Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 598
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Тя беше 150 😀

# 451
И намалението ви е мизерничко... от $65 на $39 изглежда по-прилично и действително намаление!

# 452
Ще си виси там до по- голямо.
Синята палитра на Джефри е феноменална с невероятен пигмент на сините сенки, което е много трудно за постигане и няма кой да купи тази, освен ако не е без пари почти.

# 453
  • Виена
В австрийския дъглас е даже 80 евро Simple Smile Обаче на мен си ми харесва и... Кеф цена няма. Джефрито ще гоо видя на живо

# 454
Здравейтее Relaxed някой ползвал ли е мини ринг лампа/лайт за телефон? Търся нещо по-специфично, за да снимам козметика отблизо (специално очи) с телефона си, но без да позлвам светкавицата. Тя разваля снимката доста. Говоря за не що такова:

# 455
Тези мини ринг лампи за телефон действат по същия начин като светкавицата на предната камера. Ако искаш добри снимки, те съветвам да си купиш истинска ринг лампа. Наскоро си взех нова от едно момиче във фейсбук - 10 инча и със стабилен трипод за 30 лв. Много съм доволна. В олх също има доста евтини ринг лампи.

Показаната палитра на Ланком от доста време е на -50% в немския Дъглас.

# 456
Тези мини ринг лампи за телефон действат по същия начин като светкавицата на предната камера. Ако искаш добри снимки, те съветвам да си купиш истинска ринг лампа. Наскоро си взех нова от едно момиче във фейсбук - 10 инча и със стабилен трипод за 30 лв. Много съм доволна. В олх също има доста евтини ринг лампи.

Показаната палитра на Ланком от доста време е на -50% в немския Дъглас.

Можеш ли да покажеш снимки на ринг лампата с трипода и евентуално как снима? Ако мини ринг лампата е същата светлина като светкавицата, това не ми помага. Светкавицата направо ми убива сливането на сенките. Например на ето тази лилавото все едно изобщо не е слято и това излиза само със светкавица.

# 457
А иначе ринг лампата е съвсем обикновена (10 инча) като всички онези, които се продават в олх и фейсбук за по 30-40 лв. Триподът не е вдигнат на макс височина.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 22:56 от esmeralda23

# 458
Днес съм на розова вълна. Снимката е направена току-що, на изкуствена светлина и с ринг лампата. Не мога да определя дали преливането на сенките изглежда по различен начин при нея или предна светкавица, или естествена светлина. Бг мама както обикновено размива контраста на снимките.

А иначе ринг лавпата е съвсем обикновена (10 инча) като всички онези, които се продават в олх и фейсбук за по 30-40 лв. Триподът не е вдигнат на макс височина.

Аз снимам със задната камера на телефона, за по-добро качество. Най-добре си е на естествена светлина, но там с графика става трудно Grinning

# 459
Това рингче за телефон, което си прикачила, е за селфи (предна) камера. За задна не знам дали ще става, възможно е да я захлупва.

# 460
Някой има ли тази палитра или да я е виждал?

LLUMS Палитра сенки за очи галакси, 01
Луксозна  палитра за грим с блестящи ефекти : 5 бляскави сенки за очи и прозрачен гланц. Използвайте гланца като „лепило“ за брокатените сенки, след това нанесете сенките  върху клепачите, устните или просто добавете гланц и брокат по бузите и веждите. Правила? Няма правила, просто се забавлявайте и се наслаждавайте!

# 461
Това рингче за телефон, което си прикачила, е за селфи (предна) камера. За задна не знам дали ще става, възможно е да я захлупва.

На мен задната камера ми е по средата и може и да става, но вече си поръчах по-голям ринг с трипод. Десет инча (26 см) за сега смятам, че са достатъчни. И един безжичен бутон. RelaxedRelaxed

# 462
Скрит текст:

Момичета, имам една стара палитра с ружове на Too Faced. Знам, че с времето може да развие hard pan, ама отстрани нещо побелява. Не мирише на лошо, още пускат пигмент на лицето, но как смятате за хвърляне ли са ?
Наистина са стари поне 4г....

Сега си харесах палитра с ружове на Milani и без това не ползвам често.
Нещо мини вариант ми трябва, че е мъка да изразходвам руж.

Ах, как си мечтаех за тази палитра, когато излезе ❤ Ако махнеш горния слой със салфетка? 🤔
Аз ще хапвам червила на Коледа. Накупих си на Мас от Нотино 😁

# 463
Весела Коледа!
Да попитам, според вас тези палитри стават ли за цветотип Пролет?Аз, мисля да, но ...не си вярвам особено😄.Досега не съм си взела нищо за лице, а ви чета...та викам да наваксам🙂.

# 464
Весела Коледа!
Да попитам, според вас тези палитри стават ли за цветотип Пролет?Аз, мисля да, но ...не си вярвам особено😄.Досега не съм си взела нищо за лице, а ви чета...та викам да наваксам🙂.

Според мен да. Най-много ми хареса тази, която е най-дясно. Щом имат толкова различни цветове, защо да не става?

Общи условия

Активация на акаунт