Любители на кучета - 110

• 28 553
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • под тепетата
Ние сме губили вече няколко - окачваха се на същия принцип тези за год. ваксини , и не им имам доверие. Според мен си трябва по-стабилно закачване.
Кая си е прочистила коремчето, защото са я дразнили космите най-вероятно.

# 376
  • о`майна лунна нощ е
Не се притеснявайте за малко повърнато. Някои кучета при болки в стомаха умишлено ядат дразнещи храни или пасат трева навън, за да го предизвикат и да им олекне. Щом не е постоянно, не е проблем. Понякога го правят от глад /предимно рано сутрин, преди да са се нахранили, но системата вече е произвела доволно количество стомашен сок/.

На нашийника - ние почти постоянно сме с такъв. В момента нямаме и не ми е удобно, защото не мога да го хвана на врата и да го закарам в банята за миене на лапи или като се звънне на вратата, да го опазя да не драсне навън да скача по хората, които са звъннали.
Скоро махнахме противопаразитната каишка и сега вратът му е гол, та ще мисля вариант. Имаше страхотен кожен нашийник, правен по поръчка с името му на него, но му наедря гърбината и дори последната дупка ни се виждаше тясна, та го свалихме, да не му прежуля кожицата.

# 377
  • под тепетата
Значи е време за коледен подарък Wink

# 378
  • Sofia
Туиг,дааа и за хващане в движение е идеален Blush

Много се смях с тези кучовци
https://www.facebook.com/108253320853144/posts/180177363660739/

Ако някой се припознава,веднага да се издава Blush

# 379
На Бейли медальона е на нашийника, който слагаме само при разходка. Иначе много дрънка. Има нарисувана лапичка и само номера на мм. Така ни посъветва собственика на детската градина за кучета. Идеята била, че лабрадорите са прекалено добродушни и някой би могло да злоупотреби , приканвайки го да дойде по име.
Не знам. Никога не го оставям сам завързан пред магазин, да стои и да ме чака.

# 380
  • Пловдив
Саске има медальони, но ги губи. Аз купувам нашийници, на които гравират името. Почти всички са му гравирани. Винаги поръчвам от Алиекспрес, защото моето постоянно е овъргалян в прахоляка и ги съсипва за месец - два. Сега съм решила да купя официални (за културна разходка) и да не ги слагам когато ходим в клетката.

# 381
  • UK
На Джинкс му махам каишката само като си лягаме, че дрънчи като камбана с нея. Satisfied

Вие ще взимате ли коледни подаръци за кучовците? Аз на Джинкс вече му взех адвент календар Grinning и една пръчка за дъвчене, но още не съм купила храна за следващия месец и сигурно ще се изкуша пак от нещо.

# 382
  • София
В повечето зоомагазини продават медальончета и ги гравират на място.

# 383
Да, но тези са изрязани с лазер, не се надраскват, а и на мен лично ми допадат повече- въпрос на вкус.
Биляна, аз съм го закачила за една брутално здрава халка, която и с клещи е притисната, за да не се извади - не е падало, а като купя нов нашийник го местя и така вече трета година.
От алито и аз бях поръчала гравиран нашийник, хубав е, но хич не му вярвам на закопчаването и ми е в графа рисков.
Иде ми да се заровя в на Джинкс козинката и да откарам поне едночасова дрямка с чесане. Изглежда мек като облаче Heartbeat
Кая днес ми улови мишка в полето (нали все копае дупки, оказа се, че заради хралупите на полски мишки) и ми я донесе, мисли за мен.. Обърна ми се стомахът, ама подаръкът си е подарък.

# 384
  • София
Хибискус, то милото като детенце, което донесло на мама най-хубавото камъче, най-ценното Simple Smile Айде, другия път някое гърне жълтици да намери това добро момиче! 

# 385
  • тук-там
Дано не ме заметат като реклама, но наистина съм доволна. И мен ми ги изпраща по еконт, не знам даже от къде е човекът.

Има различни модели, тук се вижда и името му -Ves Ko , във фейсбук го намерих.

Пп. Моите понякога повръщат по малко стомашен сок на гладно, не е нещо притеснително ако са еденични случаи.
Може ли да ми дадеш контакт на човека извън ФБ, тъй като нямам такъв. Благодаря!

# 386
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Тео има същия медальон, който Хибускус е показала. От както излиза на разходка е с него, докато батко му скоро на една разходка не го изгуби(явно нещо се е изкривил без да видим и е паднал). Сега пак е със същия. В ОЛХ, мисля имаше същите, за който няма фейсбук.
Щях да ви казвам, че в Кауфланд са пуснали много хубави легълца, то представлява една голяма възглавница. И цената им е много добра, 15лв. Тео веднага се намърда на нея 😄

# 387
  • под тепетата
И аз имам такъв точно като този с хъскито и пише Макс.

# 388
  • Sofia
И Тео има същия медальон, който Хибускус е показала. От както излиза на разходка е с него, докато батко му скоро на една разходка не го изгуби(явно нещо се е изкривил без да видим и е паднал). Сега пак е със същия. В ОЛХ, мисля имаше същите, за който няма фейсбук.
Щях да ви казвам, че в Кауфланд са пуснали много хубави легълца, то представлява една голяма възглавница. И цената им е много добра, 15лв. Тео веднага се намърда на нея 😄

Колко са големи?

# 389
  • под тепетата
Нашият беше доста голям - около 6 см в диаметър.

Общи условия

Активация на акаунт