Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 976
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 195
Мистик, твоят принц като мойта принцеса. Същата работа - две яденета в хладилника за обяд, нищо не яла, щото много била закусила. Ама домашното по математика ненаписано останало.

Днес бях до офиса. Не мога да повярвам, че ми липсва.

# 196
  • Пловдив
Попи м да...а кат няма готвено ми чупи тел.да пита кво ще яде Simple Smile
За домашното ясно отвсякъде...аз затова се чудя за дятето на Добри..как тъй доброволно и задачи и тези пише??? Туй е невиждано у нас. Все със зор.

# 197
Чироз,принцове у дома има,там е тя.

# 198
Днес имаме годишнина - 20 години заедно. Бях замислила нещо като изненада. Вместо това понесох поредната обида. А само преди седмици ми се наложи да преглъщам горчилка. Някаква карма ли нося или онзи отгоре ме изпитва колко още мога да понеса? Знам, че ще се "събера", обаче ужасно ми е обидно. Искам да достигна онова ниво на безразличие и непукизъм, след което животът става по-лесен.

# 199
# 200
  • на Мелмак
Тото, а трябва ли да го достигаш?
Защо, наистина?

# 201
Да задам един може би тъп въпрос - колко са ви големи децата и защо се мъчите да стоите с тоя човек? Thinking

# 202
Понякога наистина се налага, Лорелада. Даже не е за говорене защо. Да кажем, че е по  - малкото зло.

# 203
Тото, прегръдки и от мен.
Едно вметване само - безразличието в рамките на семейството не води до лесен живот.
Иначе като съвет - Утрото е по-мъдро от вечерта. Ако можем да проявяваме чувствителност и реактивност със забавено действие, ей тогава ми се струва, че животът би бил по-лесен.
Понякога наистина се налага, Лорелада. Даже не е за говорене защо. Да кажем, че е по  - малкото зло.
Не ми се обяснява защо съм толкова съгласна със Сирос.

# 204
  • France
Тотто HugHeart

# 205
  • sf
Много ми е шумно парното в моята стая. И то при изключен радиатор. Не помня предишните години как е било, ама сега много ме дразни.

# 206
Добрутро my precious Kissing Heart
С начале... Ще е дежа вю... Но, ще мине и това....
После ще дойде друг скапльо и те така Joy

Тото.... До кога ще трябва да се "събираме"?!? Не е ли по-добре, да сме си "цели" ?!? Не знам... Може да е до човек, може да е до всичко.... Но, да оставя някой да ме мачка, за да си повдига егото.... И детето няма да ме спре, да му бия шута....
Че, не е ли и Асан хора!?! Няма ли право на щастие и спокойствие?!
Децата, рано или късно ни оставят... Тогава, сигурно ще дойде и въпроса :"Защо по ангелите, си пропилях живота с тоя човек?!?"... Е, да ама... Тогава вече... Нито сме млади, нито убави - външно... Трудна работа.....
Така че, използвайте обвивките, за да им е убаво на душите! Отвън навътре, ни правят оценки, повечето същества около ни... Това е положението....
Хайде, приятен вторник и нека силата бъде с нас! Kissing HeartJoy

# 207
Тото, прегръдка и от мен Hug Heart

Днес е валежно, парното не е пуснато, студено и мрачно е. Дано поне е спокоен денят.

# 208
  • Пловдив
Добро утро! При нас е дъждовно...тихо и прекрасно...ама да съм си у дома Wink

# 209
Добро утро.
В този дъжд не ми се мърда от вкъщи, но всичко, което бе предвидено да се свърши вчера, остана за днес.
Спокоен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт