Трябва да избера

• 6 187
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Трябва ли да не се цепим от останалите?

Не е честно, ама никак.

# 91
Скрит текст:
Между другото н.1 и н.2 знаят ли един за друг? Щото хубаво избираш, ама не е много ок поведението ти, особено към н.1. Защото ако не знае, че си лягаш с друг в момента и си възлага някакви надежди за отношенията ви, не е ок в един момент да разбере, че в същото време се онождаш с друг. Или карай сега, няма проблем ако не знае, важното е да направим най-добрата сделка по възможност.

Мда, то, 'щото всички свободни мъжове, ходещи по срещи с различни мадами, са стриктно отдадени на целомъдрие в останалото време. Laughing

За другите свободни "мъжове" не знам, мен обаче ако ми говорят за някакви сериозни отношения, а в същото време ми се фраскат зад гърба докато се чудят кой ще най-добрия избор, бих стигнал до едно цветущо определение за съответната жена, всички се сещате какво е, да не го пиша да няма пак засегнати.

# 92
  • Обран бостан ;)
Слаб ти е сценария за момента. Да беше измислила един богат, задокеански чичо на монтьорчето, че да има повече съспенс.
И монтьорчето да предлага един съвършен гол....

Мускул.

А може да напише, че в свободното си време търси злато.

Между другото н.1 и н.2 знаят ли един за друг? Щото хубаво избираш, ама не е много ок поведението ти, особено към н.1. Защото ако не знае, че си лягаш с друг в момента и си възлага някакви надежди за отношенията ви, не е ок в един момент да разбере, че в същото време се онождаш с друг. Или карай сега, няма проблем ако не знае, важното е да направим най-добрата сделка по възможност.

Не избързвай. Бизнесмена ще е клиент на монтьора и случайно ще я види с него, като отидат да сменят гумите на Майбаха.

# 93
  • волно калдъръмче
За другите свободни "мъжове" не знам, мен обаче ако ми говорят за някакви сериозни отношения, а в същото време ми се фраскат зад гърба докато се чудят кой ще най-добрия избор, бих стигнал до едно цветущо определение за съответната жена, всички се сещате какво е, да не го пиша да няма пак засегнати.
Цветущи определения има и за мъже в сериозна връзка, за които е трудно държат кучето вързано. Не става въпрос за нищо сериозно тук обаче.

# 94
Не съм чела темата, но аз бих избрала номер едно, защото обичам хора на моята възраст. Тоест ти си на 30, момчето е на 29 г. Старият ерген нещо не ми хареса.

# 95
Не ми хареса това, че не си влюбена в нито един от двамата и едва ли не не ти е присъщо това.
Не вярвам да има жена, на която не и трепва нищо към даден мъж и в същото време прави секс и се гласи за бъдещо съжителство с него ( освен ако не е с ясната представа, че се обвързва, заради някаква облага).
Само на 30 да отпишеш чувствата от критериите...

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:29 от Monet

# 96
Много ми хареса как ги точкувате и губят точки по показатели 😄. Например, как му отнехте точка за височина на монтьорчето ! Вие сигурно сте победителката от "Красива и умна" и бедрото ви е не по-късо 120 см.

# 97
Е, много ясно, че не знаят един за друг. Тя каза, че сън не я хваща чак, че трябва да излиза и с двамата и да балансира. Честно казано, ако нещо толкова много ме товари емоционално, като избор между тези двама мъже, бих се отказала и от двата ангажимента. В една връзка, особено в началото, всичко трябва да се случва естествено, леко, лесно, приятно.
Разумният избор тя го е взела. Да си даде още време да общува и с двамата. А доводите, че единият нямало да узрее за семейство, а другият е узрял (за мен даже попрезрял) не са състоятелни. То ако се знаеше предварително кой как във връзката ще реагира и се държи при дадени обстоятелства, всички щяхме да сме вече роботи, не хора.

# 98
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт