Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изпитах вина към непознат

 • 3 985
 • 41
 •   1
Отговори
 • Мнения: 197
Не обичам да пускам теми. Цапам чуждите, както ме обявиха вече някои потребителки, но това, което ми се случи преди малко меко казано ме разтърси. Затова и искам да го споделя. Споделената болка сякаш намалява товара и ни олеква. Претърпях катастрофа. Не беше по моя вина. На участък от пътя, където имаше строителни работи при излизане от тях колоната спря. Аз също спрях. Но шофьорът зад мен буквално ми влезе отзад. Хвана ме много яд и в яда си здраво му се накарах. На моята кола почти нищо и няма. Неговата е за скрап. Физически и двамата сме добре. Проблемът е, че след като му се навиках хубаво, видях, че е младо момче на годините на сина ми. ... И той се разплака.
При което веднага стопи леда. Аз го прегърнах. Извиних му се и се опитах да го успокоя, че всичко материално е поправимо. Обаче сега ми е кофти. И аз на свой ред си поплаках. Простете, ако съм била досадна, но исках да споделя без да очаквам, кой знае какво от това.

# 1
 • Варна
 • Мнения: 25 601
Ще ти мине. А на него случката ще му е обеца на ухото другия път да спазва дистанция и да реагира по-бързо.

Имам две сериозни катастрофи, все по вина на другия. И двата пъти моята кола беше в трагично състояние и помня колко бясна бях.

# 2
 • Мнения: 15 736
И двете ти реакции са били съвсем нормални и спонтанни. И в двете си действие си била права. Защо ти е криво? Накарала си се на младежа, ама това ще му е за урок, не си го застреляла, нали? Пък после и си го съжалила и утешила. Друг урок си му дала. Няма за какво да се укоряваш.

# 3
 • Мнения: 7 920
Ми така става в живота. Понякога всички ни затискат обстоятелствата. Егаси емоционалният младеж, чак рев за едни смачкани ламарини, ако са живи и здрави всички. Равена, ти все на разни особи се натъкваш. Smiley

# 4
 • Мнения: 881
Нищо сериозно не е станало, случват се такива неща. Важното е, че сте добре и двамата, реакцията ти е била съвсем нормална. Това, че си го успокоила и прегърнала накрая е много хубаво, като му мине шокът ще го осъзнае и той.
За щетите, поправими са, едва ли щом на твоята кола и няма почти нищо, неговата ще е толкова зле. На мен са ми блъскали нова кола на 4 години на някакви смешни километри, хубаво е, че останах невредим, а колата след доста умуване я ремонтирахме и сега я карам още след толкова години. Успокой се, нормална реакция на нормални хора.

# 5
 • Мнения: 141
Съдбата ни поднася и такива неща неслучайно. Нищо случайно няма. Това са уроци. Не се самообвинявай, случило се е вече. Младежа ще си вземе поука, а и ти също. Изпитания за характерите и чувствата. Не си постъпила неправилно със сигурност.

# 6
 • София
 • Мнения: 138
Понякога е трудно човек да си контролира емоциите, не се притеснявайте за нищо. Гледайте напред!

# 7
 • Мнения: 2 654
За мен не е нормално да крещиш на непознат, нито пък на познат. В работата ми се случват дрязги между колеги и се чудя на акъла на такива скандалджии.

# 8
 • Мнения: 394
Абсолютно човешки реакции, ама явно си стреснала момчето 😄
Важното е, че сте добре. Всъщност той може да се е разплакал от страх от баща си или колата да е чужда. Може да не е заради теб.

# 9
 • Мнения: 197
Не знам. Мисля, човек трябва по-добре да се владее. Този път изпуснах ситуацията от контрол. А първото нещо, което той направи е да дойде да се поинтересува дали съм добре. Това ме подсеща за друг подобен случай. Аз съм скиорка - ски алпин. И се пързалям доста агресивно, но съм добра. На пистата, обаче невинаги всички са опитни. И при едно от спусканията, явно съм пресякла неволно пътя на някой неопитен. Бях жестоко блъсната отстрани в ребрата. Превъртях се няколко пъти по склона. Не знам, как успях да стана, защото болеше. И първата ми реакция беше да отперя едно здраво кроше на агресора. Обаче видях пред себе си една уплашена девойка и само успях да я попитам, как е. Нищо и нямаше, разбира се. А мен не ме питайте месеци след случката , какво ми беше! Не можех да спя, в началото дори и не можех да дишам, но мина. И това ще мине!

За щетите, поправими са, едва ли щом на твоята кола и няма почти нищо, неговата ще е толкова зле. .
Разбита предница. Вероятно спукан радиатор. Имаше теч. Надута въздушна възглавница. Както казах - пълен скрап. Аз карам голяма кола. Има само малко огънати ламарини

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 19:28 от bubanka

# 10
 • Мнения: 1 257
Младежите си гледат в телефоните, не в пътя. За урок ще му е, тва със сълзите преструвка ми се струва.
Три пъти ми блъскат колата отзад, все млади. Прочитам им по една лекция, взимам им номера за да се обадя на родителите и ги пускам да плуват. Протокол не попълвам, за тях - родителите ще ги накарат да си отработят поправките, но поне милювците няма да им вземат точки. А моята кола е такава, че не се чупи Simple Smile  Освен това ненавиждам застрахователи почти колкото млюцунери.

# 11
 • Мнения: 197
Доколкото можах да преценя неговата беше SUV-Acura,  не мога да кажа с точност модела, не разбирам много от коли. Не можеше да се мине без полицаи. Неговата не можеше да продължи на собствен ход, т.е. изискваше извозване. Обикновено полицията се обажда на компанията за извозване.

# 12
 • Мнения: 891
Един път “подпрях” една кола, от неопитност беше. Слязох да огледам, човека беше до ъгъла, дойде и аз такъв рев дръпнах, че той ме зауспокоява. На мен ми беше 2х по- кофти от на него. Rolling Eyes

# 13
 • Мнения: 1 171
Било е в състояние на афект. На всички се случва. Нали няма пострадали, всичко е наред!

# 14
 • Мнения: 881

За щетите, поправими са, едва ли щом на твоята кола и няма почти нищо, неговата ще е толкова зле. .
Разбита предница. Вероятно спукан радиатор. Имаше теч. Надута въздушна възглавница. Както казах - пълен скрап. Аз карам голяма кола. Има само малко огънати ламарини

Спукан радиатор и брони мрони, не е голяма щета. С еърбегът нещата са по-зле, но пак са поправими. Това си е леко птп, както и да го гледаш. Нека му е за урок на младежът, да внимава повече друг път.
Няколко пъти са ме удряли, все по вина на другия, единия път беше много, предницата наистина беше леш, но пак беше поправимо. От удара нямах сериозни наранявания, както и нищо не усещах веднага след това, но няколко часа по-късно имах много вътрешни болки от силното отрицателно ускорение. По принцип трябваше да ме вземат в болница за наблюдение няколко дни, ама това го разбрах по-късно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт