Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 614
  • 2 964
  •   3
Отговори
# 2 745
Какъв грах в кутия, може ли снимка?

Понеже направо ям, а не гледам, грахът бил " Chira". Кутийка като на снимката ( скривам я) и пише "fine peas". Цената беше 0,95 или 0,99 не помня с точност.

Скрит текст:

# 2 746
  • София
И от мен глас за Грах Родна стряха. Разкошен ,много вкусен и добре сварен.

За сауната за лице дали сте писали, че последните дни са ми тегави. Хубава ли е ? Искам да отвори порите ,че имам тук там черни точки....

# 2 747
Да, хубава е сауната.

# 2 748
Мисля (щото в момента нямам, за да го видя), че е 4% "Родна стряха", това, което аз купувам от Вердаре. Мисля, че това е най-хубавото кисело мляко в Лидл.

Чак хубаво не. На Ведраре хич не ги бива нещата, а и гъсто не значи хубаво. С най-малко шанс за кофти добавки са млеката 2 % между другото.

# 2 749
Похваленият грах в кутия с добавена сол/захар ли е?

# 2 750
  • Благоевград
Харесах шкафа за пералня и сушилня от утре, но се оказа, че моята сушилня е точно 60 см широка и 85 висока. Там пише, че е подходящ за уреди до 60 на 85. Дали ще пасне в този случай?

# 2 751
Похваленият грах в кутия с добавена сол/захар ли е?

Да.

# 2 752
Харесах шкафа за пералня и сушилня от утре, но се оказа, че моята сушилня е точно 60 см широка и 85 висока. Там пише, че е подходящ за уреди до 60 на 85. Дали ще пасне в този случай?
60 на 85 е стандарта за едрата бяла техника.

# 2 753
Мисля (щото в момента нямам, за да го видя), че е 4% "Родна стряха", това, което аз купувам от Вердаре. Мисля, че това е най-хубавото кисело мляко в Лидл.

Чак хубаво не. На Ведраре хич не ги бива нещата, а и гъсто не значи хубаво. С най-малко шанс за кофти добавки са млеката 2 % между другото.
Това мнение силно ме очудва. Аз пък харесвам всичко на Вердаре и съм убедена, че млякото няма добавки, за разлика от Пилос.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 20:01 от celika

# 2 754
Скрит текст:
На мен нищо Саянско не ми харесва.
Hands Plus1

Киселите млека на Родна стряха по БДС са страхотни, напомнят ми на киселото мляко от едно време. Имат и сравнително кратък срок на годност. Никога не ми се е случвало да купя мляко, при което да има повече от седмица до изтичане на срока, след него стават доста кисели.
Лятото бях взела от XL или както беше там седмица на Родна стряха 4 % и  от 3,6 % Пилос . Пилос си беше по- гъсто . Ще купя от нормална опаковка и ще пробвам.
 Харесвам Тертер с каймак и като е на промоция си вземам непременно
В такъв случай вероятно няма да Ви хареса това, защото не е много гъсто, но не е и рядко, за мен е нормално. За по БДС говоря, че веднъж в бързината бях взела от това, което не е по БДС и не ми хареса. По БДС не съм видяла да имат 4%, не съм и търсила, взимам 2% и 3.6%.

# 2 755
Според мен млеката 2% са с най-голям шанс да са направени от нискомаслено мляко Simple Smile Вкъщи никой не харесва 2% така или иначе.
Хубава е сауната.

# 2 756
  • Мадрид / София
Спомням си, че ползвах 2% кисело мляко за таратор и нямаше разлика с 3,6% . Май е въпрос на вкус.

# 2 757
За нас вкъщи разликата е в консистенцията на неразредените кисели млека, не чак толкова във вкуса.
Нали снощи се чудех дали имам дигитална бележка. Grinning Имам, излиза със сторнирания снакс с цената в червено...Обаче пък имам след това и друга дигитална бележка- за около 5-6 лева и платена с карта...Не съм плащала с карта и не съм купувала тези артикули...Как става този номер, че дигиталната бележка на друг се намира в моето приложение?! Laughing

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 20:37 от dolce miele

# 2 758
Развалиха го Ведрарето. Беше хубаво преди, сега става на бучки при разбиване на айрян. За краве 3,6% говоря.
Започнах да купувам от малки имена, примерно Добротица, Боженци... Детето ми се изхранва с мляко, основно кисело, и съм ги научила.
Верея 3.6% също  е със развалени качества. Скоро не съм купувала Родна стряха, но все нещо ме спира да пробвам дали е пак нишестяно или го пооправиха...
Саяна за мен отврат, нещо като Борчвор...гадост.

# 2 759
  • София
Дали наистина слагат нишесте в Родна стряха и въобще знаете ли какво нишесте се слага, ако слагат дали е пшенично, царевично или друго?

Общи условия

Активация на акаунт