Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

• 37 469
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Коледа е един от най-прекрасните семейни празници у дома! Събираме се цялото семейство: мама, тати, 10 годишните вече близнаци, кака им, която си идва от София, където е студентка в Натфиз и бабите, и дядовците. Винаги е много празнично и весело, защото сме заедно! Елхата е предварително украсена. Подреждаме Коледната трапеза, с нечетен брой постни ястия. Започваме вечерта с прекадяване на къщата, казваме молитвата "Отче наш", пожелаваме си да сме живи и здрави и чак тогава сядаме на масата. Към края на вечерта идва ред на подаръците. Децата са най-щастливи, защото получават много подаръци и внимание. За тях се опитваме да запазим и предадем духа и традицията на този Светъл Празник!

# 121
  • Стара Загора
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал? Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Ако можеше да напишем писмо - на първо място бих искала цялото ми семейство да бъде здраво и винаги да имаме възможността да сме рамо до рамо. Innocent
След това да се оттървем от Ковид. Scream
И трето за щастие - от едно червеничко килимче имаме нужда Bowtie
Домът украсяваме с майка ми от години. Понеже тя не ходи на работа, ме изчаква на 01.12 и започваме цяла вечер , изваждаме кашоните от миналата година ,запрятаме ръкави и се наслаждаваме на тези споделени мигове заедно. Обичам този момент.
А за трапезата - три поколения жени се развихрят в кухнята, като всяка една от тях си има задача с конкретно ястие.
Общо взето в моето семейство сме традиционалисти в това отношение, но всяка година майка ми експериментира с някоя нова и интересна гозба Stew

# 122
Щеше да си пожелае нови баня, коридор и дограма.

Иначе слагам филцови украси с лампички по прозорците, купички с коледни играчки, имам и декоративна композиция със свещи. Около входната врата слагаме боров гирлянд с играчки, на другата ( в къща сме) слагам украсени борови клони. Такива ми ти неща.

# 123
Бих си пожелала само здраве за цялото семейство и всички близки приятели и роднини.

# 124
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал? Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Най-важното желание за мен и семейството ми е дъщеря ми да се излекува и всички останали да сме живи и здрави, да се радваме един на друг.
Както всяка година и тази домът ни ще бъде украсен от нас двете, ще сложим елха, лампички, коледен венец, календар за лакомства и още много дребни аксесоари.

# 125
Моят дом би си пожелал най-вече притежателите му да са живи и здрави.За Коледа украсяваме дома отвън и отвътре, като всяка година задължително добавям нов елемент в украсата.

# 126
  • плевен
Моят дом би си пожелал да има здраве за всички хора, детските очички да светят от щастие.Аромата на Коледа да се усеща навсякъде ивсеки дом да е с украса!

# 127
Много щастливи мигове със семейството.

# 128
Пожелавам си да сме живи и здрави!

# 129
Какво ли да си пожелае, освен в него да има много топлина и обич? И да бъде украсен с детски рисунки навсякъде, а аромата на канела и портокал да се носи из въздуха Simple Smile

# 130
  • Димитровград
Тривиално е, но да има здраве за всички и споделена любов. Моят дом би си пожелал нова баня, но и това ще стане някой ден.
Украсяваме у дома, когато пристигнат роднините от чужбина. Тази година ще в на 19.12. Тогава с тях идва и коледния дух.

# 131
  • Велико Търново
Ако нашият дом имаше супер сили щеше да си пожелае да е една идея по-голям 😂 Да сме слугите му живи и здрави и да се множим, за да го пълним с емоции 😊
Украсяваме началото на декември двамата с ММ. Традицията ни откакто сме заедно е по една нова играчка всяка Коледа.

# 132
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал?
Би си пожелал обитателите му да са здрави, за да се грижат за него.
Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Украсяваме празнично дома всяка година на Никулден и прибираме украсата на Ивановден, като услужливо забравяме да свалим цветните лампички от корнизите (оставяме ги целогодишно на всички прозорци, защото децата ги обичат). На трапезата задължително имаме малка саксийка с Коледна звезда, червена покривка и тематични салфетки.

# 133
Моят дом би си пожелал да има здрави и щастливи деца ,спокойни родители и много смях

# 134
  • Видин
Бих си пожелала ново обзавеждане, пълно преобразяване на дома ми.
Заедно украсяваме коледната елха и дома

Общи условия

Активация на акаунт