ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Синът ми ползва слушалки с микрофон, който ограничава страничния шум и се чува само и единствено неговия глас в слушалката.
Може би да се погледнат настройки ако има подобни функции?

# 436
  • София
Щерката каза, че повечето шумове са били точно битови. Аз нея я бях оставила на тишина, защото не съм чак такава домакиня Simple Smile . Пък и инцидентно съм вкъщи.

# 437
Пак моля за внимание - проба!

Понеже Гугъл е умен, прави real-time екселска таблица с имената на гласувалите.
Вижте дали се отваря.
Може да пусна линк вместо да копирам имена, и ако работи, няма да има смисъл да чакаме, за да пуснем писмото:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a1Ceax9m8lUedFCYQ3tyAjoL … /edit?usp=sharing

При мен всичко е О.К.
...
Въобще нито се меся в учебния процес /намирам го за нередно на тази възраст на детето/, нито мога - на работа съм си, като вляза в зала е съвсем абсурдно. Както се справи - на всички тях вече не им е за първи път.
Обяснявам вечер, като се прибера, ако има неясноти. И изпитвам за думи и да разказва текстовете, както до сега.
Слава Богу, всички учители се включват в часовете и карат - така знам.

...
Някой нали не смята сериозно, че ще имаме ваксина пролетта? И да има одобрена такава тогава, докато се произведат необходимите дози, докато дойде в България, ще минат години. А ако трябва да се поставя всяка година, изобщо никога няма да стигне до нас. Изобщо не се надявам на ваксина.
Дори не ме интересува ваксина. Няма да сложа ни на себе си, ни на близък. Задължителните до тук стигат, противогрипни не слагам, намирам го за вредно при здрави хора. Такава също няма да ползвам. Ни на пролет, ни друг сезон.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:28 от Judy

# 438
  • Между гори и планини
Ох , и аз пускам пералня и готвя. Прахосмукачка пускам следобед, а обичам да си чистя сутрин. Сега няма как.
На моя му забраних всякакви електронни устройства след училище, ни телевизия, ни компютъра. Да не ми седи само пред монитора. След училище , сам иска час да разхожда кучето, да си проветри главата.

# 439
  • София
Мисля в 15 часа да пускам писмото.
Какво мислите по въпроса?

# 440
Щерката каза, че повечето шумове са били точно битови. Аз нея я бях оставила на тишина, защото не съм чак такава домакиня Simple Smile . Пък и инцидентно съм вкъщи.
Това са слушалките: https://www.jarcomputers.com/HyperX-Cloud-Stinger-Core-PC-HX-HSC … KWW.html?ref=prod ако прецениш, че искаш да се възползваш Simple Smile

# 441
Мисля в 15 часа да пускам писмото.
Какво мислите по въпроса?

Добре.

# 442
  • София
Колко подписа има?
През телефона нещо не ми ги зарежда.

# 443
  • София
324 подписа
За предното писмо сме събрали грубо около 150.

# 444
Колко подписа има?
През телефона нещо не ми ги зарежда.

Към момента виждам  325.

# 445
И аз отварям без проблем.
Пускай, Ред.
И много, много благодаря за усилията Heart. Научих и аз нещо полезно с тия Google forms.

# 446
  • Пловдив
И аз се видях, и гласувам за пускането на писмото в 15. Щом е рийл тайм, идеално.

# 447
  • София
Е то се обновява непрекъснато. Simple Smile
Последното число минус 1, че първият ред е служебен.

Можеше и по-добре да го пусна във Формс, ама ми е за сефте, пък и като ви го пуснах, не очаквах толкова светкавично да започнат да се събират гласове.

# 448
Те ще си набъбват постоянно.

# 449
  • София
Това са слушалките: https://www.jarcomputers.com/HyperX-Cloud-Stinger-Core-PC-HX-HSC … KWW.html?ref=prod ако прецениш, че искаш да се възползваш Simple Smile
Всякакви слушалки имаме у нас, не е в това проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт