Ама пак ще трябва да се помага при плакненето като се повдигне от коритцето...
. Ние сме с анатомична стойка, която е в основната вода и като му измия главата с шампоана трябва да го изплакна отделно.
. Ние сме с анатомична стойка, която е в основната вода и като му измия главата с шампоана трябва да го изплакна отделно.
....абе да взема и да
..така,че май като го няма ще ми е по-спокойно..поне след един човек по-малко ще вървя...
...яд ме есамо,че децата почти никога не спят по едно и също време/освен през нощта/та трудно мога да си позволявам глезотии като къпане,ходене до тоалетна и др.подобни...Но като гледам,не съм единствена и определено ви съчуствам...
/

Гинеколога, който я е наблюдавал е видял малформации в плода и я е изпратил в болница, оттам не са я приели веднага и е трябвало да изчака и после вече изходът е...фатален.Случая е поет от съдебна медицина.Дано не се случват повече никога такива неща.Никога.Почувствах се ужасно докато гледах новините.

Честит Рожден Ден Yanan!Пожелавам ти преди всичко много здраве,щастие,любов и нека всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдва!Весел празник! 
много съм доволна,а предишната на 15 ден от раждането ме накара да купя Фризолак
.Ама,аз нали рогато по зодия и призвание лесно не се отказвам.С нея коментирахме случая с варненското бременно момиче-умрял е плода и като се разлага е отишъл съсирек или тромбо/не се сещам какво точно/ и е запушило пак незнам си какво-ама тъй го обясних,че никой не ми видя
.С две думи случая е бил неспасяем,само не разбрах тя не е ли усетила,че бебето не е активно или там на последната консултация не са ли видяли,че плода е умрял.Някои гинеколози са за
,ама след дъжд качулка и сватба булка.Това ми е инфото по темата.Извинявам се,ако нещо не е така,но така ми каза педито.
и след това на разходка,а на обяд на
.Както казва мъжа ми някои пият от мъка,др.от радост,трети от сутринта-сама да съм си изберяла от кои съм
Целувки на мами и бебоци! 
Yanan Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана!:clover:
Andi06 това може също да ти свърши работа -гушваш бебето и под душа. Сапунисах си го, изплакнах...бърза и лесна работа. Седната ръка подпирам гушнат в мен а с другата сапунисвам и плакна.

, а днес брат ми има рожден ден
. Само по-лекичко с почерпката, да не преядете. Иначе и аз съм от мамите пийващи редовно биричка (ако не цяла, поне 1 чаша
на Yanan. Бъди много щастлива и обичана
от нас с Любчо и приятен ден
, а днес брат ми има рожден ден
. Само по-лекичко с почерпката, да не преядете.....