Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Mъж Близнаци - 2

  • 1 929
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 79
На млади години енергията им е разпиляна и обичат да имат комукация с колкото се може с повече хора. Не подбират много но ако пък на едно интелектуално ниво не отговаря събеседника им на това от което имат нужда, бързо обръщат гръб. Иначе в по-зряла възраст подбират хората около себе си по-внимателно защото разбират, че многото хора е губене на енергия и време. Simple Smile

# 16
  • Мнения: 535
Имала съм двама мъже близнаци. Хем си приличаха, хем бяха коренно различни. И с двамата имах кратки отношения, но много бурни. Забавни са, умни са, предприемчиви и усмихати. Но и двамата гледаха настрани.

# 17
  • Мнения: 1
Здравейте,  мъжът Близнаци колкото и да се опитваме- разгадаване няма. Бях си казала, след 5 год “ отношения” с един, никога повече близнак- като чуя зодията бягам. Но пак на близнак се нахендрих🙂.  Виждам с този сходно поведение като предния, и се чудя дали да се занимавам изобщо. То си е цяло приключение, и в повечето случай неприятно.

# 18
  • Мнения: 79
Аз като една Близначка с Меркурий в Близнак мога много да кажа за мъжа Близнак Grinning Имам страшно много познати и приятели Близнаци мъже и един с един не си прилича Grinning Мнението ми за тях е добро повърхностно и не толкова добро задълбочено. Имала съм патньор близнак и не го изтърпях повече от 6 месеца. Близнаците са като времето в Лондон, ту вали, ту пече, ту духа вятър, ту не знаеш кога пак ще ти се наложи да отвориш чадъра и при тях така, не знаеш кога и как и какво ще му щукне. Не са ама никак постояни освен в работата си, ама и там не са защото бързо им писва и доскучава и имат нужда от нещо ново и интригуващо. За компания са страхотни, смях до сълзи, остроумни, умни, добра подбрана мисъл, кръсноречиви но само понякога. Имат чисти сърца, добронамерени, лъчезарни са но как ти се смее така и може да ти плесне шамар. Grinning Общо взето с мъж Близнак трябва да си имаш не едно на ум, а 100. Относно личния им живот е труден, защото имат високи изисквания и още по-високи очаквания.
Близнаците обичат умни, интересни жени, държат много на диалога и на това жената е чиста не само визуално и да има добри обноски и навици ами и на това да е чиста и душевно. Близнаците се влюбват много трудно, а за тези къде е станало лесно обикновено е за секса или е за кратко. Ако няма какво да държи ума им буден, губят интерес. Имам приятел Близнаци които е душа човек но никога не се е влюбвал, защо? Защото обича повече живота и е много взискателен. Simple Smile Но които има Близнак или Близначка знае за какво иде реч. Grinning
Много полезно мнение, Lina88, само не разбрах по принцип Близнаците с всеки ли стават приятели или си подбират хората около тях?

Аз лично ги подбирам, преди да навърша 30 бях повече до усещане, дали и какво имам да си кажа с някой. Сега след 30 освен енергиино ги подбирам по начин на мислене, общи интереси и сходно мислене и поведение. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт