Много яка коса, пу пу.
Аз ям само чисто месо, без никакви сланини, нито вътрешности, трътки и кожи. Кожата единствено на пилето, ако е много много препечена. Иначе не мога да преглътна, давя се и край. Също в манджа, ако има люспа от чушка/домат, трябва да я махна, иначе пак не мога да преглътна и спирам да ям. Като готвя, много внимавам хубаво да са обелени чушките и доматите. Никакви морски храни не понасям също, също така нещо, което не ям, не мога да го готвя. Мъжът ми много обича всякакви неща от рода на шкембе, пача, мозък, миди и каквото там аз намирам за гнусно. Не мога да ги готвя и той си ги прави сам. По тоя повод, баба ми наскоро ме нахока и ме заплаши, че ако продължавам така, на него можело да му писне и да си намери някоя, която му готви. И завърши с изречението, по-скоро заповедта: "Да сготвиш на момчето една пача" 🤢🤣
Той много се забавлява като му разказах, слава Богу, разбира ме. (За разлика от бившия ми мъж, който насила ме накара да изчистя една риба, докато бях бременна с първото ми дете, оттогава и риба не ям).
Синът ми пък обича като яде нещо, независимо какво, да си го увива във филия, да станело като хот-дог, което за мен е гнусно, ама той си го прави като е сам 😁