Любители на кучета - 110

• 28 550
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
В лидл има покривала за задната седалка на колата - 14 лв. Взех 2, да имам да сменям, че возе Сигането всеки ден.
От Алиекспрес имам лош опит само с една еластична каишка, която беше еластична 1 ден. От опъването на магарето се разпъна бързо. Всичко останало, което съм купила си е съвсем с прилично качество. Но аз не купувам от вай-евтините.
Последен хит ни е светещата каишка, която е супер удобна в тъмната клетка. Само дето Саско я направи от зелена - черна...

# 391
И нашият е показаният от Хибискус. Мисля, че момчето пита за желан размер, не помня точно.

# 392
Аз да се оплача, какво намерих ОТНОВО.. Тайра лепна и поредния ъгъл в коридора 😡
Вече нямам сили и нерви.Порастна и сега започна да прави бели.. Някак си необяснимо 🤔
Свързах се с един дресьор и събота живот и здраве имаме среща,пък да видим какво ще стане..

# 393
  • Бургас
Скучно й е. Ще мине.
Нашия медальон не виждам смисъл да го носим. Тя навън не се отделя от мен, когато е без каишка, най-много 10 метра. Котките пак толкова ги гони. Като я викна - идва. От пиратки не се стряска, като я е страх от нещо, пак при мен идва.
Пред магазини я оставям само когато я виждам от прозореца - пред малки магазини в квартала. Иначе не. Страх я е от непознати и ги лае, чужд човек не може да я доближи и отвърже. Даже и храна не взима от непознати, неприсъщо за лабрадор.
Не виждам как ще я изгубя, да чукам на дърво.
Лятото изгубихме медальона на плажа. Едни добри хора го намерили и ми се обадиха. И те така изгубили на тяхното куче някога:) Предай нататък:)

# 394
  • Пловдив
Все се чудя защо темата е в раздел Дом, а не в Семейство...

Скрит текст:

# 395
И нашият медальон е от Алиекспрес. Цените са много надолу от тукашните. До скоро беше закачен на едно ушенце на форесто каишката, но го проряза и онзи ден падна в тревата. Сега е на пръстена за закачане на повод. Хари си стои с каишка от малка постоянно. Махам я само когато я къпя и след това веднага пак я слагам.
Повръщането и на мен ми го е правила 2-3 пъти на гладно. Чудя се дали трябваше да минава на хранене само 2 пъти на ден, след като й влияе така.

# 396
# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
За размера на леглото ако беше въпроса, ами до 30 кила куче спокойно ще се събере на него.

# 398
  • sofia
Привет!

Леон е на ново лечение. Куцука още...
Проблемът с халките за медальончетата реших, като ги замених с малко карабинерче. Така лесно ги местя по нагръдниците и не ги губи.

# 399
Нарци, би ли го снимала това легло? Кауфланд не ми е близо, а в брошурата не ги намирам и не ми се ще да се разкарвам напразно. Има ли калъф и може ли да се събере в пералнята?
Mtz, чакам телефон да ми даде и ще ти го пратя, вчера писа, че има повреда в машината, но тези дни ще го имам.
Тинтина, тия медальони са “да не се налага”, аз не мисля, че Тара и да драсне някой би успял да я хване и да прочете, ама.. да не би.
Нелика, май е малка вашата за две хранения, на колко стана? Нашата просто започна да отказва обедното и тогава минахме на две, а са подобен размер.
Иланг, саското какъв муцун е направил, мъжкарски, а в тяло е такъв пубертет Simple Smile искам да го видя като порастне какъв ще е, дали ще се променя още?
Мери, ако яде само мазилка може да е знак, че и липсва нещо, ама момичетата да кажат, че аз не помня какво беше, калции? Не помня.. но треньор е винаги добра идея, ако куца цялостното послушание.

# 400
  • тук-там
Аз да се оплача, какво намерих ОТНОВО.. Тайра лепна и поредния ъгъл в коридора 😡
Вече нямам сили и нерви.Порастна и сега започна да прави бели.. Някак си необяснимо 🤔
Свързах се с един дресьор и събота живот и здраве имаме среща,пък да видим какво ще стане..

Тренировки, игра и разходки са рецептата. Ако липсва калций, може извара и стрита черупка на яйце.

# 401
  • под тепетата
Някой попита май за калъфки за леглото (нашите са от Джъмбо). За калъфки използвам пликове за бебешки юрганчета от вторите употреби.
На Ози на каишката му е написан само номера на собственика. С недоверие подходих тогава, заради закопчаването и, но се оказаха много здрави.

# 402

Кането е социално създание и мрази да бъде "изоставяно" без никой от глутницата​ наблизо.
1. Поне час и половина разходка сутрин, за предпочитане в динамична игра с други кученца.
2. Пускане да спи на любимия Ви диван/кресло/леговище, за предпочитане с ваша дреха.
3. Постепенно привикване на по-продължително спане само, за предпочитане в едно и също време от деня.

# 403
Тези неща са ми ясни. Общо послушание е на 100%.Първия ъгъл който нагриза, беше по моя вина, понеже бях забравила да и оставя играчките. Сега обаче случая е следния:ММ спи в спалнята, вратите са отворени в целия апартамент, съответно тя има достъп навсякъде. Играчки и всичко останало е в хола. Тя просто от скука ли не знам, решава, че ще го започне. Преди 2 месеца и правиха изследвания, понеже пак имаше цистит, всичко е в норма. Леко завишен беше само фосфора, поради което сменихме храната с по-ниско съдържание на фосфор.
Когато е сама цял ден(като сме на работа и двамата, ММ е на смени, аз съм редовна) цял ден спи и няма никакви бели. А сега е сторено, когато има човек вкъщи, затова се чудя защо?
Но ще видим как ще мине с дресьора и той какви съвети ще даде.

# 404

Нелика, май е малка вашата за две хранения, на колко стана? Нашата просто започна да отказва обедното и тогава минахме на две, а са подобен размер.

Почти на 9 месеца е - без 10 дни. От около седмица минахме на две хранения. Някъде гледах съвети кога се минава на 2 и 1 път, и според информацията там дори сме закъснели. За това го направихме, не че нямаме възможност да я храним и на обяд. Аз съм работа от в къщи от март. А да откаже храна при нея е невъзможно Smile

Общи условия

Активация на акаунт