Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 489
  • 771
  •   3
Отговори
# 105
Имам записан час в Дерма акт за пилинг при д-р Петя Петкова.
Някой ходил ли е при нея? Не е известно име и ми е малко притеснено....

# 106
  • София
Аз съм била при нея веднъж на микродермабразио, добре работи.

# 107
Candy, при ботокс в чело винаги има хубаво повдигане и 3здърпвоне на веждите, което отваря погледа. Това е една от причините аз да правя ботокс в челото.
Иначе при пачи крак, не мисля че има ефект повдигане на вежди.

# 108
Моите вежди се вдигнаха малко от ботокс в хоризонталните бръчки за съжаление, а си бяха достатъчно вдигнати. Но в никакъв случай не изглеждам учудена.

# 109
Няма учудване, ако е поставен добре. Има приятен освежаващ ефект.

# 110
Момичета, къде в София правят добра мезотерапия? На 27 години съм, нямам нужда от кой знае какво, просто кожата ми е доста суха въпреки ежедневната грижа и хидратация..

# 111
Днес в 16.00 ми поставиха 42 единици ботокс, сега ме е страх да си легна, предвид забраната за 4 часа. Какво може да се случи, някой имал ли е проблеми?

# 112
Аз съм била при нея. Беше доста професионална, мила. Доволна останах.

# 113
  • Sofia
Днес в 16.00 ми поставиха 42 единици ботокс, сега ме е страх да си легна, предвид забраната за 4 часа. Какво може да се случи, някой имал ли е проблеми?
Да ти мигрира ботокса

# 114
Да попитам и тук :

Сега една позната ми разказва, че в Маями като раждат в скъпи болници, има опция да им поставят тестостеронова капсула подкожно - с цел изгаряне на мазнини и бързо влизане във форма с минимално усилия.
Тук прави ли се това вече , че аз раждах с динозаврите?

# 115
KPP🌺, не е ли много начесто това боцкане, което правиш? Почти всеки месец пишеш, че нещо допълваш и се замислих как нямаш 30 и колко си красива и свежа(без интервенции и поддръжката, за която пишеш) ...Не се ли притесняваш дали цялото това бодене на по-късен етап в годините няма да се отрази на състоянието на кожата ти?
Относно ботокса:
Преди години сложих веднъж и се чувствах много зле. Освен, че ме болеше главата, усещах тежест в областта на челото. Веждите ми се "смъкнаха" и лицето ми придоби друго изражение. Изглеждах някак сърдита. Слава богу това отмина, но бях толкова наплашена, че години не се престраших за втора процедура.
Тази година намерих добър лекар (в чужбина съм), който постави много малко количество, разпределено в чело, пачи крак и глабела. Много доволна останах, имах главоболие известно време, но отмина. Бях си помислила, че зрението ми се влоши от ботокса, но докторът беше категоричен, че това е невъзможно.

Моето зрение се влоши от ботокса.
Не само ,че не е невъзможно, ами и е доста често срещано.

# 116
Лелее, накъде отива този свят? Няма ли да мъжкареят от тези капсули - косми, пъпки? А иначе днес гледах инстаграма на  д-р Селчук Язан от Турция. Не се интересувам от ринопластика, но една приятелка ще се оперира при него срещу 12000 евро за нос. И ми стана любопитно. Наистина гледам и не вярвам какви носове прави, пили до безкрайност и почти на всички прави котешки очи, освен бейби или барби нос. Наистина за мен това е изкривена представа за красота. Всички като котки и почти без нос.

# 117
  • в 1001-та нощ
Един ден, когато всички станат еднакви, индивидуалността ще се върне на мода, но за мнозина - няма да има връщане назад ....

# 118
  • София
Аз в момента провеждам лечение при др Петкова. Доста съм доволна на този етап от прогреса,а от отношението още повече Simple Smile

# 119
Аз в момента провеждам лечение при др Петкова. Доста съм доволна на този етап от прогреса,а от отношението още повече Simple Smile
Удобно ли е да кажеш за какво е лечението ? При мен ще е химичен пилинг и професионализма е от голямо значение..

Общи условия

Активация на акаунт