💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 608
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не гледах промото, но от вас разбирам.
Егати тъпотията, така ми се искаше Ваня да я разнася на Арената тази простакеса.
Какъв коронавирус, нали са в изолация? Е, ако е така, то какво правим с останалите жътвари? Егати тъпотията.

# 331
Част от жътварите искрено се радваха за рибарчетата. Симона си стоеше набурсучена. Толкова е противна.

Ивана май по сценарий я коронясаха.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:04 от cherrypie20

# 332
  • Бургас
Сега пък я коронясаха Ивана ли?
Тя ако е с корона трябва да са под карантина всьо жътвар и да не играят с рибарите две седмици. Интерсено ще да бъде. И от къде корона, след като уж нямат контакти с външния свят?

Тодор, винаги ме е дразнил, вероятно защото добре му знаем "миналото". А и в самата игра се държи зле. Определено сви перките, но и той никога не е бил добър във всичко. Чудо и друг път се е показвал доста издържлив. Та не е лек противник. За втори път Тодор не може да го победи.

ПП:Аз съм рибарски фен Simple Smile

# 333
Кой каза, че Ивана е с корона.
Ивана каза "Тестът ми е... трябва да си ходя"
Залагам 5 стотинки, че е казала, че тестът ѝ е отрицателен, но все пак трябва да си ходи. Ако ги бяха карантинирали за две седици, щяхме да гледаме старта на предаването по Коледа.

# 334
  • София
Аз не гледах, кой каза за теста?

Ами тя каза: "Направиха ми PCR тест и за съжаление не мога да продължа."
Аз чух женски глас да го казва, но като погледнах даваха Джералдин, затова попитах.

# 335
Ако Ивана си тръгне ..
Скрит текст:
поне успях да си обясня, 2-та дена разлика с Алекс, в публикациите им в инстаграм

# 336
Та къде го хвана тоя корона вирус Ивана като от 2 месеца са изолирани. Откъдето следва, че мерките, които предписват за предпазване от ковид са ала бала. Изолираха ни по домовете, носим като зомбита маски, а ето че и в изолация вирусите ловят хората.

# 337
  • София
Няма как да е, а ако е, значи е от екипа на продукцията. Но едва ли има нещо, просто трябва да вкарат и темата за вируса.

# 338
Ама Ивана сериозно ли е с корона? Сега целият екип и всички участници трябва да са под карантина.
И всеки в която територия е. Жътварите на реката, рибарите в резиденцията. Тогава карантината е била 14 дни.

# 339
Тодор, от както им разтуриха племето не го бива изобщо. Нещо психиката му ли се скапа, изнерви се на продукцията ли, но е зле в игрите много.
Явно в силовите игри не е най-добрия.За втори път пада на силова игра от Чудомир.

# 340
Разочаровах сe от "лукса" на Тъпарев - майонеза "Краси" ?!?! WTF

# 341
Ако Ивана си тръгне ..
Скрит текст:
поне успях да си обясня, 2-та дена разлика с Алекс, в публикациите им в инстаграм

DebSs,
Скрит текст:
а знаеш ли кой е следващият, прописал в инстаграм?

# 342
Някой в темата писа

Скрит текст:
че няколко дни след Александър писала Катя, сега пък Ивана...

# 343
  • Sofia
Е това е голяма простотия, какъв PSR, какви 5 лева? Откъде го лепна този вирус в разгара на лятото и най-вече в изолацията, в която са? Гаранция преди да влязат са им правили тест! Или това е поредния хитър опит за "излъскване" имиджа на плазмодия?

# 344
  • София
Тодор реално почна да се мъчи още на 48 кг.На 52 кг. бе вече на магия държеше и с хитрини, а когато Ники вкара двете си торнички и изтърва коша. Определено разочароващо представяне.
Само като си спомня Добрин колко много стоя и държа миналата година. Искаше ми се да видя Чудомир тестван на макс, защото за него тези килограми до тук сякаш бяха лека загрявка. Не видях нито веднъж да направи някакво нарушение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт