💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 585
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми се стори, че трите жени от Жътварите сплетоха косите си, защото знаеха, че отиват на реката. Удобни прически като за тамошните условия... Без Ивана. На нея ѝ лепнаха ковид....🤦‍♀️ Как пък няколко дена едвам говореше, но нямаше проблем, а точно като отиде на реката, се сети да се тества...

# 421
Най-вероятно ще каже, че са и направили тест, който е бил отрицателен, но болестта и е по-сериозна от колкото е очаквала и са я посъветвали да не продължава.

Не вярвам някой от участниците да е имал Корона вирус и да са го запазили в тайна два месеца.

# 422
  • София
Да, като ви чета разбирам, че се е споменало за ПСР тест, но не и за коронавирус. Тя от няколко дена е с дрезгаво гърло, явно е настинала. Какъв грип, лятото, моля ви се. Цъкат доста вирусчето лятно време, особено на морето. А те са я накарали да си направи ПСР тест за всеки случай покрай ковид-19. И сигурно ще им каже, че тестът е отрицателен, но въпреки това е зле и ще трябва да напусне. Нещо такова.

# 423
  • София
Най-после Ники и Чудото ще стъпят в резиденцията.Алекс за малко не успя.
Браво на Ваня!Въпреки проклетата мрежа,се справи най-добре от всички жени.Йо ме изненада.На междусъюзническата битка се справи доста по добре.Симона е във възход.Тошко-в лоша серия.
И сега какво?Вайс остава сам.Сега трябва да започне обратно доказване от жътвари към ловци,щото Симона може и да отпадне на дуел,но Ваня-не Simple Smile
Джералдин ми стана още по-неприятна с коментара си,че Ваня й се подмазва.Малката пикла очи няма ли да види,че кака й Ванче няма пропуск.Адски неприятна участничка.
Ковид не знам има ли,но не дадоха битка.Отдавам го на това,че ще е капитанска.Предполагам Чудото ще ги ръководи.Пък и ще снимат,снимат рибари на лукс,че не се знае ще има ли друг път.

# 424
Най-накрая се случи това, което чаках цял сезон Grinning Вече бях започнала да губя надежда, но ето, че настъпи и времето на рибарите. Нека се лее майонеза Grinning В промото за утре Николай ме съсипа как разказва за яденето си и дават различни кадри как се тъпче Joy
Тодор е пълна утайка. Злобен, прост и нагъл. Браво на Чудомир, не трепна през цялата битка, беше много стабилен и спокоен.

# 425
Аз отново слушах повече и хвърлях едно око към телевизора, та може и да не съм разбрал, но казаха ли преди играта, че не може да се седи и да се хваща към въжете?
Вайс нямаше да издържи повече със сигурност. Влади, че и Тодор издържаха повече, в оная игра, където държаха торбички над главите.
Играта е интересна, защото е за издръжливост, но в един момент и силата си казва думата, като натежи коша.
А и в тоя тип "игра" и двете са от огромно значение.
Реално никой от жътварите нямаше да се опре на Чудо.
Надеждата им беше да вкарат повече торбичко и се справяха перфектно до момента, в който Ивана не прецака работата.
Та не смятам, че Тодор им е виновен, ама тука по дефаулт трябва да се храни.
Ивана няма как да е с Ковид, защото всичко приключваше за всички. Дори и да ги тестват, пак трябва да ги сложат под карантина, така че няма как.
Жалко, искаше ми се да отпадне в битка.

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това,че Иванка била с ковид и затова излиза от играта е измишльотина на потребителите тук.Никъде в анонса за епизода утре не казва това..
Ако тя беше с Ковид,това значи,че всички участници и екипа на предаването щяха да са заразени и да прекратят снимките.
А Ивана си е зле от поне 3-4 дни,личи й,че не е добре и не преиграва.Да си ходи,и без това е безполезна за отбора.Дори смятам,че ги тегли надолу.
Не харесвам рибарите само и единствено заради сестрите и нямам търпение да се разкарат.Особено Екатерина.

# 427
Кефффффффффффф, най-накрая Рибарите отидоха в резиденцията! Много щастливи, напълниха ми душата. Е, песента не им беше добра колкото на Жътварите, ама айде.

