The Mandalorian - This is the Way!

• 18 807
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Joy Joy

Вчера четох някъде из новините, че Хейдън Кристенсен ще се завърне в един от новите сериали като Анакин (може би като спомен?). Аз го харесвам, според мен той не е толкова лош актьор, колкото го изкараха. Има къде по-некадърни актьори, които се харесват от масите и си работят без да им пука.
Та, щом Хейдън ще се връща, да върнат и Джар Джар Wink

Май, май хич няма да е само като спомен, поне с такова впечатление останах. Става момчето, но като излезе сериалът ще му дам шанс само заради Макгрегър.

# 106
  • София
Петя, е ще участва Хейдън като Дарт Вейдър в новото шоу за Оби Уан Кеноби, нали писах в мнението с новите проекти на Дисни. Това е вече 100% сигурно и потвърдено. Simple Smile

21 факта за Мандалорецът, които едва ли знаем, но трябва да знаем. Simple Smile

Only "The Mandalorian" fans will see it. Grinning - а вие открихте ли 'скритата загaдка' Wink

Аз и приятелите спасяваме бебе Грогу loooooooooooool Grinning

Грогу пише на Дядо Коледа Simple Smile Grinning

# 107
  • София
Ще му се сбъдне желанието на Грогича. Ще си остане с Мандо 😜

# 108
И на мен ми се струва, че бебчо няма да стане джедай, а ще бъде отгледан в семейна среда. Simple Smile
Разбрах я "загадката", не беше много трудно)))

# 109
  • София
И аз мисля, че този път Силата няма да бъде с него, а ще вземе правия път. А може да стане някакво хибридно чудо

# 110
Всъщност, едва ли е забранено да използва Силата, ако не е джедай. Просто няма да е обучен. Лея си служеше по малко със Силата (в истинските филми, новите не ги броя), а никога не беше обучена.

# 111
  • София
Мисля, че ще има момент, в който да го привлекат към тъмната страна и Мандо ще го спаси. Но едва ли ще му дадат меч

# 112
  • София
Изгледах. Хареса ми. А още повече ми хареса и изненадата обещана от Петя. Simple Smile
Не успях да се сетя обаче, хех. И определено ме изненада.

Уф, много ми е мъчно, че следващата седмица всичко приключва. Може ли такова нещо. 8 епизода са твърде, твърде малко. Не се ли усещат? Sad И после цяла година суша и очакване.
Дано поне последния епизод да е над 50 мин. До тук от всичките епизоди от двата сезона, само веднъж сме имали над петдесет минутен епизод. Това бе епизод 1 от сезон 2 - 51 мин.

Скрит текст:
Ето го бе, Оберин Мартел в пълния му блясък! Wink
Много ме кефи Педро Паскал, много ме радва. Страхотен е. Мисля, че занапред ще го гледаме все по-често без шлем. Първият път винаги е най-труден. Simple Smile И да, направи го от чиста и неподправена любов към детето. Чувствата са по-важни дори и от вярата. Мдам. Хубаво послание. Дано го разберат повече хора!
И някак си след този епизод не мога да си ги представя разделени. Просто така си сраснаха един с друг, че си е мъка дори и само за два епизода да ги гледаме разделени.
Въпросът е сега в глава 16 кой ще им помогне, защото само те са недостатъчно на брой за да се справят с Моф Гидиън и компания. Асока би трябвало да се появи отново. Но и още изненади очаквам уф.
А също така от противниковия лагер очаквам да се появи и върховния адмирал Траун, ама да видим.

А сега осъзнах, че за първи път от началото на шоуто или вече 15 глави
Скрит текст:
не видяхме бебе Грогу, дори и за секунда! :О

# 113
  • София
Надявам се следващият сезон да бъде 24 епизода поне по 50 минути

# 114
Едва ли е възможно, защото епизодите са прекалено скъпи, но този сериал им е златната кокошка в момента - няма да посмеят да понижат качеството.

Много емоционален епизод беше 7-ми - за мен може би най-емоционалният от началото на сериала.

Сега четох, че от Дисни настоявали Джина Карано да се извинява за несъществуващи обиди, ако иска собствено шоу. Дано да не отстъпи!

# 115
Сега четох, че от Дисни настоявали Джина Карано да се извинява за несъществуващи обиди, ако иска собствено шоу. Дано да не отстъпи!
Да се извини като застраховка,ако някой се обиди за нещо ли?

Дам и за мен е един от най-емоционалните епизоди.
Мисля,че всички сме го изгледали и няма да пиша в спойлер.Smile
Мандо пожертва своите религиозни принципи.Много добър Педро Паскал.Усещах как мрази идеята да облече имперската униформа,как надмогва себе и как нямаше колебание да свали шлема си и да си покаже лицето.Да,беше му неудобно и самият разговор се насочи към взривиопасна тема и накрая наистина избухна.
Исками са пак да видя Мейфийлд (май така беше).Има потенциал в героя.
Хареса ми финала със съобщението - He means more to me than you will ever know.
За тях е само пионка и средство,но за Мандо е семейство и приятел.

Имам чувството,че беше много кратък епизод. Scream

# 116
И на мен този епизод ми се видя по-кратък.
Джина е отказала да напише местоимение (тя) до името си в Туитър, защото смята, че се подразбира, че е жена. Това обижда определени ненормалници. Имала и някакви други подобни провинения.
Росарио също има грехове, но там нещата са по-сложни. Предполагам, че се е извинила.

# 117
  • София

Game of Grogu

Малко Кара Дюн, че Джина нашумя напоследък в темата

Дарт Вейдър елха

STAR WARS: Македонецот

Най-дългия лазерен меч в Галактиката

Всичко опира до пари все пак

Някой да отговори на човека

С такъв дядо нямаш никакви грижи

Тъжно бебе, няма го Мандо

И за да ви е сладко сутрешното кафе една порцийка 'кукита' със сладък Грогу

# 118
  • София
Страхотни са всички. Голям бъзик с бебчо Груго

# 119
  • София
Нещо като тийзър за ''Star Wars: Rogue Squadron''
Directed by Patty Jenkins

Щяло да има невероятни въздушни битки и каскади, ама да видим. Бая време има дотогава...

Сладурко

Асока, Оби и Ани разговарят

Още порция Грогу

Грогу, спасителят на Мандалор!

В Щатите Грогу изскача отвсякъде вече, само на маска не го бях вижал

Броня в реала

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 14:33 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт