Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 508
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, интересувам се от корекция на двойна брадичка. Моля за отзиви и съвети.

# 136
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, интересувам се от корекция на двойна брадичка. Моля за отзиви и съвети.
Belkyra - процедура, при която се инжектира киселина, за разграждане на мастната тъкан. В старите теми имаше доволни. Апаратни процедури, които не знам до колко имат ефект и колко се задържа. Ако не е фрапиращ обема, пробвай с йога за лице и масажи.

# 137
  • Варна
Босоногата, потърси назад, писали сме. Аз правих Акуаликс, голяма болка и ефект 0, след нея още един липолитик, пак 0. Отказвам се от това. Белкира май е пак някакъв липолитик, но с доста солена цена. Виж добре състав и прочети.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 23:05 от ivka_smile

# 138
  • при Arctic Monkeys
Има едни ленти за лице,като маска,която обхваща брадичката.Носи се вкъщи,напр. се спи с нея. Не зная действа ли, но нищо не пречи да се опита.

# 139
  • в 1001-та нощ
Босоногата, потърси назад, писали сме. Аз правих Акуаликс, голяма болка и ефект 0, след нея още един ли политик, чак 0. Отказвам се от това. Белкира май е пак някакъв липолитик, но с доста солена цена. Виж добре състав и прочети.

Когато правих за първи път - с Михайлов коментирахме това, че е пробвал различни на себе си и Акваликс и при него нямаше ефект.

# 140
  • Варна
alena, може би си писала преди, но той сподели ли какво е имало ефект при него?
 karmacoma, да, и това купих, кинезио тейп се нарича като общо наименование, има доста клипчета и информация в Интернет,за който се интересува. Признавам, че не съм редовна в ползването му.

# 141
  • в 1001-та нощ
И при мен и при него - на Mesoline и на RRS Celluform. Те са за тяло, какво и акваликса.

# 142
  • София
И при мен и при него - на Mesoline и на RRS Celluform. Те са за тяло, какво и акваликса.
В комбинация или правени като отделни процедури във времето?

# 143
  • София
Здравейте дами, насочила съм се за поставяне на филър в скулите и назолабялата област в Дерма АРТ, колебая се изключително много между д-р Чилингирова и Хаджийска, и още нещо бих искала да попитам, ако знаете от опит Seypha Fillee/Volume, подходящ ли е за двете области (скули и назо).

# 144
Имам въпрос конкретно към дами, които посещават повече от един естетичен дерматолог- казвате ли, че ходите и при друг?
Питам, защото досега съм била все при един и същ, но искам сега процедура, която моята досегашна клиника не предлага.

# 145
  • в 1001-та нощ
В комбинация или правени като отделни процедури във времето?

Той си е правил отделни във времето, за да изпита ефекта, и да тества конкретни продукти. Аз съм правила 3 последователни процедури. На Mesoline е по-добър, а сега имат ново издание с добавки за намаляване на отока и травмата след инжектирането.

Имам въпрос конкретно към дами, които посещават повече от един естетичен дерматолог- казвате ли, че ходите и при друг?
Питам, защото досега съм била все при един и същ, но искам сега процедура, която моята досегашна клиника не предлага.

С Михайлов сме си говорили за това. От време на време ме пита - няма "ревност", по-скоро се интересува колегиално.

# 146
  • Варна
alena, мерси, че сподели. Ще проверя във Варна конкретно за Mesoline.Михайлов само в София ли работи?

# 147
И във Варна идва.

# 148
  • София
Правила съм мезотерапия за стопяване на мазнини при Михайлов. Ефект НУЛА.

Никога повече няма да стъпя при този лекар търгаш.

# 149
Някой правил ли е мезотерапия с “Conjonctyl”? Тъй като забелязвам, че е на доста по-ниска цена?

Общи условия

Активация на акаунт