Трябва да избера

• 6 205
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Монтьорчето!
Сега сериозно - каквото дойде. Т.е. - този който има сериозни намерения. Ами ако и двамата мислят да си останат на етап срещи? А ти си въртиш някакви сметки без кръчмар?

# 31
Номер 2 е ок, но частта с менторството мен лично доста ме притеснява. Звучи изискващо и доминиращо, и колкото и да ти звучи “секси” и успокояващо това - не е.
По-скоро е капан, в който не пожелавам да падаш.
Е, ако не си готова да жертваш свободата си, мнението си и правото си на личен избор и израстване.
Лично аз - не бих избързвала.
Бих пробвала и 1 и попремислила още малко.

# 32
Добре де. Номер 2 за мъж, номер едно за любовник.

И после тема, че е избягала с номер 3 Simple Smile

Авторке, според мен и двамата не стават. Първият защото не е готов за семейство, при вторият,  така както го представяш, има нещо гнило. Излизай си и с двамата неангажиращо засега, когато ги опознаеш евентуално ще можеш да вземеш решение.

# 33
Тъкмо си викам интересна тема, грамотна и интелигентна авторка и накрая с ходжата ме събуди.
Не бих избрала втория. Тия прекрасните 40 годишни бизнесмени без сериозни връзки досега-не мерси.
Бих излизала с първия, забавления ала бала, никой не ти е казал, че след втората среща трябва да се събирате под един покрив. А това за 4те бона ме разби, явно ти живееш в друга България и не знаеш колко хора с 1000 лв по 2 деца гледат.
Успех, авторке, и твоята не е лесна 😆

# 34
Space, нищо бе, тогава на нова сметка ще му мислим.
Благодаря на авторката за темата аз.

# 35
С втория ще е брак тип златна клетка. Аз се ужасявам от такива мъже.

# 36
  • София
Аа, сега прочетох, че си е легнала с бизнесмена. Ами тогава продължава там - това е.

# 37
  • Варна
Пък може номер 1 да поиска деца сравнително скоро. Тя е на 30. Има някоя и друга година още.

# 38
Добре де. Номер 2 за мъж, номер едно за любовник.

Тъкмо това се канех да предложа, добре че първо хвърлих око какво са писали другите.
И така, докато се появи номер 3, в когото да се влюби наистина и да бие шута на първите двама.
Ако изобщо се появи, защото някои жени явно цял живот не срещат любовта. Или не са способни да обичат, знам ли...

ПП Пф, и за номер 3 вече сте писали.

# 39
Е за номер 2 не е казала, че досега не е имал сериозни връзки. Ерген без деца само. Може тъкмо да е излязъл от дълга връзка, а както знаем, такива веднага се женят и правят бебе, напук на бившата, която не е имала търпение да почака още някоя година.

# 40
  • Варна
И така, докато се появи номер 3, в когото да се влюби наистина и да бие шута на първите двама.

И по закона на Мърфи, номер 3 ще бъде беден, без жилище и няма да я задоволява добре в леглото, но тя ще го обича Simple Smile

# 41
Чудиш ли се между двама,значи ни единия не е за теб.Когато е твоят човек,няма да се чудиш,а ще знаеш и ще го усещаш.

# 42
Като гледам как се теглят плюсове и минуси, гледат се коли и доходи, тва си е баш чиста сделка. Както и при авторката водещ критерий е желанието да не се мине. Да си избира втория, и без това вече си го слагат, пък каквото дойде. А тва за само 3-4 к доход на първия говори пре достатъчно.

# 43
Прочетох в един коментар “стара мома”, колко архаично.

Ако някой от тези двамата беше правилния, нямаше да питаш.

# 44
Какъв чичак на 40 години, че няма и 40 бе? Тука само 20-годишни ли пишат? И какъв е проблемът със здравословното хранене? Дай да люсва по една ракия със шопска салата на всяко сядане, че да изглежда като нормален мъж, а? Авторке, защо не пуснеш една анкета?

Общи условия

Активация на акаунт