Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 48 069
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Тези два вида ампули съм виждала, не помня дали имаше и комплект от хидратиращата:
Скрит текст:

# 166
Аква шота снощи я сложих,добра е.
Beauty effect си чакат реда в шкафа,но както казах маската от серията ми е фаворит,дано не ме разочароват.

# 167
Благодаря, и тях ще пробвам, особено аква шота. А тази маска като другите им ли е, мажеш и после не иска отмиване?

# 168
Не се отмива,да.Аква шота попива пък доста бързо.

# 169
Момичета имам много сериозен въпрос.
Имам ужасТни бръчки на челото, които са вече извън контрол. Трябва да купя нещо и да ги мажа. Другаде по лицето не мисля че имам подобни бразди, но е крайно време да направя нещо по въпроса с челото. Много ще бъда благодарна на препоръки. На 33 години съм, и ползвам капсулите с вит. С на Балеа и хидратиращия серум на Марион (за сега само на челото, но няма особен ефект)
За съжаление, не съм убедена, че с мазила ще видиш ефект, колкото и да са добри. Бръчките се появяват от мимиките предимно, аз лично не мога да спра да си бърча челото и веждите. Гневна имам още откакто бях на 20. По-скл8нна съм да вярвам, че мазилата малко помагат преди появата им, отколкото, че ги заличават.

# 170
Еми, аз дълго време си мислех че съм още млада за кремове и серуми и ето резултата.
Чета препоръките и ще започвам мазане.

# 171
  • София
Аз имам споменатите скрабове от миналата година, ама ги забутах някъде. Ако са толкова хубави, да ходя да търся да си взема пак? Simple Smile

Вчера бях в ДМ, ама тази маска с витамин Ц я нямаше. Имаше лист маската с шоколад, която гледахме от немския сайт.

# 172
  • Deutschland
Маската с витамин С е нова, предполагам, че затова още не е заредена в България.
Имаше хайверената грим серия на Катрис. Сенките не са лоши, но много лъскави. Лаковете също.

# 173
Да похваля палитрите петички на катрис, страхотни са. Винаги ми е било проблем съчетаването на цветове за някоя визия. Колкото е по-голяма палитрата, толкова съм по-объркана с кои цветове какво да правя и съчетавам, там го няма този проблем. Не се ронят, имат малко разпрашване, но е в границите на допустимото

# 174
И аз съм доволна, не знам защо очаквах малко повече, но за тази цена са повече от ок и всяка ми е достатъчна за пълен грим. Приятно изненадана съм от матовите нюанси, те обикновено не са им сила, но тук са ги направили.

# 175
Днес най-сетне взех душ.олиото на Балеа,бяха три бройки на Севастопол,ако някой от Варна търси.Взех и мицеларната вода на Нивеа naturally good,не съм я ползвала но ще я видя.

# 176
  • София
Днес най-сетне взех душ.олиото на Балеа,бяха три бройки на Севастопол,ако някой от Варна търси.Взех и мицеларната вода на Нивеа naturally good,не съм я ползвала но ще я видя.

Доволни ли сте от душ олиото? Дали става за по-суха и раздразнена кожа?

# 177
Не съм го ползвала още.В темата много се хвали,пише че е за много суха кожа.

# 178
А тези ампули на шабенс има ли ги в българския дм???
Похвалвам серума с колаген на велнеа..в момента съм със зверско недоспиване заради среднощни бебешки ревове сутрин кожата ми изглежда добре ..доста свежа.. нетипично за мен ...днес се заредих и със този с хиалурон...

# 179
Скрабовете ще ги пробвам тези дни, много са маслени и течни на пръв поглед, но миришат уникално, точно на зима ...
Да дам отзив за крема с вит. Ц на Миша - на моята мазна кожа стои много мазно и трудно попива, но е възможно и аз да попрекалявам с количеството, иначе е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт