Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 501
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Не очаквай чудеса Simple Smile

# 151
  • София
А някой ще ми каже ли колко време се задържа ефекта при мезоконци - чело и назолабиална?

# 152
Момичета, здравейте. Със сигурност темата е обсъждана, но не мога да изчета всичко, една бебка ме възпрепятства Smiley Бихте ли ми препоръчали дерматолог за поставяне на хиалурон в устни за София? Търся минимално количество, по-скоро леко подчертаване и хидратация, тъй като естествените ми устни са плътни. И към какъв филър да се насоча? В никакъв случай не търся гротескни такива, а повечето, които разглеждах в инстаграм и фейсбук са именно такива... Предварително благодаря!

# 153
От доста време следя темата , но тъй като до сега никога никакви корекции и процедури не съм си правила не съм писала.
Сега дойде и моят ред, но  въпросът който ме интересува  е свързан с абдоминопластиката, ако това се коментира в някоя друга тема моля да ме насочите. Ще съм много благодарна, тъй като до скоро беше само идея, но вече не се понасям и сериозно го обмислям да се случи като интервенция.

# 154
  • София
Др Чилингирова в Дерма акт

[q[/b]uote author=Tracyyy123 link=topic=1264371.msg41707891#msg41707891 date=1604862950]
Момичета, здравейте. Със сигурност темата е обсъждана, но не мога да изчета всичко, една бебка ме възпрепятства Smiley Бихте ли ми препоръчали дерматолог за поставяне на хиалурон в устни за София? Търся минимално количество, по-скоро леко подчертаване и хидратация, тъй като естествените ми устни са плътни. И към какъв филър да се насоча? В никакъв случай не търся гротескни такива, а повечето, които разглеждах в инстаграм и фейсбук са именно такива... Предварително благодаря!
[/quote]

# 155
Някой правил ли е хим.пилинг от тези, при които няма лющене?
Имам час за сряда и не знам какъв да избера. Притеснявам се от това, че при тези без лющене няма да има ефект....

# 156
  • София
От доста време следя темата , но тъй като до сега никога никакви корекции и процедури не съм си правила не съм писала.
Сега дойде и моят ред, но  въпросът който ме интересува  е свързан с абдоминопластиката, ако това се коментира в някоя друга тема моля да ме насочите. Ще съм много благодарна, тъй като до скоро беше само идея, но вече не се понасям и сериозно го обмислям да се случи като интервенция.

Не съм го направила поради липса на пари, но бях вече на една консултация.
Докторът ми оферира цена 8 хиляди за липосукция и миниабдоминопластика.
Друг лекар ми препоръча да се насоча към Турция.
Надявам се след година и половина да ми се случи.

# 157
Имам час за сряда и не знам какъв да избера. Притеснявам се от това, че при тези без лющене няма да има ефект....
При мен нямаше кой знае какъв ефект. Да лицето беше малко по-лъскаво, веднага след процедурата, но след това не видях кой знае какъв ефект. Трябваше да направя поне 5 процедури, но аз при ефекта, който видях се отказах още след втората.

# 158
  • София
Аз сега съм след химичен пилинг. Уж беше най-лекия за да нямам възстановяване. Обелих се,особено едната половина на лицето. Не беше нещо драматично,но си се обелих на места. Виждам сякаш някакво подобрение на кожата,но за пигментните петна по-скоро не виждам ефект
[/i][/i][/b]

# 159
При химическия пилинг си трябват доста процедури. Подобрението е с наслагване. Аз ги правя през зимния сезон, всяка година по 4-5. На втората година, т. е. реално след 6-7-8 пилинга имаше вече много видима промяна. Аз правя TCA /трихлороцетна киселина/ пилинг, и всъщност само от него съм видяла ефект. Но при него си има белене на кожата. Отдесно, ползване на Скинорен почти през цяклото време и слънцезащита целогодишно.

# 160
На цяло лице ли го правиш?

При химическия пилинг си трябват доста процедури. Подобрението е с наслагване. Аз ги правя през зимния сезон, всяка година по 4-5. На втората година, т. е. реално след 6-7-8 пилинга имаше вече много видима промяна. Аз правя TCA /трихлороцетна киселина/ пилинг, и всъщност само от него съм видяла ефект. Но при него си има белене на кожата. Отдесно, ползване на Скинорен почти през цяклото време и слънцезащита целогодишно.

# 161
Yasemin, да цяло лице правя. По някога правя пилинг на шия като е доста по-слаб от колкото на лицето.

# 162
Аз съм правила 2 дълбоки хим. пилинга. Много дълбоки, кожата ми падаше на парцали Simple Smile Отдолу беше бебешка кожа, без петънце. Но след 1-2 месеца пак избиват петната. Сега нямам физическа възможност да стоя толкова време в къщи и затова мислех за такъв, при който няма лющене....

# 163
  • София
Момичета,колко мл скин бустър се поставя на лицето?

# 164
  • Варна
В момента д-р Александра Манолова отговаря на въпроси в Инстаграм, ако нещо искате може да попитате. На мен ми стана интересен един отговор на въпрос, а именно, че след приложена друга техника НЕ се прилага руската техника "плоска дъга". За устни. Поставям някои скрийншотове, които може да са полезни за търсещите информация в темата.

Общи условия

Активация на акаунт