💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 612
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 390
О, сигурна съм, че няма ковид. Разревала се е, че ѝ е зле (възможно е, все за температура и гърло говори), за по-драматично е добавила, че са ѝ правили PCR, ох, той отрицателен, обаче не мога да продължа!

А, дано и да се приключва с тази тема поне в това предаване Hands Pray

# 391
Силно се съмнявам Ивана да е с коронавирус. Най-вероятно е нещо друго и са преценили, че е по-добре да излезе от играта. Предпочитам сама да си отпадне, но и така става - ще съм доволна да не я гледам повече.

Някъде бях чела или тя беше постнала в ИГ, че се е разболял от менингит.

# 392
  • Germany
Абе и на Ваня и беше пораснало дупето. Явно някакъв йо-йо ефект им се получава, смъкват-качват..., но те доста похапват в тази вила. Даваха веднъж някакъв разговор на закуска, Тодор и Борислав едни гофрети мажеха тлъсто с Нутела. Зачудих се какви спортисти са с тая закуска, въобще не ми се стори режимно 😉

# 393
  • София
Сменям темата Grinning, много се радвам за рибарчетата, особено за Ники! Така я бленуваше тая майонеза, така се бяха захласнали от щастие, че взех да се опасявам идиотите сценаристи да не им извъртят някой номер тип "Кутията на Пандора"!
Слава Богу, не, явно голямо ядене ще пада. А Катя в цивилизован вид направо не мога да я позная. Sunglasses

А, то за нея менингит, ларингит... Бърка ги двата щата.

# 394
  • Испания

Аз го писах, защото го чух и видях в нейно стори. Била зле във формата и била изкарала менингит.

Браво на Чудомир! На ръце трябваше да го носят до резиденцията.

# 395
Скрит текст:
Разочаровах сe от "лукса" на Тъпарев - майонеза "Краси" ?!?! WTF
Явно такава е имало в близкия магазин Joy

Че какво й е на майонезата ? 🤣
Нищо и няма, просто казвам, че са бързали да изпълнят на Ники желанието и са я осигурили от най-близкия магазин. Grinning
Иначе аз се радвам за рибарите, заслужено отидоха в резиденцията след тази игра. Жълтурите няма да умрат на реката, тъкмо да не се вземат за непобедими.

# 396
Много се радвам за Ники, Катя и Чудомир. И те заслужават да се насладят на Резиденцията. Много добър Чудомир в тази игра, браво! Катя в приличен вид си е симпатяга.

# 397
  • София
Ивана, Вайс, Симона, Лазаринов, Тодор, Борислав и Чудомир. Тях съм отбелязала. Като Ивана, Вайс, Симона и Тодор категорично не искам да ги виждам на финал. Тия четиримата са ми  брррр-блях... Докато Лазаринов, Борислав и Чудомир просто предпочитам да не ги виждам на финал.  Всеки от тях ме дразни с по нещо малко, но достатъчно да ми изпаднат от списъка на "искам да гледам на финал".
Наясно съм, че моите фаворити няма да стигнат до финала. Но поне мога да си помечтая. И искрено да се зарадвам, че Рибоците най-после ще стигнат до кафето и майонезата  :  ))) Отлично разбирам както майонезата на Ники, така и вратата на Катя... хъм... за цигарите няма да отварям дума, че аз на тяхно място да съм удушила някого собственоръчно.
При сравнението с миналогодишния сезон едно ми прави впечатление. Миналата година всемогъщата продукция тенденциозно ни показваше и нарочваше Джулката за злодей, Добата - за селския идиот, Веско - за мистър министър, а Ана-Мария - за недоразумението на сезона. След финала схванах, че Джулката е селският идиот, Добата е мистър министър, Веско е злодей... хъм... само Ана-Мария си остана недоразумението на сезона... хъм... Е, тази година е същото почти. Затова не искам да давам оценки и да споделям впечатленията си, преди да е дошъл финалът. То е ясно, че пак ще се чувствам подведена, но поне да не е публично.

# 398
  • Испания
Повече от година византиецът не смени начина на позиране.

# 399
  • Sofia
Ох много ми е кеф за "първородните"рибарчетата - най-накрая да видят и те, що е това Резиденция. 😀 Въпреки, че "умната" Иванка и тук се намеси, как пък реши да си вдигне чукалата точно преди да отиде на реката?
П. С. Страхотна Ваня, отново сложи доста от мъжете в малкия си джоб. Simple Smile Огромно браво и за Чудомир, игра честно, и достойно. Тошето - нищо ново под слънцето, колкото и да се опитва, не може да избяга от същността си.

# 400
Утре майонеза ще ми капе на сърцето да ги видя немили недраги Рибари в двореца. Никито поне 10 минути ще изброява какво е хапнал от разкошния хладилник. Катето ще оскубе мустака, веждите, ще облече балната рокля. Уазкошотия ще е 😁

# 401
  • Испания
В стори Иванка се кара на почитателите си, които ѝ критикуват. Признава, че заради нея загубили жътварите. "И сега какво? Продължавате. Убийте ме, като сме загубили заради мен". Предупреди, че ще блокира и започна нагледно да показва как блокира последователи.

Не е добре жената.

# 402
Повече от година византиецът не смени начина на позиране.

Скрит текст:

Тези двамата са като две капки боза Joy

# 403
Чудото не изневери на Ботев Пловдив 😃😃

Много им се радвам на рибарите, а Катя изглежда доста добре.

# 404
  • Вестерос
Много се радвам за рибарите Grinning Много се смях с Николай за яденето и после от анонса, но съм в ступор, че Ивана имала имала Корона... От къде го е хванала? 2 месеца е там с другите, те няма ли да ги изследват, няма ли да ги карантинират като контактни? Много нагласено ми е всичко...

Общи условия

Активация на акаунт