ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Добре че не са имали претенции за шума, че съвсем ще ми накипи. Не че не се съобразяваме, но няма как да ограничим всичко. Все пак тук живеем 4 човека, кой се прибира, кой излиза, пералнята няма как да не се пусне точно сутрин - униформи пере все пак, а след обед в блока е забранен шума между 2 и 4.
Слушалки за близо 80 лв. ами идват скъпички, още по-малко 2 бр.

# 451
  • София
Google forms e много готино, аз от години го ползвам за какво ли не.
Ако има повече въпроси си има и статистика, колко човека кое са отбелязали.
На един от формулярите си имам и скрипт с който се праща обратен мейл с попълненото от всеки човек, на посоченият имейл адрес.
Дано обаче да не ни се налага да го ползваме повече.
Аз подписах, но също подкрепям адашката, че в момента е удачно да изкарат ДО известно време. Въпроса е да е временно и да не са само учениците, които ще намаляват риска от заразяване, докато всички дискотеки и заведения си работят.

# 452
Слушалки ме побъркват. Като я викна не чува, а искам да питам дали мога да изляза, защото тя е между вратата и моето бюро, нямам идея кога е с включена камера и кога - не. Отделно ако има шум вкъщи, той през микрофона се чува при другите, не се игнорира.

# 453
  • София
Супер!
Пускай смело тогава!

# 454
...
Аз подписах, но също подкрепям адашката, че в момента е удачно да изкарат ДО известно време. ...
Така или иначе това си е вече факт.
Въпросът е да се преустанови към крайния срок и да се прецизира по-натам всеки случай сам за себе си - не да се затваря всичко поголовно. Да се определи процент ученици и учители от клас/училище, чиято заболеваемост да води до такава последица, а не да ми бачка всичко в държавата, а  само децата да кютат по къщите, дори и при 100% здрав клас с учители. Все едно болни няма другаде, освен в училищата, което направо очеизвадно не е така!

# 455
Хванах последния влак, подписах току що!

# 456
  • София
Момичета, какво сме? Grinning
Как да го подпиша накрая?
Родители на гимназисти?

# 457
Ми да, в това качество съм подписала, да - като родител на дете, несъгласен то да учи ДО незнайно до кога и при какви условия.

# 458
Пускай го, Ред!
Нека да се види, че има различни гледни точки.
Да, Ред. Родители на гимназисти е добре.

За ваксините за Ковид, както и за противогрипните- имат много поздрави от мен👎

# 459
  • софия
Мисля в 15 часа да пускам писмото.
Какво мислите по въпроса?
Предлагам да изчакаш до 17 ч. Наистина има хора, които не могат да се включат, докато са на работа. Доста подписи са се събрали за отрицателно време без популяризиране. Като се пуска до медиите е хубаво да се отбележи за колко време са събрани подписите.

По въпроса с ваксините съм 100000% като Джуди и Бисето. Нито я чакам, нито ще сложа на детето, майка ми, половин (ако ме питат де).

# 460
  • София
Може и така разбира се.
Аз тъкмо добавям в мейла линк към таблицата с обяснение, че се обновява в реално време и от тази гледна точка ми се стори, че вече няма толкова голямо значение кога ще го пуснем. При всеки клик се вижда колко хора са го подкрепили към момента.
Казвайте!

# 461
Добре, има резон Звънче, дайте до 17.30, да се върнат от работа хората, ако нямат устройство или нет там, където са през деня. Ще се съберат още подписи. И ще подчертаем, че е за няколко часа, без популяризация в медиите.

# 462
  • София
ОК.
Я тогава вижте финалните изречения:

...
С уважение:
Родители на гимназисти

Само за часове писмото събра подкрепа от няколкостотин души, като подписката в реално време може да бъде следена тук:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a1Ceax9m8lUedFCYQ3tyAjoL … edit#gid=96192508

Нали няма смисъл да копирам в писмото линка към самия въпрос в Гугъл формс (де факто същото писмо Grinning), а само линк към таблицата е достатъчен?

# 463
  • Пловдив
Аз по принцип подкрепям всякакви ваксини, обаче тази година за 1 път си сложих противогрипна. Мъжа ми слага всяка година. За Ковида обаче ми се чини, че ще е задължителна. Без ваксина е възможно да не може да се пътува, макар и да има против доста хора, не знам, те сега ни взеха всички права, та за една ваксина ли ще се чудят.

# 464
  • софия
Ако неслагането на непроверена ваксина е цената да не пътувам извън България, ще я платя. Нямам желание да ставам безплатен тестер. Тази ваксина е като ваксината против папилома вирус, която масово искаха да наложат за момичетата, а се оказва, че е с ужасни странични ефекти.

Ред, ако има уточняващото изречение, което си подготвила, писмото може да се пусне по всяко време. В самото писмо може да сложиш линк към формата с подписите или не може?

Общи условия

Активация на акаунт