💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 595
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 345
Разочаровах сe от "лукса" на Тъпарев - майонеза "Краси" ?!?! WTF
Явно такава е имало в близкия магазин Joy

# 346
DebSs,
Скрит текст:
а знаеш ли кой е следващият, прописал в инстаграм?
Скрит текст:
Дам.. Странното е, че Тодор има публикации, доста преди Алекс и Ивана, ама не знам каква е ситуацията там.
Иначе, няколко дена след Ивана, публикувал е Ники. (естествено, не е сигурно дали ще е вярно)

# 347
  • София
Изобщо не им вярвам за този коронавирус. Пак някаква Тупаревска тъпотия. При толкова много лъжи вече се чуди човек кое е истина и кое не. Ок, да приемем, че е пипнала Ковид-19, знаете много добре, че няма гаранция, че ще го е предала на някой от племето. Все пак е лято там, на открито са.
Ивана с кой спи, с Джери ли? Ако спят двете заедно, то рискът за Джери е много голям. На масата се хранят заедно. Абе има си риск, но няма гаранция. Колко много примери има за един член на семейството, който има вируса, но другите не.

# 348
PCR не се ли прави и за някои венерически болест? Може да е лепнала нещо. 😂😂😂
Шегувам се. И мен ме е яд, че ще си тръгне по този тъп начин и няма да и видим насраната физиономия като я изгони някой участник.

# 349
  • ВАРНА
Е това е голяма простотия, какъв PSR, какви 5 лева? Откъде го лепна този вирус в разгара на лятото и най-вече в изолацията, в която са? Гаранция преди да влязат са им правили тест! Или това е поредния хитър опит за "излъскване" имиджа на плазмодия?

Ти сериозно ли или се бъзикаш? 
 Какво общо има лятото с ковид 19???

в Катар - Дубай и Саудитска арабия на +49 градуса вилня три месеца!

На едно място 5 - 10 метра  в среда с 18 човека напълно непознати...какво чудно има?

# 350
  • София
Притеснявам се Ники да няма проблем със стомаха от толкова майонеза.
Утре ги чака нова битка.

# 351
Е това е голяма простотия, какъв PSR, какви 5 лева? Откъде го лепна този вирус в разгара на лятото и най-вече в изолацията, в която са? Гаранция преди да влязат са им правили тест! Или това е поредния хитър опит за "излъскване" имиджа на плазмодия?

Нейният ковид сигурно е някакъв бавно развиващ се. След  месец в изолация. Сигурно и на Витомир Саръиванов е същия, той се е заразил от Иванка ама проявил симптоми октомври.
Поне тая тема да бяха подминали. Особено в сегашните дни когато толкова хора боледуват, е направо безобразие.

# 352
Тодор е напълно безполезен за Жътварите. Изложи се на първата номинационна срещу Чудомир, не задържа топчето на втората номинационна и ги закопа на териториалната. Да го номинират и да си ходи.

# 353
Тодор реално почна да се мъчи още на 48 кг.На 52 кг. бе вече на магия държеше и с хитрини, а когато Ники вкара двете си торнички и изтърва коша. Определено разочароващо представяне.
Само като си спомня Добрин колко много стоя и държа миналата година. Искаше ми се да видя Чудомир тестван на макс, защото за него тези килограми до тук сякаш бяха лека загрявка. Не видях нито веднъж да направи някакво нарушение. Simple Smile

Истината е, че този сезон няма толкова физически силен участник като Добрин. Тогава торбичките бяха и мокри и допълнително тежаха, а той на моменти държеше чисто само с една ръка.

# 354
Ако Ивана си тръгне ..
Скрит текст:
поне успях да си обясня, 2-та дена разлика с Алекс, в публикациите им в инстаграм

DebSs,
Скрит текст:
а знаеш ли кой е следващият, прописал в инстаграм?
Скрит текст:
след Ивана, Николай е публикувал, след него Сюзън, после Симона. Така, че... 

# 355
Николай верно ли каза, че за ден е качил килограмите от 73 на 81?!:astonished:

# 356
И аз не мисля, че е заразена с ковид. Направили са й тест, но е отрицателен. Но гърлото й не е в ред, предполагам няма да остане в това състояние на реката. А и след днешната излагация...

# 357
  • ВАРНА
PCR не се ли прави и за някои венерически болест? Може да е лепнала нещо. 😂😂😂
Шегувам се.

Точно така е....до миналата година  пср теста е бил само за  Хив и малария.

# 358
Вайс трябваше да бъде на мястото на Тодор. Миналата година Добата издържа докрая на тази игра, а Роберта пусна мрежата
А защо Катя сега не ходеше като лебед, както на елиминационната битка? Доста се беше забързала
Може би защото победата й е беше в кърпа вързана

# 359
Разочаровах сe от "лукса" на Тъпарев - майонеза "Краси" ?!?! WTF

Какво имате против "Краси"Grinning Това ми е любимата българска майонеза. Нищо, че не съм я ял тази година.

Иначе луксът е голям. Едно време Кичка се оплакваше, че няма сьомга и маслинова паста. Днес на майонеза се радват хората.

Общи условия

Активация на акаунт