Трябва да избера

• 6 206
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Това е отживелица, да се смята че щом мъж до 40год няма деца, нещо гнило имало и т.н. Може просто, да не е срещнал любовта на живота си. Може да е решил първо бизнес да развива.

# 46
Понеделнишки пазар за мъже. Насам, народе!

# 47
Хич не е отживелица. Свестните мъже и жени бързо отпадат от пазара.

# 48
Аз малко се възхищавам на авторката, по време на Короната е успяла да се разведе (съдилищата работеха ли април-май?), че и да завъди 3 гаджета от лятото насам. Много (атр)активна жена.Blush

# 49
Дефинирай “бързо”.

# 50
  • София
№ 1 ми се струва незрял и недорасъл.
№ 2 пък явно си има характеропатии, щом още никоя не го е прилапала.
Бих избрала трети или от двамата № 2, ама това е, защото и аз съм вече лелка и тепърва не ми се занимава с хлапашки акъл, който да чакам да порасне и да се амбицира.
То на мен и двамата ми младеят. Simple Smile

# 51
Че то какво му пречи да си развива и завива каквото иска и с някоя жена под ръка?

# 52
Дефинирай “бързо”.
Не се задържат много много свободни.

# 53
Това е отживелица, да се смята че щом мъж до 40год няма деца, нещо гнило имало и т.н.

Имат гнило , не е отживелица . Сигурна съм , че всеки познава такива .

# 54
Защо ли ми се струва, че темата е пързалка? Нещо ми прилича на анкета към темата за 20 и 30-40 годишните.

# 55
  • Обран бостан ;)
Накратко - щастливо разведена, млада, красива и успешна бизнесменка, избира между стар ерген и млад ерген.

Големи размисли, голямо нещо.

Скрит текст:
Как е женски род на "лапнишарани" Trollface

# 56
  • София
Аз с една на учителска заплата и издръжка от150лв издържам себе си и детето, че и почти основен ремонт на жилището си направих. 3-4 хиляди на месец били малко... ЖДНБ!
Иначе аз по гледам висшето образование най-вече като момента, в който се изграждсш самостоятелно като личност, а не толкова като ниво на интелигентност. В този смисъл монтьор... но пък ако като човек е свестен не бих имала проблем. Обаче мистър Контролиращ всичко тип - а, не. Точно като птичка в клетка. Да не говорим, че напира за брак и деца, изглежда точно като човек, качващ се на последния влак. А семейство не се гради така.

# 57
  • София
Авторката знае, че й пасва номер 2, защото описа мъжа си, описа какво не й е харесвало в него- неинициативен.
Номер 1 е същият, според нея- не иска да се напъва повече, изкарва си добри пари и си живее на квартира.
Няма намерения да се жени.
Имам чувството, че пита тук просто  да се похвали.

# 58
Аз не знам как няколко седмици срещи водят до такъв житейски избор за партньор в живота. Иначе, номер две ми звучи като червена лампа. Хареса ми и вметката с бгмама стандарта - 4 хиляди е малко. Предложението за анкета в случая е чудесно.

# 59
Защо ли ми се струва, че темата е пързалка? Нещо ми прилича на анкета към темата за 20 и 30-40 годишните.
Естествено, че е пързалка, коя жена ще се чуди между автомонтьор с 3-4  хиляди заплата и бизнесмен?

Общи условия

Активация на акаунт