Отговори
# 255
Привет и от мен момичета, и честит празник Flowers Hibiscus.
Без да съм видяла фрага, Серкан ми се струва някак ужасЕн тук, сякаш Еда ще го накара да я гледа в очите и да и каже "Не те обичам". Направо имам чувството че се опитва да запази самообладание. Дано греша, ама... И дано не е отново финала на серията.

Продължавам да се чудя как може Еда да не вижда цялата любов и ревност в очите му, и да вярва на всяка глупост, който и казва Серкан. Ясно, че е за целите на сценария, ама да измислят нещо по-интересно де.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:05 от blue`

# 256
- Серкан, обичаш ли ме? 😜
- Виж сега, Еда... Като имам в предвид едни събития от миналото и... Въпроса просто е... 🙄
- Серкан Болат!!! 😵 Много си кух 👿
- А не съм... Ако се вгледаш съм само мускули... 😎
- Ааас.. 😖

# 257
  • Кърджали
Ох,.аз се разтопих на погледа му и нежно то "Ще танцуваш ли с мен" и как нежно я гледаше и гласът му.. уж само две думи ѝ каза и кратък беше танца, но беше толкова... Разтопих се. Много често си пускам тази сцена тези дни.. Едн от любимите ми е, може би защото имам бонус да разбирам

# 258
  • Варна
Честит празник момичета.
Много е тъжно това което се случва, но живота продължава и ние трябва по някъв начин да се учим, че тези неща се случват за да ни направят по-силни и да не забравяме какво е било. Сили и кураж на всички засегнати по един или друг начин.
То беше ясно, че втория фраг ще е по-сериозен от първия. Явно Еда пак е сгафила нещо. Ама и Серкан да разкрива тайната вече, че сърцето ми се къса като го гледам така.

# 259
На какви неща се радвам. Smile Всичко с тях ми е мило. Blue Heart

https://www.instagram.com/p/CHArSc2gpXb/

# 260
Привет момичета и честит празник!!
Тъй като отдавна съм взела от Бърборанка розовите очила, гледайки фрага пък си мисля, че Еда стъпка по стъпка е стигнала до истината и използва всички методи да изкопчи от Серкан потвърждение, затова и погледа му е така ужасен. Моля се да съм права, наистина е време вече да ги събират.

# 261
Усеща се напрежение .... Sunglasses

# 262
От къде взехте репликите, да не би фрагмана да е излязъл?

Във фб гледам е пълно с коментари от сорта на "Как може другите сериали да се излъчат и на следващия ден да са готови с превода, а нашия вече неделя минава, вирус има и хората си седяпт по къщите, а превод няма. Оценяваме труда , но вече е прекалено."
Чак аз се изнервих като им четох коментарите.
Да, съгласна съм, че съм в очаквана и нямам търпение, ама чак пък толкова!

# 263
И най-добрия завършек на сцената - един нежен/страстен целуфан. Еда е заела позиция, ама няма да е зле и  Серкан да действа. И аз съм с розовите очила. Поне докато не пуснат фрага Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 264
Серкан изглежда толкова напрегнат, сякаш е загубил контрол, нещо неприсъщо за него, а Еда се опитва да го успокои или както се казва " да се завърне".

# 265
  • Кърджали
Не съм от екипа на превеждащите, но ако някой много мрънка и и все му е бавно, нека седне сам да преведе та да види лесно ли е...
Нямам търпение за новия фраг, единия ми разрева от смях, другия... Просто ще ни докара до рев май

# 266
Аз се включвам с благодарности към стилиста/стката на Керем в сериала. Върнаха костюмите в последните епизоди и съм много благодарна😍:

# 267
  • София
Привет цветни момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се отново по повод развитието на сериала и дългоочакваното от нас събиране на главните герои (респективно разкриването на причината, тайната и т.н)! При всяка възможност гледам отново отделни моменти от отделни епизоди на нашия сериал и си мислех днес, че подобна ситуция в нашата тема имаше около излъчването на еп. 10 и еп. 11! Именно тогава повечето от нас бяхме изнервени от продължаващата „заигравка“ на Серкан със Селин, нейните опити да си го върне и изобщо беше ни писнало да гледаме как Серкан и Селин съсипват методично красивите чувства разцъфнали в сърцета на Еда!  Heart

В момента се намираме в подобна ситуация, този път сме зациклили на тема раздяла с неясна за Еда причина, с дълбоко пазена от Серкан тайна и куп очакващи своето време да изскочат тайни свързани с Холдинга (неслучайно от време на време го изписвам с главна буква, той  Холдингът е главния субект, главното място на действие в нашия сериал!)! Надявам се, да не се налага да чакаме още 4-5 епизода, за да видим развръзката на този казус!
Така или иначе, всички сме подготвени за това, че Айше Кутлу и екип ще продължават да ни пилят нервите по всички показатели и във всички направления, дано само е за по-кратки периоди от време! Flowers Four Leaf Clover

В очакване на някакви новини сме!

# 268
Александра, подкрепям те напълно за мрънкането. Когато, тогава.
Относно втория фраг ми се струва, че ще ни приземи.

# 269
Привет момичета и честит празник!!
Тъй като отдавна съм взела от Бърборанка розовите очила, гледайки фрага пък си мисля, че Еда стъпка по стъпка е стигнала до истината и използва всички методи да изкопчи от Серкан потвърждение, затова и погледа му е така ужасен. Моля се да съм права, наистина е време вече да ги събират.

Добра вечер, момичета. Честит празник!
Провокирана от видяното, скокнах от балкончето, където удобно настанена, четях коментарите ви.
Аз не усещам напрежение между Еда и Серкан. Тя толкова нежно гали лицето му, а той е ням и вкаменен.
Според мен, тя е разбрала причината за раздялата им, разбрала е , че той е пожертвал любовта им, за да не я огорчи, казвайки истината. В погледа на Еда чета въпрос "Защо?", а очите на Серкан, като че ли са насълзени.
   За протокола - Риби съм и дано интуицията не ме лъже.
Хубава вечер, уютна и споделена.

Общи условия

Активация на акаунт