💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 599
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Май рибарите пак ще са на реката.

уф, пак ли нещо промото? аз не ги гледам
Не виждам как ще стане. Чудото е по-здрав от Тодор, няма логика. Макар като се замисля Тодор е издръжлив, а онзи е повече фитнес дзвер, т.е. има сила, ама не и издръжливост.
И все пак надявам се рибарите да бият. Стига вече са падали. Ники трябва да види резиденцията.

# 286
  • София
Ваня е невероятна! Дори и Любо и Ники вторите им опити бяха по-лоши. А при нея точно обратното.
Браво момиче! Голяма си! Heart

# 287
Тодор няма спечелена битка без лъжа
И може би наистина на играта с цветовете е поглеждал към тези до него.
Като се навеждаше за първата плочка си нареждаше останалите в последователността

# 288
  • София
Ваня и на онази най-компонента и физическа игра която красеше тапета на темата от миналата седмица второто и минаване бе по-доброто. Т.е. човек, който хем е добре с кардиото, хем мисли по време на самата битка и знае кое и куца и кое да надгради, което в хода на самата битка е много сложно по принцип. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 22:29 от Diavolo

# 289
Такива монотонни битки въобще не ми харесват, искам плуване, щафета, различни постове...
По принцип подкрепям Жътварите, но в този случай ми се ще оригиналните Рибари да видят най-накрая резиденцията, а и Чудо играе много чисто и заслужава овациите.
Последно време Боби ми прави много силно впечатление, а Тошко обратно - започва да отслабва.
Много се изненадах от хвърлането на Йоанна, явно това е слабото и' място.
Ваня е образец от жените във физическо отношение. Иначе поведението и' вътре в племето не ми допада.
Нещо взе да ми доскучава и все повече прехвърлям на Фермата.
П.п.
Много му дотежа на Тошко, домъчня ми направо.

# 290
На Тодор не е ли редно да му наложат наказание? През 2 минути му правят забележка и нищо...

# 291
  • Sofia
Уважаеми Дами и Господа, моля за Вашите аплодисменти за нашата "мила, прекрасна и неповторима" Ивана! И тази вечер тя бе "неотразима", и отново ни  показа "пълния си блясък"!

# 292
Хаха, Джиралдин ли????

# 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тошко ще пусне, така ми се вижда на мен 🙂

# 294
  • София
Юхууу, браво Рибари!!!
хахах, якоо

# 295
  • София
Жътварите прескочиха Ивана!
Браво на Чудомир!

# 296
Плача от радост 😭

# 297
Ееее, честито най-вече на Ники Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
Страхотен Чудо! Браво!

# 299
Ух, хич не ги ща тия рибари. Но пък може би да е за добро , ако изгонят тази седмица Ивана , тогава да им е честита резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт