Трябва да избера

• 6 209
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Ами, то това, че й се иска, съвсем не значи, че ще стане с някой от двамата, де. Нека се почуди още.

Е, това какво значи?
Хич не е отживелица. Свестните мъже и жени бързо отпадат от пазара.
Дефинирай “бързо”.
Не се задържат много много свободни.

# 61
  • София
Какви са тия тефтераджийски истории?
Дали / или.
По написаното си избрала номер 2, не знам какво питаш.

# 62
  • Обран бостан ;)
коя жена ще се чуди между автомонтьор с 3-4  хиляди заплата и бизнесмен?

И то след консултация с ходжа.

По написаното си избрала номер 2, не знам какво питаш.

Тествала го е просто. 21 век сме 'се пак.

# 63
Пита с цел да не се мине.

# 64
Не е избрала щото не е тествала Номер 1 в сексуален план.

То не е нужно да се зацементира за някого от двамата. Избира, пробва, показва си какво и дали ще го бъде. Ама при толкоз сметки, значи няма истинска тръпка. Който и да избере, после пак ще ѝ се стори неуспешен избор.

Номер 2 никога не бих харесала, камо ли да живея с такъв. В такива има доза фанатизъм и тираничност, да. Лично аз съм за номер 1. То пък на първа среща и да се говори вече за деца, сватби и жилища ми иде малко ту мач на мен.

Ходжата правилно те е усетил, че ги пресмяташ нещата. Затова услужливо ти е дал твоят отговор.

# 65
  • София
Няма лошо да го тества, ама за едно скучно хоби да те слагат на пангара в БГ мама.....

Пита с цел да не се мине.

21 век, каза Бънди.

Нито един не е тръпка, какво е това чудене, какво е това нещо.

# 66
Чичовското хоби сигурно е ловджийство.

# 67
  • София
Фейк, също като другата тема.
Интересно откъде, с такава точност знае заплатата на монтьора.
На 2та среща между разходките го е питала за заплата, бонуси и осигуровки.
Не помня по срещи да сме обсъждали заплати.
Помня, че един приятел, стар ерген, който грам няма умения с жените, все намира разни възрастни рускини, и все на 2ра среща обсъждат финансите. Колко взима, колко скъпа къща ще ѝ купи и колко все не е достатъчно.
И мен ме е питал, но аз какво да му отговоря. Като не съм имал опит с такива разговори.

Също и описанието е малко. Веднага се оформиха "клики" преповтарящи някакви измислени качества за 2та типажа. А дали са реални, никой не знае. Просто на една дама ѝ хрумнало, че може да е "деспотичен" и айде, дисертация в 10 тома на тема подтискането на лошия чичо.

# 68
Финансово независима успешна жена да е толкова страхлива...? Избирай единия и каквото стане. 38 годишния и на мен ми е много съмнителен, после кой знае какви правила ще въведе вкъщи, ама ако теб те устройва, действай.

Аз не се виждам с ни единия от тия, ако бях на 30, но все пак ако трябва от двамата да избирам, задължително автомонтьора. Поне ще си живеем весело. Не искам мъж да ме "доминира, обгрижва " и т.н. И какви са тия пораженчески мисли колко класи бил над тебе по-големия...???

Не му мисли много, има даже и други мъже.

# 69
  • Sofia
Гледам, че авторката явно цели да сондира мнения. Давам и моя принос – в така поставения казус, гласувам за кандидат №2. Вятърничав автомонтьор, който обяснява как някой ден ще наследи бащиния коптор и това е OK за него, не би могъл да ме заинтригува като потенциален партньор, колкото и да е лъчезарен.

Интересно откъде, с такава точност знае заплатата на монтьора.
На 2та среща между разходките го е питала за заплата, бонуси и осигуровки.
Зависи. Още в началото на отношенията със съпруга ми (това беше преди доста години) и двамата бяхме наясно кой с какви доходи разполага. Не го намирам за чак толкова чувствителна тема. Ако усещаш даден човек близък, би следвало да не се притесняваш да му зададеш какъвто въпрос пожелаеш. Защо, например, да не се пита дали живееш под наем или изплащаш собствено жилище? Някаква засекретена информация ли е?

# 70
Авторката се е опарила веднъж и сега гледа финансовата част на нещата. Малко ли са браковете по сметка. За какво й е любов като има пари. Избирай си Номер 2 - ще бъдеш жена на "бизнесмен" и няма да се тревожиш за битовизми или се оглеждай за по-голяма риба. Wink

# 71
  • Обран бостан ;)
И какви са тия пораженчески мисли колко класи бил над тебе по-големия...???

Точно така. Той, ако беше наистина толкова класи над нея, нямаше да я погледне.

# 72
Как пък е сигурно, че бизнесмена ще й предложи брак, а после ще е винаги успешен и ще я гледа и покровителства?

# 73
  • София
Като се абстрахирам от факта, че темата е пързалка и се опра на фактите, които дава, автомонтьорчето директно отпада.
Не отговаря на нито едно от условията й.
Не знам къде сте изровили нещо за някакъв ходжа, ама аз безплатно и по един пост ще й кажа да си продължи с номер 2.
А, какво аз бих направила, не интересува никого.

# 74
Не ми изглежда на мен вятърничав автомонтьора. Просто изглежда по-спокоен и явно се чувства добре в обувките си. Докато 2 изглежда като изпълнен с комплекси и прикрита агресия. И на мен не ми говори добре в началото на 1 връзка да се сондират фишове за заплати и месечни доходи. Това, както и да го погледнеш, не е връзка по любов, личностни качества, а калкулатор за удобност и изгодност. Тя хем ни каза авторката, че е избрала вече номер 2, ама да пита пак, че да не се мине случайно. Хем осигурена и тя със собствен бизнес, ама не искала да бута никого. За толкова успешна, ми се струва много колеблива и несигурна. Чак пък такива чуденки...

Общи условия

Активация на акаунт