Чудомир извади волска сила, бетон, въобще не помръдваше. Тошо Тъпото въртя, усуква, кляка, подскача, мръщи се, зъби се, изобщо демонстрира всякакви умения, за които би му завидяло всяко едно шимпанзе. Нагъл до болка, колко забележки му направиха, ама на един мутрак как да му обясниш, че правилата са за всички. Просто не искаха да спират играта с оглед на ключовият пост, който той имаше. Той го усети това и максимално се възползва. Въобще не се съмнявам, че е преписвал на играта с плочките преди време - освен ехидно-лигавите физиономии дето правеше по време на играта, се сетих за един от ранните епизоди, в които, мисля че говореше нещо по адрес на Йоанна от сорта на "Малка е още, не се е научила да лъже". Да ти стане ясно що за манталитет има тоя плазмодий. Вайс и той като усети накъде бият нещата, почна с психо атаки към Чудо, ама на, не му излезе работата.

Лазаринов ми се стори най-изпосталял, потника му беше увиснал направо. Не знам дали ги захранват по малко да не умрат на тая река, ама гладът определено си го има.

Миленката се представи според репутацията си този път, немалко играчи се отличиха като цяло. На Боби техниката му за преминаването през мрежата беше доста добра. Ваня пак се представи добре, ама пак почна с нейните 'стратегии' за сближаване. А Джералдин не знам дали е чувала приказката, че 'който е приятел на всички, не е приятел на никой'. Йоанна не очаквах толкова слаба да е, но явно си тежат тия торбички.

Иванка лъсна най-накрая по възможно най-добрия начин колко е зле. Освен че супер много се забави, постоянно мрънкаше "ама не може, ама не става, ама не влиза" и не знам си какво. Силен и борбен характер! Много жалко ще е да излезе заради болест, но това е напълно в нейн стил - чрез оправдание. Щеше да е яко Влади или Ваня да я бият на арената. Щеше да се пръсне от яд.

# 428
  • Sunshine state
Жалко за Жътварите, че загубиха. Не ги харесвам тия Рибари заради двете кукумявки. Не мога да ги търпя органически. Много ме дразнят драмите им. 😫 Ще се радвам, ако Ивана отпадне! 😁

# 429
  • Пловдив
Рибарите бяха чудесни!
Интересно ми е да видя Ники и капитан Джак Спароу в дрехи различни от рибарските Simple Smile
И да, вече има вратата, зад която да я затворят.

# 430
Това с PCR теста си е сглобка стил мексикански/турски сериал.

Утре ще се окаже че:
"Направиха ми PCR тест и ... за съжаление трябва да си ходя"

А на мястото на трите точки има още 2-3 изречения.

# 431
Въпреки че между рибарите нямам фаворити,искрено се радвам,че най-накрая отиват в резиденцията.Боби започва да се мести при ++(ако ги деля по начина,по който го прави Дяволо😀).Много ми харесва в него това,че не мълчи на никой.Щастлива съм,че Ивана си отива.Не ме интересува дали по здравословни причини,дали чрез елиминация.Важното е,че е аут.Не съм съгласна с повечето от вас,че е слаб играч.Не е топ фаворит,но не е и толкова слаба.Просто е нетърпима с нейните фасони,интриги и надценяване.

# 432
И аз не мисля, че е заразена с ковид. Направили са й тест, но е отрицателен. Но гърлото й не е в ред, предполагам няма да остане в това състояние на реката. А и след днешната излагация...
Ама разбиръ съ, че не може на реката в този вид, в резиденцията може. Оказах се пророк Simple Smile В предната тема предположих, че Иванка ще напусне по свое желание, ако е по-дълго на реката . Издържа 1 седмица.
Рибарите заслужават похвала за стоическата си игра в този абсурден сезон. Явно в началото е станала ясна схемата за предопределеното им бъдеще и един напусна.

# 433
Аз снощи бях, за 1 ви път за рибарите! Катя,Пуйко и Чудо да видят и те кафе с майонеза Wink горките

# 434
Много се раздвам за Рибарите, дори Ваня, Любо, Влади  и Джерито се накефиха, че те отиват в резиденцията и не го скриха.

Относно Ивана, както и Смайли писа (Ивана в стори в ИГ го каза), тя има менингит и ще е аут.

На мен думите и ми звучат така:
"Направиха ми PCR тест и той беше отирцателен. Оказа се, че имам менингит, който е много опасен и за съжаление трябва да си ходя"

Общи условия

Активация на акаунт