ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
И аз така смятам, даже искам и малките да минат на ДО, въпреки че ще го докарам до повече витамин В или хапчета направо.
Появи се петица на контролното по БЕЛ, явно няма да ходи на поправителен:) И при французина толкоз.

# 406
  • софия
Мейли
Скрит текст:
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
primeminister@government.bg
r.dilova@government.bg
MS_priemna@government.bg

МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
minister@mon.bg
priemna@mon.bg

МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
minister@mh.government.bg
goreshtalinia@mh.government.bg

ГЛАВЕН ДЪРЖАВЕН ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР
akunchev@mh.government.bg

БТВ
web@btv.bg

Нова
novinite@ntv.bg

Дарик
darik.cse@gmail.com

# 407
  • София
Да, Мария, там си е и седи пред мене отворено.
Иначе абсолютно всеки е прав с мнението си за ситуацията, няма място за сърдене. Simple Smile
Колко имена да събера, за да пускам?
Може би да упомена накрая, че подписката продължава?

# 408
Аз изобщо не мисля, че ще върнат гимназистите заради това писмо. По-скоро да се обърне внимание, че не сме съгласни на едно електронно обучение без никакви ясно заложени критерии кога започва, кога свършва и т.н. и т.н. няма нужда да повтарям неща, които безброй пъти сме дискутирали тук.
Цяло лято имаха време да измислят стройни алгоритми, различни варианти. Не е все едно голяма гимназия в София, в която  всички ученици ползват градски транспорт и малка гимназия в Попово, чиито ученици се придвижват пеша. Професионалните гимназии, профилите в 11-12 клас. Толкова много различия има навсякъде. Дори и техническата обезпеченост на учители, ученици. Никой не ме е питал имам ли два компютъра за две деца, имам ли пари да плащам интернет и още и още.

# 409
  • о`майна лунна нощ е
Изпуснала съм къде трябва да подпиша. Дайте линк.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbxSUNKrL98LPrRtiEeAg4 … W9q62Jzw/viewform

# 410
  • София
Плюс три подписа и от нас.
Абсолютно подкрепям Стон в последното изказване - няма да върнат децата само заради няколко писма, но пък е добре да се види и нашето мнение и най-малкото да се помисли за подобряване на ДО.
Може пък някъде да е възможен хибриден модел на обучение и да се приложи успешно, защо трябва всички да са под един знаменател?

# 411
Както и да се придвижват, в клас пак са заедно. Тичат, прегръщат се, целуват се. Големи хора не спазват мерките, какво остава за децата. Преди няколко дена бях в един търговски център,никой не спазва посоката на движение. Учителите трябва постоянно да звероукротителстват. Освен за децата, трябва да помислим и за тях, да не стане като с лекарите. Няколко пъти се намеква, че ще се открие ваксина март-април.
Хибриден модел ще е огромно мъчение за пътуващи деца, деца на квартири и общежития. Моите са такива.Ще плащаш за нещо, което ще ползваш наполовина и е огромно разтакаване .

# 412
Нашите правят контролно по мат с включени микрофони и бях изгонена, за да не шумя.
Естествено, взех телефона й с мен, защото съм мега зла. Няма да подсказва цял час, я Simple Smile))
Светка вайбърът нон стоп. Горката Ния, ще я намразят заради мен, ама това е положението.

# 413
Отдавна съм на мнение, че държавата ни трябва да бъде управлявана не от политици, а от психолози... До там сме я докарали.
Случайно попаднах на участие на Ани Владимирова, която в края на инетрвюто си споделя и опита си за справяне със ситуацията. Ако на някого му е интересно: https://bnt.bg/news/psihologiya-na-zarazata-maskite-kato-povod-z … 4-285546news.html

# 414
  • София
Шернах и аз и подписах писмото.
Според мен е добре утре преди обяд да го пускаме. До понеделник вече ще има нова заповед ми се струва и ще е малко след дъжд - качулка.

# 415
Нашите правят контролно по мат с включени микрофони и бях изгонена, за да не шумя.
Естествено, взех телефона й с мен, защото съм мега зла. Няма да подсказва цял час, я Simple Smile))
Светка вайбърът нон стоп. Горката Ния, ще я намразят заради мен, ама това е положението.
... с включени микрофони значи Simple Smile
Аз бих поискала и да ги видя офлайн във вайбър. Преписването щеше да се лимитира до тези с добре по математика роднини налични към момента или до тези с по две устройства. Simple Smile

# 416
Нашите правят с включени камери.

# 417
Нашите правиха контролно по математика във вторник. Вечерта класната им, тя води БЕЛ, писала, че благодарение на тях понаучила малко математика 🤣 Тя е в групата на класа в не знам си кой канал, където си пишат по принцип, и 40 минути там се размятали задачи - молби, решения. Моят се измъквал с думите "аз съм друга група". Но той каза, че май е овапцал някои задачи от комбинаторика.

# 418
  • о`майна лунна нощ е
Хибриден модел ми се струва невероятен за изпълнение.
Подписах и разпратих към познати с хлапета в училище. Не знам колко от тях ще откликнат с подпис, но всеки решава за себе си дали подкрепя или не съдържанието.
Изтръпнах при вида на съобщение от директорката на малката в основното училище. Викам - айде, затвориха ни. То анкета пратила - искаме или не обучение от разстояние. Ми, не искам. Попълних и пратих. Нямам намерение да обсъждам това в групата на класа.

# 419
  • София
С включена камера и щателен пищов по химия, закачен на стената пред него, моето изкара едно контролно по химия с отличен резултат. Това съм видяла, със сигурност има и други случаи.
Камери, микрофони, споделени екрани... просто спрете да дебнете, щото ще се хванете! Не си струва! Joy

Общи условия

Активация на акаунт