Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Луцифер 2

  • 6 301
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 43
Изгледах го и аз, но да си призная - много малко неща ми харесаха. Още повече, че точно тази сюжетна линия съм я гледала и в Стрелата, и в Светкавицата и е толкова изтъркана, но пък си пасва с DC нещата.

Обаче през цялото време ми се струваше толкова изсмукано от пръстите и пресилено всичко, направо съм разочарована (а и изобщо не ми хареса като лице актрисата, която играе Рори… ако не я бяха казали коя е, никога нямаше да предположа - никаква прилика, поне малко)

Скрит текст:
Стори ми се, че ангелите, които коленичиха пред Аменадил изобщо не са същите актьори от предния сезон - само дрехите са еднакви.

И историята за това как Ела разбра - не, не и не. Толкова исках да види или да ѝ каже някой, а не тази глупост, която сътвориха.

Абе, малко плюсове имам засега, но ще му дам още един шанс по-натам.

# 151
  • Мнения: 21 395
Аз изгледах първи епизод.
Скрит текст:
На Клои хич не и се ходи горе. Иска си да е детектив и това е Grinning
Дан уж е преодолял вината, ама си седи там. Защо тъй?
Вечерята беше забавна.
Кой сега обаче ще поеме Ада?

# 152
  • Мнения: 10 011
На Дан вината му да се състоеше до едно и две неща.
Все пак той беше и корумпирано ченге.
Скрит текст:
пък и не забравяйте, че преспа с Шарлът Ричардс.
Пък и то е до вътрешно осъзнаване.
Клои има сложен проблем -
Скрит текст:
иска хем да е с Луцифер, хем да си остане на земята с Трикси и да е човек и детектив.Сложна работа.

# 153
  • Мнения: 21 395
Ми то на жените няма угодия Grinning

# 154
  • Мнения: 611
Много съм разочарована, миналия сезон също не ми хареса кой знае колко, но този... Добре, че свърши.
Скрит текст:
Пълна глупост това с дъщерята, по-добре да не пътуваше във времето, а да я покажат накрая, при остарялата Клоуи. Също Мейз много са я променили, прилича на такава, която взема успокоителни. Разкритието на Ела можеха да го направят по-интересно. Щеше да е добре да наблегнат на Трикси. Единственото, което ми хареса беше историята с Дан и  накрая като Клоуи отива на консултация при Луцифер.

# 155
  • Мнения: 10 011
Да, но то Клоуи  вече няколко пъти ходи с него
Скрит текст:
на консултация при Линда.
още в първите сезони,  като бяха под прикритие се представяха за женена двойка. а в четвъртия тя като разбра, че Линда знае, а е обикновен човек веднага я потърси.
Иначе да, като изключим историята на Дан, повечето неща бяха тъпички.

Наскоро изгледах сезон 1, на епизод 11 след като Луцифер отказва да преспи с Клоуи (въпреки че тя се събужда в пентхауза му), а той открива че тя го прави уязвим - много добро епизодче.

# 156
  • Мнения: 10 578
Изгледах го най-накрая. Една идея по-блудкав ми дойде, последните епизоди направо сълзлива романтика, но явно така са решили, че трябва да свърши. Луцифер в ада, Клоуи пак детектив - както започна, така и свърши.

Общи условия

Активация на акаунт