Здравейте добри хора!
Пиша тук, защото като всяка майка искам най-доброто за моето детенце!
Гого е едно прекрасно малко момченце, което има нужда от Вашата помощ, за да има пълноценно детство и нормален живот!
Гого се роди през 2019 г. и ни направи безкрайно щастливи. Но.....щастието ни беше помрачено много бързо, тъй като още в първите часове от живота му той направи гърч, последван от още няколко клонични гърча, съпроводени със сънни апнеи - състояние, при което спираше да диша. Затова беше поставен в кувьоз в продължение на 20 дни, през които се хранеше със сонда и дишаше с кислороден апарат. Тогава разбрахме, че ще трябва да се борим за здравето му!
Последва известно затишие на пристъпите, след което те се завърнаха отново, достигайки 60 - 70 броя на ден. В търсене на причина за състоянието му направихме много и различни изследвания, включително и генетични такива в САЩ, но до ден днешен нямаме точна диагноза. Понастоящем сме с Детска церебрална парализа и епилепсия, но предстои да правим още скъпоструващи генетични изследвания, тъй като специалистите са на мнение, че проблемът е генетичен.
Междувременно, за да подобрим състоянието на нашето детенце, повече от година посещаваме различни рехабилитационни центрове. Въпреки това той все още не може да лази, не се изправя, не може да ходи, не казва думички, не сочи с пръстче - все неща, които правят децата на неговата възраст.
Досега се справяхме сами, но вече става все по - трудно да заплащаме разходите, а трябва да продължим с лечението и рехабилитациите и дори да ги засилим, тъй като Гого скоро ще навърши 2 години, а най-добри резултати в развитието се постигат до 3 - годишна възраст. После всичко е много по - трудно.
Затова добри хора, Ви молим да ни помогнете да подобрим живота на нашето детенце!
Вярваме, че заедно ще успеем!

Начините, по които можете да помогнете на Гого са:

1. Чрез платформата HELPKARMA - https://bg.helpkarma.com/help/551603215159

2. Чрез превод по дарителската сметка на Гого:
Първа Инвестиционна Банка, IBAN BG54FINV91501317483321
BIC: FINVBGSF, валута: Лева
Титуляр: Георги Михайлов Цонев

3. Чрез PAY PAL: coneva_elena@abv.bg

4. Като споделяте историята му в HELPKARMA - всяко споделяне е важно за нас!

Благодарим Ви! Бъдете здрави!