💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 592
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 405
Тодор е напълно безполезен за Жътварите. Изложи се на първата номинационна срещу Чудомир, не задържа топчето на втората номинационна и ги закопа на териториалната. Да го номинират и да си ходи.
Не , не и не! Той е "умен" и трябва на Вайс!"😂
🤔Какви ли са критериите на Вайс за умеен човек? Според тях 98%от населението трябва да са гении и  "превъртяли"всички тестове за интелЕгентност.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:55 от vvi

# 406
Толкова ирония и толкова подигравки за Вайс, но жътварите трябва да са му благодарни, че в повечето случаи им даваше голяма преднина, днес пък стопи преднината на рибарите. На мен ми харесва. Добро е момчето! А за Чудомир, това беше неговата игра, за разлика от плуването и гребането

# 407
  • Испания
В крайна сметка Иванка не казва, че има коронавирус. Казва,  че не може да продължи и за теста. Нищо повече.

Кой знае какво ще се окаже утре.

# 408
О чудо! сътворено от Чудо Simple Smile Нека яденето започне сега Simple Smile

Играта беше ясна както миналогодишната такава.
Йоанка и Иванка ме изненадаха приятно, в смисъл не очаквах да са толкова зле и ме разсмяха доволно. 

Да видим утре има ли корона криза или медиите преувеличават Simple Smile

# 409
На мен ми харесва. Добро е момчето!
Какво му е доброто? Как говореше че ще изнасили двама мъже и те ще му родят по 3 деца? Как заплашваше да контузи съотборник защото любимата му отпадна? Как искал 'мъжка битка' вместо 'педерастки глупости' на финал?

Вайс и Тодор са един дол дренки. Вън от формата и далеч от екрана. Не искаме децата ни да подражават на такива агресивни типове!

# 410
В крайна сметка Иванка не казва, че има коронавирус. Казва,  че не може да продължи и за теста. Нищо повече.

Кой знае какво ще се окаже утре.
Точно! Абсолютно права си!
На нас (надявам се голяма част) ни се "ще "Иванка" вън, но това чудо определено е усетило дебелия край от днешното си представяне и най - вероятно ще иде да се полекува.И някой друг ще отнесе незаслужена номинация.
Искам Ивана победителка в елиминационна битка в игра за баланс-най-дълго издържала с въже на врата.

# 411
  • Испания
Какво му е доброто? Как говореше че ще изнасили двама мъже и те ще му родят по 3 деца? Как заплашваше да контузи съотборник защото любимата му отпадна? Как искал 'мъжка битка' вместо 'педерастки глупости' на финал?

Вайс и Тодор са един дол дренки. Вън от формата и далеч от екрана. Не искаме децата ни да подражават на такива агресивни типове!

Напълно съм съгласна, но имам коментар на последното изречение. Децата ви защо гледат този формат?

# 412
  • Вестерос
И още нещо представят се за спортисти, но спортът не трябва да толерира такива като тях. той трябва да изгражда друг вид хора.

# 413
  • España
Доживях...Рибарите в резиденцията!
Ако това с Короната е вярнооооо... би било чудесно да ги карантинират за 2 седмици - който където е , тоест Жътварите на Реката ,а Рибарите да си отживеят в Резиденцията 🤪!

# 414

Не гледайте!
Сезирайте!

То и Тодор Славков си показваше карантиите пред цяла България, но спечели ББ

# 415
Кой в 21 век прави предавания за възпитание, всеки търси зрелища.

Така че не очаквайте телевизията да възпитава вашите деца!!!

# 416
  • Испания
Това със сезирането вече го играхме миналата година.

# 417
Това със сезирането вече го играхме миналата година.

Имаше ли резултат?

# 418
Не! Ама тогава само "гладихме ризки".

# 419
  • София

Игри на волята: България (02.11.2020) Сезон 2 Епизод 42
  и още един

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Общи условия