Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

• 37 468
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Най-оригиналните подаръци съм ги получавала от малката ми дъщеря. За всеки повод ми рисува и изрязва разни неща. Това ми е коледният подарък, който ми направи сама, докато аз не бях вкъщи.

# 676
Всички подаръци,които съм получавала за Коледа са оригинални,защото са ми от близките ми хора,които са се постарали да ми изберат подарък,да го опаковат и най-вече да ме зарадват с него!Най-мило ми стана,когато детето ми подари картичка и ми каза "децата нямат пари за подаръци,но имам желание да те зарадвам мамо".

# 677
  • Стара Загора
Най-милите подаръци винаги са били от моите родители. Най-оригиналният беше името ми инкрустирано в скъпоценен камък. Иначе тази Коледа си пожелавам Здраве, здраве и пак здраве за мен и всички близки. Flowers Four Leaf Clover Revolving Hearts

# 678
  • София
Материални подаръци получавам много и от децата и от приятеля ми. Но никога няма да забравя една НГ , сина ми работеше в Испания а дъщеря ми живееше в Италия. И двамата едновременно ми звъннаха на скаип за да посрещнем Новата година заедно.

# 679
  • софия
За Коледа искам нова хлебопекарна. Нестандартни подаръци нямам.

# 680
Малко като малките деца ,но искам коте за Коледа ,определена порода .Но при положение ,че вече имаме две ,не вярвам да получа такъв подарък .

Нестандартни коледни подаръци нямам(за рождени дни,да) ,но всички си ги харесвам,или са били желани .

# 681
  • София
Май нямам оригинални подаръци... Може би чашата със снимка на племеника ми. А сега най-желаният подарък е здраве.

# 682
# 683
  • у нас
Ценя и съм благодарна за всеки един подарък, който съм получавала. За мен всички са оригинални, защото са подарени от любимите хора с много любов. А тази Коледа искам здраве!

# 684
  • София
Здравейте!
Най-оригиналният подарък от съдбата беше един дългоочакван положителен тест за бременност. А сега искам само здраве за всички!

# 685
Най оригиналният подарък са самолетни билети за концерт на любима група. Мечтая да се сме здрави.

# 686
Доста оригинални подаръци съм получавала, но последният, за който се сещам, е ръчно изрисувана дрешка за книга от плат Heart Decoration
За тази Коледа си пожелавам да съм с любимия човек и да сме здрави Heart Decoration

# 687
Астрологичен хороскоп.Мечтая за топлина и здраве.

# 688
Най-оригиналният подарък - годежен пръстен. Мечтая да сме здрави и щастливи цялото семейство.

# 689
  • София
Най - оригинален подарък, който съм получавала е ваучер за семейна почивка. Сега искам само здраве на всички около мен.

Общи условия

Активация на акаунт