Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 465
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За мен тези бръчици трябва да се бодат локално за да се изпънат,няма да стане от скулите,а и наистина това количество е нищожно за скули

# 76
Т.е безмислено си набоцках бузките с филъри Sad(( #sad
Фръц, нямам филъри в устните
Лекарят каза, че за да оправи баркод линии над устните имам 1, не съм пушач, трябвало да ми боде устните, аз не се съгласих
Аз си бях отишла за назо, какво ме обърка с този лифтинг, щяло да е по добре, а ефект аз не виждам
Явно да си предложи Rh 4 , беше доста по скъп , говорихме за Rh 2 на Теосиал за назобиални

# 77
Не е точно така, повдигането на лицето е процес с наслагване, няма да стане с една процедура.Поне при мен бе така.
Започнах с 1мл във всяка скула.

# 78
  • в 1001-та нощ
Т.е безмислено си набоцках бузките с филъри Sad(( #sad
Фръц, нямам филъри в устните
Лекарят каза, че за да оправи баркод линии над устните имам 1, не съм пушач, трябвало да ми боде устните, аз не се съгласих
Аз си бях отишла за назо, какво ме обърка с този лифтинг, щяло да е по добре, а ефект аз не виждам
Явно да си предложи Rh 4 , беше доста по скъп , говорихме за Rh 2 на Теосиал за назобиални

За кой лекар става въпрос?

# 79
  • при Arctic Monkeys
Според мен само с поставяне в скули няма да се коригира назолабиалната. Но и препълването там не е добро решение. Аз съм привърженик на поетапното поставяне на филър. После ако има нужда, да се добавя. Хубаво е, че е почнато от скули. Теосиал се изменя, първо издува, после спихва и след 14 дни се вижда резултата. Ако не ви устройва, ще се добави още малко в скули и малко в самата назо.

# 80
На мен същата малка гънка ми се появи само от едната страна след натрупване на филър в устните. Може причината и да е тази, че съм постоянно усмихната. А при усмивка устната ми правеше ъгъл. Вече след години леко се резорбираха филърите и не се обръща устната ми, но гънката ще си остане во веки.

# 81
Ботокс при Трендафилова - веднъж през март и после през септември. Слагам на чело - там от дете имам 3 дълбоки черти. Сравнително бързо пуска, нямам циментирания ефект, но след втория път съм по-доволна. Но пък още на втория месец виждам че ме "пуска" и ако трябва ще търся лекарката.

# 82
Слагах ботокс на 18.09 в Дермаакт при Трендафилова и определено вече започнах да бръчкам чело, не ме е отпуснало съвсем, но на там отиват нещата. Разочарована съм този път. Преди съм слагала отново при нея 2 пъти ботокс и не съм имала този проблем.
Как процедирате в този случай? Чувствам се малко тъпо да звъня и да се жалвам колко съм недоволна, но ако това е начина сигурно ще го направя.

# 83
Това е начинът.

# 84
На мен последния път ми сложи и не ме таксуваха. Челото ме беше отпуснало напълно след 2 месеца, при условие, че правих и ретуш.

Пачият крак почти не ме е хванал и отпуска.

Сега на 10ти имам час и ще се оплача от пачия крак и ще ми сложи пак вероятно, но ще си искам ако ме отпусне бързо, следващия път да бъде 50%.

Иначе и на мен ми се получават едни нарязани линии от двете страни на устните, след поставянето на филър. Буквално си става бръчка. Аз чакам да мине поне месец ш отивам тях да ги запэлня с филър.
Ще трябва да се добави малко и в назото. Не знам там какво се случва - изчезва ли, измества ли се... Изобщо не ми стои. А така да се харесвам и се освежавам като се запълнят хлътнатините там...

# 85
А не е ли опасно ботокс всеки месец? Аз май ще изчакам до февруари да минат 4 месеца от ретуша и ще направя втори опит. Но задължително на друго място или при Ванеска или при Росица Денчева, която открих по друг повод, но ме впечатли. Бях харесала и Ви дерм, но прочетох, че и там има недоволни от ботокса и отпаднаха.

# 86
  • София
Момичета, минавам и аз да се оплача, прди месец за трети пореден път сложих ботокс при Каляшева на гневната, челото и пачи крак, бях и на ретуш, еми отпусна ме. Според лекарската имам анти тела затова толкова  бързо си разградих ботокса. Предходните пъти ме отпускаше на 3-4 месец, ама сега е много бързо.

# 87
Много странно, толкова много недоволни от ботокса и то при различни лекари:thinking:

# 88
KPP🌺, не е ли много начесто това боцкане, което правиш? Почти всеки месец пишеш, че нещо допълваш и се замислих как нямаш 30 и колко си красива и свежа(без интервенции и поддръжката, за която пишеш) ...Не се ли притесняваш дали цялото това бодене на по-късен етап в годините няма да се отрази на състоянието на кожата ти?
Относно ботокса:
Преди години сложих веднъж и се чувствах много зле. Освен, че ме болеше главата, усещах тежест в областта на челото. Веждите ми се "смъкнаха" и лицето ми придоби друго изражение. Изглеждах някак сърдита. Слава богу това отмина, но бях толкова наплашена, че години не се престраших за втора процедура.
Тази година намерих добър лекар (в чужбина съм), който постави много малко количество, разпределено в чело, пачи крак и глабела. Много доволна останах, имах главоболие известно време, но отмина. Бях си помислила, че зрението ми се влоши от ботокса, но докторът беше категоричен, че това е невъзможно.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 15:08 от martina_petkova11

# 89
Поддръжката е важна за бъдещото състояние на кожата.
Да се правят мезотерапии не мисля, че по някакъв начин ни навредило на когото и да било,точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт