го този ден с нетърпение-да глътна малко въздух.Ох,пооплаках се,ама ще ме извините.

Желая ви много слънчев и хубав ден! HugЦелувки на мами и бебоци!

# 129
  • София
Yanan, Честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов
  newsm59  bigdance2  cook  Gift newsm59

# 130
  • Варна
Здравейте! Голямо оживление има в темичката тези дни, дано е все така  Peace
 bdbaloni Yanan Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана!:clover:
Аз вчера се изявих като една добра домакиня -изпекох и обелих 20 килограма пипер. От как имам бебе взеха да ме влекат тези неща -до преди това не щях и да чуя за зимнина. Е, в резултат на това вечерта ме боля и операцията и кръста...то казват, че на който му е къс акъла да му е як гърба. И вечерта се къпах с Криско под душа.   bathAndi06 това може също да ти свърши работа -гушваш бебето и под душа. Сапунисах си го, изплакнах...бърза и лесна работа. Седната ръка подпирам гушнат в мен а с другата сапунисвам и плакна.
Варненски мами, хайде да я правим тази среща докато е хубаво времето. Предлагам в понеделник, както беше първоначалния план на ninani 11.00 пред Летния театър. Аз като се разхождам само зяпам мамите и бебетата на около 3 месеца да позная някоя от вас  Laughing
Хайде лек и слънчев ден от мен!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 10:35 от anita_s

# 131
  • Варна
Използвам че Крис още спи да кача малко снимки. Ето най-новата

# 132
  • София
Ох това за варненското девойче направо ме разтърси...  smile3518 Как ми се иска да не се случват подобни нещастия.

# 133
  • Пловдив
Ехооо, здравейте от нас  Hug

Най-накрая се наканих да драсна някой друг ред, ама вие много пишете и докато ви изчета  Crazy
Вечер нямам много време за седене пред компа, защото милото ми братле си е в нас, а сутрин ме гонят други задачки.
Zzz, честити 4 месеца на Марти. Много да те слушка и да е най-здравото детенце. Подсети ме и аз да почерпя, защото ние вчера станахме на 3 месеца  Misc Baby Bottle newsm38 beer , а днес брат ми има рожден ден   party023 . Само по-лекичко с почерпката, да не преядете.  Иначе и аз съм от мамите пийващи редовно биричка (ако не цяла, поне 1 чаша  Mr. Green )

Виждам, че се представяме една на друга, та да го напрвя и аз: Пепа (Пенка) Янева на 28 години, но не за много дълго. След 2 месеца ставам на 29. Завършила съм средно училище в Русия и там учих 3 години в технически университет. Прехвърлих се в БГ за 4-ти курс и през 98 завърших. Специалността ми е "Компютърни системи и технологии". В университета се запознах с бащата на детето ми, а от 98 година сме заедно (и до сега нямаме брак). Дълго време работех по специалността си с изключение на две лета, през 2004-та и 2005-та. Тогава работих като туристически гид в Турция. Ако не бях забременяла сигурно пак щях да работя там.

Май стана дългичко и за да не ви уморявам приключвам.

bdbaloni на Yanan. Бъди много щастлива и обичана

Hug от нас с Любчо и приятен ден  Wink

# 134
  • София
.........
Zzz, честити 4 месеца на Марти. Много да те слушка и да е най-здравото детенце. Подсети ме и аз да почерпя, защото ние вчера станахме на 3 месеца  Misc Baby Bottle newsm38 beer , а днес брат ми има рожден ден   party023 . Само по-лекичко с почерпката, да не преядете.....
Честити ви 3 месеца Пепитка, нека Любчо да расте здрав, щастлив и усмихнат и много да ви радва.   bouquet
anita_s, Криси много сладък бре. Нацелувай го от мен.

Общи условия

Активация на акаунт