💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 559
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм на мнение, че не би било много редно и умно да изкарват Ивана, да я лекуват и после пак да я вкарват.

# 451
Радвам се,че рибарите спечелиха; Стисках им палци, защото вече две седмици ми е гадно да ги гледам как тичат като изнемощели скелети; Нека се наядат,че беше трагично;

Николай беше започнал да ги сънува тия филии с майонеза, чак на мен ми се дояде снощи, хахаха

# 452
Гласувах за Ивана. Не я харесвам. Външният й вид е ок, но това към което се стреми да получи чрез него не ми допада.
Обаче много харесвам Вайс.

# 453
Жалко, че се маха Ивана. Харесвах я, че проваля отборните игри. Сега без нея Жътварите пак ще станат по-силни.

# 454
Сега очаквам следващия епизод само за да гледам как Николай яде филия с майонеза Joy

# 455
Хареса ми снощният епизод, хареса ми как се бориха и двата отбора, а имаше изпълнения, които бяха истинска красота. Контрастът между Тодор и Чудомир също беше отличен Grinning
Най-много ми хареса това, че повечето от Жътварите изглеждаха искрено развеселени от радостта на Рибарите. Нямаше злоба и съжаление, радваха се заедно с тях.

# 456
Сега като хапне Ники и ще стане речитатива пълен с говорни дефекти още по весел, бърз и забавен;
Екатерина ще изтрещи още повече;
Забавно ще е;

# 457
На мен също ми направи приятно впечатление как Ваня искрено се радваше за Рибарите и се смееше на желанията им. Любо също. За разлика от Иванка и Симона.
Нека се нахранят рибарите. На гладен човек не му е до скандали и претенции. Ивана излиза, явно шоуто трябва да продължи. Било от Катя или някой друг рибар.

# 458
Сега очаквам за капитани да бъдат избрани Вайс и Чудо

# 459
  • ВАРНА
Днешното промо за вечерта е уникално -  

Ивана пред племето:  Направих си ПСР тест....ще напусна предаването....и реве!

Какво - как - защо....нищо не се разбира.

# 460
"Менингит (на латински: Meningitis) се нарича възпаление на мозъчната обвивка на главния и гръбначния мозък. В зависимост от причинителя бива бактериален, вирусен или асептичен. В зависимост от ексудата бива гноен, серозен и др., като най-често срещаните са гнойните менингити.[1] Менингитът обикновено възниква в резултат на инфекциозни заболявания и обикновено се проявява като един от клиничните признаци на заболяването. Най-честите симптоми биват болка в областта на главата, болка и неподвижност на врата, промяна във фоточувствителността и околните звуци. Менингитите нерядко оставят трайни негативни последици върху здравето"
Дано не хваща менингит наистина Иванка. Радвам се за рибарите, Чудомир ми се издигна в очите. Очаквам вече на реката да лъсне лицето на жътварите.

Спокойно.Щом тази болест е свързана с мозъка, няма как Ивана да я хване;)

# 461
Доживях! Моят любимец - Николай да се налапа с майонеза! Simple Smile

Ивана трепереше, когато бяха строени в края на играта с щитовете на понтона. Определено дни наред е била зле, може и да са я понатиснали да продължи на хапове, но подобрение не е имало. Видяхме я, научихме името, изпълни си мисията за набиране на последователи - да ходи да се лекува.

# 462
  • IT
Защо не е излезнала още миналата седмица ?
Симона обаче е много тежка, като таран е.Определено и Джери е наляла, но тя е къде къде по-добре физически от Симона

# 463
  • София
Секунди след като Йо вкара втората си торбичка,после смениха кадърът и беше изчезнала Simple Smile Не че нещо,но пак са кроили,рязали ,пък на нас все Ивана ни е в устите.

# 464
  • Варна
Така ми олекна, че Иванка си тръгва. 😀

Общи условия

Активация на акаунт