Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 169
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Привет, нямам много време напоследък, на нова работа съм🤪. Ще поспра за малко с игрите, а и ме няма никъде... Ни била, ни мюслите бисквити, също и Валмарк, а и евридей ме пропуснаха.... Чакам единствено Савекс с ютията, но съм скептично настроена. Успех на всички и благодаря за темата, ще върна да почетат какво пишете😘

# 61
  • Русе
Гледам Шуменско с кодове на промоция във Фантастико купувам четири бири и с голяма скорост ги отварям да ги регистирам.За мой ужас няма кодове под бележките ,а едната печели нова бира..купила съм от старите..
Аз така купих от кварталния магазин 2 бири Шуменско, когато се прибрах в къщи видях, че е от старата игра.

# 62
  • Разпиляна във въображението
Прекрасна тема! Успех на всички!

Все още очаквам наградата на Самсунг от форумската игра! Ще се разтърся за капачките от КК, все още не съм попаднала на тях.

# 63
  • софия
Аз чакам Лайн, Чибо и Савекс! Включих се в Маги и Виза, в двете ще се включа пак, ще играя и в Рошен. В Маги ще регистрирам и майка ми!

Честит празник! Късметлийски месец! Благодаря за темата!

# 64
Като стана въпрос за капачки,
ако някой има  в повече две от черните за приложението на Кола в , ще съм благодарна да ми ги даде.
В скоро време ще ги върна.

# 65
Късметлийска да ни е темата. Има ли игра на закуски Нескуйк ,че купих на детето.

# 66
Сетих се да ви питам за мнение по един въпрос - участвам в Момент, но не взех монтажни лепила, а други техни продукти. Дали това ще е проблем?

# 67
  • София
Някой да знае Старопрамена някъде да е на промоция?И там ми се ще да се пробвам пак.
Ако не се лъжа в Кауфланд от утре е за 1,39лв за 1л.

# 68
Здравейте, имам спечелен ваучер за преживяване от Прингълс, но нещо немога да се ориентирам в сайта на wishio.bg. Къде ги разглеждате офертите? Има ли някой който вече си е ползвал ваучера, каква е процедурата?

# 69
Сетих се да ви питам за мнение по един въпрос - участвам в Момент, но не взех монтажни лепила, а други техни продукти. Дали това ще е проблем?
По принцип имаше изброени някакви участващи продукти,но предполагам,че няма да има проблем.Зависи и кой ще е куриера все пак,но повечето гледат номер на КБ и сума.

# 70
  • МИНДЕРА
Не се знае ,може да искат снимка на касовата бележка предварително на email ,повечето организатори на игри така процедират.В правилата пише ,че имат право да дисквалифицират и на тяхно място да бъдат избрани резерви.

# 71
Здравейте, имам спечелен ваучер за преживяване от Прингълс, но нещо немога да се ориентирам в сайта на wishio.bg. Къде ги разглеждате офертите? Има ли някой който вече си е ползвал ваучера, каква е процедурата?
И аз това се питам, какви са офертите дори не ми излиза? Ако може някой който е запознат да обясни

# 72
# 73
Това е сайтът.Аз обаче го разбирам,че в момента работят по оферти и всеки,който има ваучер/подаръчна карта,трябва да им пише или звънне на посочените имейл/тел номер.Не играя в Прингълс,но ми стана интересно.

# 74
  • Под Слънцето
И сега има оферти. Само някой трябва да потърси. И да, разбира се, че се стараят да наберат още партньори.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 19:55 от TopsyG

Общи условия

Активация на акаунт