Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
има от време на време колики, но не е каквото беше...просто си личи , че се напъва да се дере само и само да е на нейнито....може би трябва да приема факта, че детето ми е проклетия
Е чак проклетия със сигурност не е, просто дете със силен характер. Сипете си чаша вино и се примирете,  току вижте станало детето оперен талант.Wink

аз направо 1 дамаджана със сламка трябва да си вържа на гърба Simple Smile Grinning

# 481
И ние минахме вторите ваксини. За сега нямаме температура и дори вече спи спокойно. 5100 сме на 3 месеца и седмица. 700гр.сме качили.
Някой питаше за косопад, конски витамини си вземах днес, ако някой знае ефикасна домашна маска , нека сподели, приемам съвети Simple Smile

# 482
има от време на време колики, но не е каквото беше...просто си личи , че се напъва да се дере само и само да е на нейнито....може би трябва да приема факта, че детето ми е проклетия
Е чак проклетия със сигурност не е, просто дете със силен характер. Сипете си чаша вино и се примирете,  току вижте станало детето оперен талант.Wink

аз направо 1 дамаджана със сламка трябва да си вържа на гърба Simple Smile Grinning

🤣🤣🤣

# 483
Някой питаше за косопад, конски витамини си вземах днес, ако някой знае ефикасна домашна маска , нека сподели, приемам съвети Simple Smile

Аз съм с мнооооого дълга коса, по време на бременността не ми е падала повече от нормалното, както и сега не ми пада повече от нормалното. Конски витамини, тривитаминол ли имаш предвид?
Аз си правя маска тривитаминол, зехтин, бадемово масло, рициново масло, лимонов сок и ракия. Равни части от всичко. Мажа си косата и седя така 3-4ч и после я измивам. На 2 месеца веднъж си я правя.

Трябва да се оглеждам и за някакво килимче или постелка за игра, понеже сме изцяло на ламинат, а скоро ще пренесем игрите на пода. Ако някой има предложения , ще се радвам да сподели Simple Smile

Из фб групите има килимчета за игра - топлоизолиращи и водонепропускливи за по 15-20лв.

Лайка, пижамите са много сладки, ние имаме такива тениски, много им се кефим.

# 484
Ние сме сложили мек пъзел. Така забива краката в него и се опитва да пълзи. За мен килима не е оферта. Цапансе, набива се с косми и прах. Моето както забива глава, за да се открадне назад, като си надигне главата ще е целия я в косми, я в натрупана мръсотия. Не, че не чистя.. просто мекия пъзел го забърсваш и готово, а килима си иска чистене и пране.

# 485
И аз ще вася мекия пъзел скоро. Само че нашия не е точно детски

# 486
  • София
А тези меки пъзели, които са букви или цифри, не ги ли поглъщат децата, защото гледах че имат по-малки частици, които след време се притеснявам да не погълне. Ето този например: https://www.hippoland.net/mek-p-zel-s-chisla

За Коледа мисля аз да си й направя фотосесия вкъщи. В тази обстановка не ми се иска много много да се срещаме с непознати хора. В момента разглеждам в нета да поръчам някакво коледно костюм че.Иначе обмислям другата седмица вече да извадя коледната украса Grinning За рождения ден на ММ му подарих комплект чаши за уиски, защото все мрънкаше че има единични чаши, но не и комплект. Сега се оказа, че нямаме чаши за ракия хубави, та обмислям да обогатя  посудата вкъщи като му подаря за Коледа един комплект чаши за ракия. Ние винаги сме си падали по практичните подаръци, та се надявам да му хареса. Bowtie

# 487
Ох аз много искам да му направя професионала фотосесия,но за съжаление няма как да отделим 200-300 лева за 10 снимки .. 😩

# 488
Нашият Пъзел е такъв , но сив, с големи платна. От Джъмбо го взимахме в секцията за ремонт на дома. ММ си държи фитнес уредите на такива.

# 489
BonniBon, аз също бях взела от този, за който говориш. Ползвах го за детето и за кухнята.
А имам и килим,както сме над мази ,пода е ужасно студен. Космите от кучето и котката поне " влизат " в килима и не се реят постоя ни както лятото като сме без килим. Макар че , без наистина става по-бързо и лесно чистенето.

# 490
Марая, столчето за хранене е хубаво,но си го представям какво ще стане като почне да се ползва. Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Гледай да е лекичко , че да го носиш по - лесно до банята, че стават мазало и само забърсване не помага. Толкова са бързи мъниците, че за секунди всичко е в пюре. Пък и като почнат да бръмкат пюрето е и по нас.
Да ви питам вашите бебчовци заглеждат ли се в телевизора. Моята гледа с интерес, даже се разсейва и не мога да я накърмя все си обръща главата към тивито.
Но иначе и ние сме далеч от обръщането все още.

# 491
Заглежда се и за това стои изключен. Иначе няма сучене, няма спане, няма игра.

# 492
От доста отдавна се карам "стига с този телевизор"! 😄 Главата още не можеше да си държи, когато започна да се хипнотизира с движението по ТВ. Зомбинце 😄

# 493
  • Denmark
Zezeto, благодаря ти за съвета, ще търся с колелца Joy аз и както обичам все да ми е чисто...

Заглежда се, но не особено. Аз рядко гледам нещо и почти винаги не работи телевизор, но като е пуснат го хващам, че гледа към светлината. Нищо не е по-важно от храната при нас. Joy

Възможно ли е да не спи добре през нощта от ваксините? През деня спа 2 часа и като се събуди плака неутешимо половин час докато не го сложих на спалнята да го кърмя и на секундада пак заспа.. После цяла нощ будувахме, но поне не рева, само където не му се спеше.

# 494
Здравейте, момичета Simple Smile След повече от 3 месеца успях да намеря време да намина и да ви попрочета. Родих на 24.07, 20 дни по-рано, спешно секцио, 2940 гр, 48 см - с много усложнения и престои 8 дни в болница, но това вече е зад гърба ни. Вече сме на 3 месеца и половина - 7 кг , 64 см - на кърма и АМ. До момента е на такова смесено хранене, като през повечето време кърмата е основната храна, като давам АМ през деня, когато усетя, че не се е нахранил. Сега се опитвам да махна АМ и в тази връзка, някоя от вас, която се цеди и дава кърма , може ли да сподели какво количества изяжда бебето на хранене, колко хранения има за 24 часа? Виждам, че сте коментирали и ваксините - ние все още никакви не сме слагали, тъй като бяхте с жълтеница допреди няколко седмици. Сега личната иска да сложим 6 валентната +ротарикса в един ден. Изобщо слагали ли сте ваксина срещу ротавирус и в един ден с другата ли беше или не. Стана дълго... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт