Да го кръстим на дядото?

• 3 039
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Щом сте решили на дядото-нека е на него-Андрей.Ти не харесваш едно, родата-друго.Но наистина, ако се кръщава на някой-то нека е реално.Андрей е хубаво име, но ако не ти харесва-не го кръщавайте просто така.

# 16
  Маме, струва ми се, че мислиш повече за другите, по-малко за себе си. Ако ти лично въобще не си мотивирана да кръстиш детето на дядото, и през време на бременността си си мислила за друго име, какъв е смисъла да угаждаш на чуждата или своята рода!? Да не съжаляваш някой ден?
  Защо като се роди детето \покрай тази дата\ - все ще има някой хубав християнски празник..Може Бог да ти даде най-добра идея?
П.П Анди е хубаво име \Андрей\. Алекс също ми харесва.

# 17
Андрей е много хубаво име.
Андреан е префърцунено, цял живот ще трябва да обяснява дали с Н или без Н му се пише името. Адриан, както и Андреан, са ми женски и лигави.
С името Андрей ще има и имен ден, мисля.

# 18
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Андрей е хубаво име според мен. Но ако на теб и на мъжа ти не ви харесва, в никакъв случай не го кръщавайте така! И въобще не се съобразявайте с родата относно избора си...
Аз "предлагам" Антон. Simple Smile

# 19
Ох,да си кажа и аз,че имам същият проблем-иска таткото да го кръстим на неговият баща-ама Георги не ми харесва ХИЧ ConfusedА пък го заслужава човека Rolling Eyes
На мен Адриан ми харесва повече,ама и Андрей си ми допада.

# 20
Андрей си е хубаво, а и има имен ден на 30 ноември, ако не се лъжа..

# 21
И на мен името Андрей ми харесва. Има си и имен ден и хубаво значение - мъжествен.
На галено може Анди да му казвате  Simple Smile

# 22
Ама защо коментирате името с родата? Никога всички няма да са на едно мнение и ти все ще имаш угризения. Като се роди бебето оповестяваш името и така никой няма да смее да ти каже, че името му не е хубаво. Мисля, че дядото трябва да е щастлив и на буквичка даже.
Аз съм за Александър  Peace.

# 23
  • София
Андрей или Атанас - все ще си има имен ден - и двете имена много ми харесват.
Антон, Антоан, Андон - това са с буквата А, ако решите да е с  буква А  Hug

# 24
  • Букурещ
На мен Андрей ми харесва, друго с А- Антон.

# 25
Според мен Андрей е много хубаво име  Wink

# 26
Като вариант на Андрей се сещам за Андреа, но май това е твърде "унисекс"...

# 27
Андреас ми харесва , а също така и Антоан  Hug

# 28
Като вариант на Андрей се сещам за Андреа, но май това е твърде "унисекс"...

Вариантът на Андрей е Андре, но звучи на френски... Андре Петров, например, тъпо та дрънка...

# 29
А защо пък не само Анди,после неговото дете няма да е Андиов примерно а ще е Петкан(да речем)Анди т.н
Моят термин е на 30.11 и ако се роди точно на него и съм мислила за Андрей,но не ми харесва много.
А най-добре детето да не се кръщава на никого за да няма разсърдени роднини.Важното е ти да си избереш името на теб да ти харесва,все пак ти си го носила толкова време.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт