ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нямам време и нерви да дебна. Не е на 5 години. Подпитвам от време на време как върви дистанционното, за да имам обратна връзка.
Каза, че по немски вече си вървят с нормално темпо. Госпожата споделяла екран с определен човек от класа, който може да попълва вместо нея на нейния и така ги редувала днес. Правят преговор и разни упражнения от сайт към учебника.

# 421
Самата аз съм студентка и ме препитват електронно. Има начин да се препише, има начин да не се.
Обаче има и друго. Може би трябва наистина да оставим малко децата и учителите на мира. Самите вие си щадите психическото здраве. Ми и децата имат такова. Не дебнете, не бъдете такива максималисти. Оставете  малко лично пространство...

# 422
А, не са поискали, не са преписали. Единственото, което съм казвала на моя е, да не си губи времето с другите. Да си направи първо своето контролно и чак после, ако иска да помага.  Понеже той е от тези, които евентуално могат да подскажат. Той няма от кого да препише.
Някой нали не смята сериозно, че ще имаме ваксина пролетта? И да има одобрена такава тогава, докато се произведат необходимите дози, докато дойде в България, ще минат години. А ако трябва да се поставя всяка година, изобщо никога няма да стигне до нас. Изобщо не се надявам на ваксина.

# 423
Тези месеци гледах как за някакви изпити изисквали камера пред теб и зад теб да има, ама естествено е неприложимо за училище.

# 424
Аз изобщо не я дебна моята. На работа сме и е сама у дома.
Вчера и днес имат петминутки по математика и въобще не се съмнявам, че всеки, който е могъл, е преписал стабилно или са му помогнали налични хора вкъщи.
Лошо няма, после ще ни се хвалят с ефективността и успешността на ДО....Joy
Ваксина до пролетта може и да има одобрена, но закупена и поставена поне на рисковите групи - най-рано след година-две.
Дотогава ако ще ни тричат по този начин - не ми се мисли...Scream

# 425
  • София
Пак моля за внимание - проба!

Понеже Гугъл е умен, прави real-time екселска таблица с имената на гласувалите.
Вижте дали се отваря.
Може да пусна линк вместо да копирам имена, и ако работи, няма да има смисъл да чакаме, за да пуснем писмото:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a1Ceax9m8lUedFCYQ3tyAjoL … /edit?usp=sharing

# 426
Дъщеря ми държа кандидатстудентски изпит онлайн. Някои бяха пародия, други доста добре направени. Един квестор с максимум 4 кандидата. Жива връзка, микрофон, камера, показваш цялата стая преди изпита, имаше условия, излита е на определен сайт при определени условия, инсталираш софтуер на компютъра и т.н.
Разбира се, приложимо е само за по-особвни случаи. Ежедневно не.

# 427
  • Между гори и планини
Понеже моя учи в трапезарията, която се пада по средата на къщата и преходна към другите, абсолютно ми е забранено да минавам и поглеждам . Но от спалня, хол и кухня чувам всичко 😂  Освен това имам Тиймс с негов профил на телефона, забранила съм всякакъв чат по време на час, нямам скрупули да пиша на учителката

# 428
Отваря се, Ред!👍

# 429
Аз пак да си кажа, че тази година за първи път ми се случва да дебна. Никога не беше получавал двойка и исках да разбера какво се случва в часа и дали наистина толкова зле се справя по литература. Най-ниската му оценка досега  е била тройка /отново по БЕЛ, за качулка в час/.

# 430
Аз не я дебна. Просто взех телефона й, защото както е в екстаз от този клас (а те наистина всички са страхотни деца) щеше да й е кофти да не помогне като я питат. Естествено, че щеше да й стане ясно на учителката, че е подсказвано и щеше да е много обидно. Някак щеше да е невероятно целият клас да е без грешка, а доколкото разбрах задачите не са били елементарни.
Иначе, ние сме в едно помещение, нямам друго, чувам какво се случва, но не се заслушвам. В интерес на истината до тук само ИТ не са имали (тази седмица нямат ИТ) и съм много приятно изненадана от прекрасното ДО на фег, без изключения. Недостатък си ми остава по-късите часове, но поне се наспиваме сутрин Simple Smile.

# 431
  • о`майна лунна нощ е
Отваря се. Намерих си името.

# 432
  • София
И нашите е трябвало да правят днес контролно по математика с включени микрофони. Контролното е прекратено и са заплашени с двойки, защото не било тихо. Ми няма как да е, като децата не са сами вкъщи. И на какво основание ще се изисква пълна тишина, ние останалите да спрем да дишаме. Бясна съм на такива глупости.

# 433
  • София
И аз се намерих.

# 434
Е при проблем е ясно!
На учителката с тишината й прати отчет с това кой обитава дома и какво прави.
В момента у дома аз работя, студентката има упражнение, гаджето й също работо, ученикът час. Но и пералнята пере, щото  все пак толкоз народ обслужва. И може да яде някой, са звънне някой, да има някой конферентен разговор или да гледам новини за Тръмп Joy ииии котка мяучи Joy

Общи условия

Активация на акаунт