Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 503
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От нищото ми се появиха някакви пъпки последните месеци,а цял живот съм била със страхотна кожа. Вчера ми прави микродермабразио и химически пилинг.

# 121
От нищото ми се появиха някакви пъпки последните месеци,а цял живот съм била със страхотна кожа. Вчера ми прави микродермабразио и химически пилинг.
Ако си 35+ не се учудвай.

# 122
  • при Arctic Monkeys
Олеле,  какви са тия цени за ринопластика. Добре, че съм я правила навремето, цената беше 500 долара 😀. Като цяло беше кошмарно изживяване, но си харесвам нослето.

# 123
Момичета, съжалявам може би за спама понеже съм сигурна, че вече е коментирано, но няма да имам времето да изчета всичко. Бихте ли ме посъветвали за доктор и филър за устни. Предпочитам по твърд с видим резултат. Ще ми е за втори път, но съм си го слагала отдавна и със сигурност е разграден на 99% ако това има значение. Благодаря предварително! 🙂

# 124
Скрит текст:
Ако си 35+ не се учудвай.
[/quote]
Що? 😧
Ох, четох, четох и вече се оплетох... Vital light, booster ли се води или лек филър? За под очи основно ме интересува.

# 125
За устни-Трендафилова или Мирчевска..

# 126
  • в 1001-та нощ
Момичета, съжалявам може би за спама понеже съм сигурна, че вече е коментирано, но няма да имам времето да изчета всичко. Бихте ли ме посъветвали за доктор и филър за устни. Предпочитам по твърд с видим резултат. Ще ми е за втори път, но съм си го слагала отдавна и със сигурност е разграден на 99% ако това има значение. Благодаря предварително! 🙂

Teosyal Kiss 2 и Revolax

# 127
  • Пловдив
Лелее, накъде отива този свят? Няма ли да мъжкареят от тези капсули - косми, пъпки? А иначе днес гледах инстаграма на  д-р Селчук Язан от Турция. Не се интересувам от ринопластика, но една приятелка ще се оперира при него срещу 12000 евро за нос. И ми стана любопитно. Наистина гледам и не вярвам какви носове прави, пили до безкрайност и почти на всички прави котешки очи, освен бейби или барби нос. Наистина за мен това е изкривена представа за красота. Всички като котки и почти без нос.
Уауу каква цена! Това само за нос ли е!?! Това са си много пари. Аз си правих преди 8 месеца ринопластика в Турция, цената беше 2900Е.
На 12-ти имам записан час при Валянова за 2 амп. Радиес и 1 амп. Жувидерм. С Радиеса ще се работи в долната част на лицето, където имам отпускане. Отидох на консултация с идеята за конци, но тя каза, че препоръчва Радиес в моят случай. Любопитна съм за резултата никога не съм слагала.

# 128
Нямам ботокс и засега не мисля да слагам. Моят основен проблем е изтъняла кожа под очите и обмислям бустер. Чудя се само дали от него, както от филър, може да се получи разтягане на кожата и отпускане в зоната и няма ли добри машини, които могат да уплътнят и изгладят зоната. Ако някой има инфо или опит ще се радвам да сподели. Иначе си мисля, че с тези маски, модата от устни ще се измести към очи, зная, че в арабския свят са голдми майстори на очната зона, може би тези, с като моят проблем трябва да черпим опит от там.

# 129
Ik, след тази възраст започва осезаема промяна в хормоните (след 30 вече започваме да остаряваме) и при някои жени се появява акне на зряла възраст.
При мен стана точно така плюс косопад.
Сега съм на 43 и все още проблемът присъства:(
Винаги съм имала прекрасна кожа и коса преди това.
Витал лайт е бустъри става за под очи.

# 130
  • в 1001-та нощ
Нямам ботокс и засега не мисля да слагам. Моят основен проблем е изтъняла кожа под очите и обмислям бустер. Чудя се само дали от него, както от филър, може да се получи разтягане на кожата и отпускане в зоната и няма ли добри машини, които могат да уплътнят и изгладят зоната. Ако някой има инфо или опит ще се радвам да сподели. Иначе си мисля, че с тези маски, модата от устни ще се измести към очи, зная, че в арабския свят са голдми майстори на очната зона, може би тези, с като моят проблем трябва да черпим опит от там.
За уплътняване - по-добре PRP, обогатено с коктейл, защото събужда стволовите клетки за диференциране в кожни и делене,  и съответно кожата да се уплътни, не просто да се инжектира нещо. Реално - и в двата случая - нещо се инжектира, но в единия има предпоставки за тъканна регенерация.

# 131
Аз правя PRP, но не обогатено. Има ефект, но много бързо отминава. Може би трябва да пробвам обогатено. Мерси.

# 132
Лелее, накъде отива този свят? Няма ли да мъжкареят от тези капсули - косми, пъпки? А иначе днес гледах инстаграма на  д-р Селчук Язан от Турция. Не се интересувам от ринопластика, но една приятелка ще се оперира при него срещу 12000 евро за нос. И ми стана любопитно. Наистина гледам и не вярвам какви носове прави, пили до безкрайност и почти на всички прави котешки очи, освен бейби или барби нос. Наистина за мен това е изкривена представа за красота. Всички като котки и почти без нос.

Преди време имаше голям скандал с този доктор, след операция момичето е било в кома... https://www.instagram.com/p/B5YJUhSBEbC/?igshid=1f5hm9vtk2k07
https://www.instagram.com/p/B5cl5oqhhbb/?igshid=qyb6q4i5a1fz
Профилът на момичето е @pixeefox случайно ако не се отваря линка

# 133
Див ямс за сега оправя това положение при мен.

Ik, след тази възраст започва осезаема промяна в хормоните (след 30 вече започваме да остаряваме) и при някои жени се появява акне на зряла възраст.
При мен стана точно така плюс косопад.
Сега съм на 43 и все още проблемът присъства:(
Винаги съм имала прекрасна кожа и коса преди това.
Витал лайт е бустъри става за под очи.

# 134
Да не разводнявам темата, но не пия никакви добавки, които влияят на хормоните, без да съм правила изследвания и да ги е видял лекар.
(в темата 40+ се пише доста по въпроса, в тази за косопад също, както и тази за пременопауза)

Общи условия

Активация на акаунт