💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 574
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 435
Иванка нали се беше изказала по адрес на Влади, че изречения като "не мога" "не става" демотивирали и не било ок за отбора. Хе хе хе.

# 436
  • Испания

chudomir_grigorov

Когато рибарите станаха племе...

Понякога ти щe си кучето, но друг път щe си дръвчето.
Това е нормално: такъв е животът!
Въпросът е да не губиш целите си и вяра в себе си, защото вярата винаги е способна да надбяга с много километри очакванията на другите.

Кой каза, че Чудомир не се усмихва?

# 437
Хора , айде стига, Ивана наистина си е болна. Естествено, че няма да иска и не е редно да стои на реката, да спи под открито небе с температура. То голям хейт, голямо нещо. И аз да бях, и аз бих си тръгнала, здравето е на първо място. Не се оправя вече сигурно седмица, на мене ми е кофти да я гледам. Радвам се, че си тръгва.

# 438
  • София
Любимият ми момент от снощи: Вайс се опитва да дразни Чудомир: 'трепярят ли ръцете, Чудее'. Чудомир го поглежда абсолютно безизразно и равно казва:"Не". Разказано не звучи кой знае как, обачеее беше страхотно за мен Simple Smile

# 439
  • Sofia
Много се раздвам за Рибарите, дори Ваня, Любо, Влади  и Джерито се накефиха, че те отиват в резиденцията и не го скриха.

Относно Ивана, както и Смайли писа (Ивана в стори в ИГ го каза), тя има менингит и ще е аут.

На мен думите и ми звучат така:
"Направиха ми PCR тест и той беше отирцателен. Оказа се, че имам менингит, който е много опасен и за съжаление трябва да си ходя"
Тя "милата" Иванка  прави ли разлика между менингит и фарингит/ларингит? Изобщо не съм изненадана от тъпотата й неземна, толкова си може момичето. 🤭 Ех капацитет, капацитет, къде тръгна, та те изтървах..

# 440
  • Испания
Химнът на рибарите е бил по-дълъг.

Любомир

# 441
  • London
Едва ли е менингит, то е далеч по-сериозно от ковид и едва ли ще може да си седи там на краката......може да е пневмония евентуално.

# 442
  • Испания
Естествено, че не е менингит. Написах преди време това, което каза в стори, за да покажа отново колко е куха.

# 443
Естествено, че не е менингит. Написах преди време това, което каза в стори, за да покажа отново колко е куха.
Какво знаеш ти!  Тя се е снимала гола! Wink

# 444
"Менингит (на латински: Meningitis) се нарича възпаление на мозъчната обвивка на главния и гръбначния мозък. В зависимост от причинителя бива бактериален, вирусен или асептичен. В зависимост от ексудата бива гноен, серозен и др., като най-често срещаните са гнойните менингити.[1] Менингитът обикновено възниква в резултат на инфекциозни заболявания и обикновено се проявява като един от клиничните признаци на заболяването. Най-честите симптоми биват болка в областта на главата, болка и неподвижност на врата, промяна във фоточувствителността и околните звуци. Менингитите нерядко оставят трайни негативни последици върху здравето"
Дано не хваща менингит наистина Иванка. Радвам се за рибарите, Чудомир ми се издигна в очите. Очаквам вече на реката да лъсне лицето на жътварите.

# 445
  • Испания
Какво знаеш ти!  Тя се е снимала гола! Wink

Оххххххх! И ти си права.

Между другото, въпросната снимка е аватар в инстаграма ѝ.

# 446
Ивана е хремава и не може да говори.Явно бърка термините на диагнозата.
А оток на мозъка или мозъчната кора трудно ще хване, евентуално само на клетките отговарящи за сплетните и интригите🙃, защото поне за тях сме сигурни, че ги има..🤣

Тодор беше изненадан от забележката на Милен за  честна игра, чак се ядоса.Като се върна назад при него почти няма игра, в която да не шикалкави и да играе по собствени правила.
Ако в още една игра се представи така, май и Вайс няма да му е достатъчен за закрила.
Аз се радвам, че Рибарите смениха местонахождението си,освен храна и други благинки, за тях ще има възможност да се представят и в друга светлина и среда.

# 447
  • София
И аз така си го представям "Направиха ми ПСР тест и е отрицателен, но за съжаление, не мога да продължа". 100% са я накарали така да оформи изречението. Иначе на ларингит ми прилича на мен, но нека не се изявявам като лекар. 😀

# 448
Най-вероятно ще каже, че са и направили тест, който е бил отрицателен, но болестта и е по-сериозна от колкото е очаквала и са я посъветвали да не продължава.

Не вярвам някой от участниците да е имал Корона вирус и да са го запазили в тайна два месеца.

А не може ли да я полекуват 1 седмица в болница и да я върнат, както направиха предния сезон с Ана-Мария.

И аз имам съмнения, че жътварите знаеха, че ще бъдат на реката. Все пак Тъпарев им споделя сценария си Smile

Ивана по собствено желание ли излиза от Дом 2 или заради болест?

Но определено не е добре, вижда се, че едва говори. Аз като бях с ларингит се чувствах като парцал, та ми е ясно, че е било трудно за нея вчера на играта

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 10:49 от Dream Team

# 449
Радвам се,че рибарите спечелиха; Стисках им палци, защото вече две седмици ми е гадно да ги гледам как тичат като изнемощели скелети; Нека се наядат,че беше трагично;
Другото е,че смятам,че като похапнат и попаднат в друга обстановка и взаимоттоношенията и поведението им ще е друго, ново/интересно за зрителите;

Общи условия

Активация на акаунт