Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 48 072
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Момичета имам много сериозен въпрос.
Имам ужасТни бръчки на челото, които са вече извън контрол. Трябва да купя нещо и да ги мажа. Другаде по лицето не мисля че имам подобни бразди, но е крайно време да направя нещо по въпроса с челото. Много ще бъда благодарна на препоръки. На 33 години съм, и ползвам капсулите с вит. С на Балеа и хидратиращия серум на Марион (за сега само на челото, но няма особен ефект)

# 151
Не е козметика , но някой да сподели хубав чай от ДМ.
Аз харесвам този с нар и ванилия . Видях и някакви нови мисля

# 152
  • София
Лале, аргилерина на ТО при мен им ефект на линиите на челото, но трябва упорито мазане, 2-3 опаковки. Той е като вода, аз нанасям щедро. В момента и на официалния  сайт децием има намаление и в Дъглас.

# 153
На 33 не ти е рано за по-хард процедури. С кремчета няма да стане.

# 154
  • София
Аз също имам ужасни мимически бръчки на челото от години вече, много си мръщя веждите. Продукти с колаген при мен вършат нещо и база под фдт. Обаче не си падам по базите. Като сложа малко фдт и пудра оптически става приемливо положението.

# 155
Утре ще ходя за мицеларна и ще търся пилинга на Пандора.
Ампулите на Алверде са ненапразно хвалени,доста освежават лицето .

# 156
Днес доста се чудих между тях и тези на Балеа, в крайна сметка взех на Балеа. Нещо не ми се понрави  никак миризмата им, ще видя откъм ефект как ще са.

# 157
И аз си взех ампулите на  Алверде (7- Tage ampullen-kur). Преди малко сложих третата, за сега само мога да кажа, че ми миришат отвратително.
Веднъж бях взела да пробвам лилавите капсулки (защото нямаше от тези с вит ц), те също ми миришат много неприятно и повече няма да взема.

# 158
И на Балеа взех,ако са като маската от серията,ще е супер.
Но сега ще мажа вит С и серум ,а ампулите след две седмици.
Факт,не миришат обаятелно,но има ефект.

# 159
Дами,
Пробвали ли сте Ш и Б на марката ogx?

Главно ме интересуват последните три от ляво на дясно. Златният най-вече, но него май го няма в Бг? Simple Smile)

# 160
  • Deutschland
Ползвала съм този с арган, не е лош, но не е нещо уау.
Взех си нови маски и скрабове, четка за сенки Ебелин, нощен серум Шабенс и маска за коса със златно мляко на Балеа, която не снимах.

# 161
Ползвала съм с кокос, арган и биотин. Не са никак лоши, но ми направи впечатление, че се държаха коренно различно на различни места, съответно и различна вода.
Всичките видове ги има в ДМ и Фантастико, но в най-големите обекти на двата.

# 162
В София в кои ги има (за предпочитане - център и/или южни квартали) ? Знаете ли? Благодаря!

# 163
Не си спомням, ако се сетя ще пиша ЛС.

# 164
Balea също ли имат ампули за терапия?

Общи условия

Активация на акаунт