ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
На моите деца е забранена по здравословни причини. Не се знае и за евентуална ваксина за ковид как ще се прецени. Но ще го мислим като дойде

# 481
  • София
Трябва ли да разпространяваме някъде по медиите? Изпуснах  ви днес

# 482
Не знам дали е вредна,но за тази ваксина  голям напън имаше. От личния лекар, от училище, писма по пощата, по телефона някаква "мила" дама чак ме намери. Не приемаха не за отговор.

# 483
  • о`майна лунна нощ е
Като почнат да ми навират нещо твърде агресивно, давам назад. От зодията ли ми е, от характера ли - не знам, но колкото повече ме натискат, толкова по-голяма съпротива оказвам.

Никой не е разпространявал писмото в медиите. За пореден път си правят новините от дискусиите в темите.

# 484
  • София
Трябва ли да разпространяваме някъде по медиите? Изпуснах  ви днес
Ми не.
То се разпространи.
Искат хора за интервю, но тук не знам как да помогна. Ако има желаещи, да казват. Ако не, май просто ще си замълчим.

# 485
  • Между гори и планини
Отзивите в Дир не са много положителни. Смятам че при 4хил ново случая на ден, не беше подходящ момента. За много по-малко седяхме на до пролетта, как мислите да ги пуснете тия деца в клокочещ казан сега?
П.п имам приятелка с дете в 5кл с болна класна, самата ми приятелка също преподава в друго училище. Нейна близка е починала наскоро. Всичко това, което мислех пролетта че ще се случи, уви вече се случва. Ако сега не се кротнем, ситуацията ще продължи дълго и тежко.

# 486
Доня, те положението го изпуснаха още началото на юни. Като с вълшебна пръчка проблемите изчезнаха, за да дойде моментът, в който да ни залеят.

Но да не допускаме никаква поръженческа мисъл да ни завладява. Важното е да следваме разума:
Скрит текст:

# 487
  • Между гори и планини
Така е, изтървано и немислено цяло лято. Но сега е много трудно да мислят за друго освен за физическото здраве . За това кой преписва, на кой му липсва другарче... Еми, сори, но е несериозно , учителите не са безсмъртни, лекарите сигурно са на предела на силите си, а при нас кошмара тепърва предстои.

# 488
Доня, ти сериозно ли мислиш, че на някой в управлението изобщо му пука за твоето лично здраве? И не визирам само България. Мисля, че по целия свят е така. Гледат се уж някакви интереси на обществото като цяло, но отделния индивид навсякъде кучета го яли.

# 489
  • Между гори и планини
Защо пък моето лично здраве? Тук мислех, че става дума за нас , децата ни, въобще гражданите на тази страна. Аз не се наемам да казвам, че знам на кого му пука, или не. Хората се стараят , това виждам. За мен положението е като военно, с невидим враг. В такива ситуации се мисли първо за физическото оцеляване.

# 490
Dir.bg е с абсолютно просташко заглавие, което явно е изцедило музата на авторката, защото отдолу е преписано писмото, че и с линк към подписката.

# 491
Коментарите под статията са доста красноречиви за обществената нагласа на голяма част от родители на ученици.

# 492
  • София
Интересно. Около мен всички познати родители искат присъствено. Понякога се чудя къде живея...

# 493
Коментиращите в dir.bg под всяка статия са съвсем друг биологичен вид и си заслужават авторите. Понякога чета за няколкоминутно забавление.
Да не споделяш мнението в писмото е едно, да го обобщищ по този начин в заглавието е друго.

# 494
Силно се надявам коментарите под която и да е статия в Дир-а, да не са представителна извадка за нагласата към каквото и да е, защото нивото е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт