КАУФЛАНД - тема 46

• 66 078
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Пеликания
Нехранителни стоки могат да се върнат до 90дни. Какви 3 дни, тоя май не е в час.

# 661
90 дни не важи ли само за уредите обаче? За другите нехранителни стоки знам до 14 дни...Макар че понякога има доста неориентирани на Информация и казват седмица, 10 дни...

# 662
Аз връщах стока след повече от 14 дни. Без драма.
Конструктора нали ви казах, че го купих ноември, върнах го миналата седмица

# 663
Те така и не разписаха ясни правила в сайта си.

Бла бла, овъртяно. Яснота йок.

# 664
Пийкок, конструкторът не беше ли обаче вид рекламация? Аз говорех за връщане без продуктът да е дефектен.
Тета, дразнят ме и мен с тези неясни правила...иначе за уредите го пише и на количките за пазаруване...

# 665
  • Пеликания
Възможно е и само за уреди да е. Или зависи от филиала. Аз съм връщала яке месец след покупката, но беше с етикет и не беше носено.

# 666
Аз го четох. Няколко пъти. Не е ясно.
За уредите само.
Но за обувки. Друго - не.

За това не пазарувам ном, изнервя ме тази неяснота, която поставя клиента да зависи от настроението на служителя на информация.

# 667
Връщала съм дрехи 3-4 седмици след покупката.
Не можах да преценя на място кое ще стане и взех два размера. На информация казах, че връщам този, който не е станал.
Не ми направиха никакъв проблем и приеха връщането.

По закон можеш да върнеш без обяснение до 14 дни, но само ако покупката е онлайн.

# 668
  • София
Връщала съм комплект чаршафи повече от 30 дни след покупката.
При първия опит каката ми се изрепчи, че съм закъсняла. Отидох в другия К. - приеха го без проблеми.
Но аз отивам и не питам - може ли, извинете и подобни. Директно казвам - за връщане.

# 669
Върнах един пожарогасител след повече от 14 дни. Неразопакован, непипан.

# 670
Голяма съм блейка, забравих за аптечката.
Имаше ли налични, аз не видях, а уж обикалях...
Зехтин, пушена гауда и вино взех. Sweat Smile

# 671
При нас имаше доста аптечки

# 672
При нас имаше доста аптечки
Голяма съм блейка, забравих за аптечката.
Имаше ли налични, аз не видях, а уж обикалях...
Зехтин, пушена гауда и вино взех. Sweat Smile
От кое вино си взе?

# 673
Здравейте, да попитам имате ли впечатления от стандартната кексова форма на Брио ?
Благодаря

# 674
  • София
Вчера ходих в К. в Слатина, предимно за неща минус 50%. Табуретките бяха само кафява и някакво като цвят каки.
Доста хора се мотаят там и ровят като кокошки, но намерих всичко, което потърсих, вкл. и рендето за 2,50, но забутано извън намалените неща.
Взех и едни вилици, съвсем прилични са - 3 за 2,50. Има и чинии и купи от аркопал.

Общи условия

Активация на акаунт