Имам нужда от помощ! Моята история.

• 11 102
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
Не, невинаги, но не и по причина, че тя се среща с някой си друг мъж, при това той бил в друга държава. Ако майката иска децата и те предпочитат да са при нея, така и ще стане. Бащата пак ще си ги вижда редовно. Никой съд не дава децата на родител по причина изневяра от страна на другия най-общо казано.

Точно в подобни ситуации някои мъже вадят "тежката артилерия" и по съвет на адвокати почват да изкарват майката с леко поведение, недостойна, пияница, каквото се сетиш. Надявам се авторът да не откачи чак дотам. Просто няма да има ползи за никого.

Може и да не са при нея.
Сама ти каза - това ще реши съдът.
Ако тя не предостави нормални условия на децата след раздяла/развод, а са мизерни, не мисли, че съдът с кеф ще и ги присъди.

Аз просто казвам фактите. Мелодраматично би било да смятаме,  че всяка майка с любовник оставя децата при таткото.

Ако знаеш колко такива случаи има, бедна ти е фантазията Grinning

# 76
Няма лошо. Аз приветствам жените, които оставят децата при бащите.

# 77
  • София
Да Ви отговоря на въпроса, не, не мисля че умишлено иска да ме нарани, по-скоро ми каза всичко от уважение, защото имам право да знам и да ми обясни, че не може да прави с мен нещо което не чувства. Всичко това не го прави по никакъв начин по-леко за мен.
Във всеки разговор, който водим тя стига до заключението, че това че ми е казала е най-голямата ѝ грешка и е трябвало да се справи сама. Проблема е че когато тя ми каза, те вече поддържаха връзка от доста време и тя не е способна да се откъсне.

Никакво уважение не е това, а прехвърляне на решението върху теб.
Най- долното нещо е, да се изцвъкаш на главата на човека, да му плюеш в душата, оправдавайки действията си с уважение и желание за честност.

Честно щеше да е, ако си беше събрала багажа и изнесла от вкъщи.
Честно щеше да е, да прекрати всякакви контакти с него.

Няма да окачествявам нейното "честно", че ще ме баннат.

ПП. В едно е права- ако е искала да се справи с увлечението и да запази семейството си, и да прояви уважение към теб и чувствата ти,е трябвало да не позволи да се усъмниш в нещо, не да ти споделя вълненията си като на евнух в харем.

# 78
Така е. Жената просто се разкъсва отвътре, ама не върви да те зареже тя, защото е гузна. Ще чака ти да й дадеш пътя.

# 79
  • София
Така е. Жената просто се разкъсва отвътре, ама не върви да те зареже тя, защото е гузна. Ще чака ти да й дадеш пътя.

Не мисля.
Просто стиска клона, защото другото е само стръкче с кръжещи пеперуди.
Да не мислиш, че свалячът се е затичал да й търси пръстен?

# 80
Благодаря много за мненията хора, искам само да вметна няколко неща:
- Обичам съпругата си страшно много, аз съм моногамен тип и за мен отворена връзка не е опция;.

Ако имате някакви въпроси, питайте, ще взема под внимание всяко мнение.
Ама вие сте в ОТВОРЕНА връзка в момента. По-отворена не знам да има ? Кое точно пишеш, че не е опция за тебе ?

# 81
Не се разкъсва отвътре, просто не си е опекла нещата.

# 82
Няма лошо. Аз приветствам жените, които оставят децата при бащите.
Bianka, иронията съвсем не е уместна. А ако новият не намери подход към децата или съвсем не ги приема. Но понеже жената е влюбена това е без значение. Нали е мама. При нея да са.

# 83
  • София
Обсъжда ме с приятелка, която се оказа че е в същото положение и ми предстои среща със съпруга ѝ, за да видя как той успява.
Цитирам, за да се прочете пак. Никъде не е написано, че съпругата го е накарала.

# 84
Тази история ми е странна. Почти всички хора казаха, че е унизително, егоистично да поставиш любим човек в такава ситуация, но авторът великодушно си твърди " аз я обичам, тя е много добра, и тя страда много от това, ще я изчакам да реши, ще се срещна дори с друг такъв, да видя как той се справя ...и т.н и т.н "! Къде има такива светци в живота ?!
Лично аз  такова поведение съм виждала само когато прощаващият човек смята , че има някаква вина за случилото се. Дали за конкретната случка , дали за нещо преди това - изневери от негова страна, лошо поведение, обиди, безразличие, грубост. Един вид, че всичко се връща на този свят.
Такива случаи, човекът да се е държал уважително,  да получи лошо отношение и да си продължава да се държи добре , без да се ядосва , не съм виждала в реала. Но може и да има. Или пък да е  безразличен към чувствата на жената , а по някаква друга причина да иска да са заедно. След като така разумно анализира ситуацията.

# 85
Cezariana, и аз си помислих по едно време дали не е пързалка.
Или пък не е виновен с нещо.
Но пък тук е имало и по фрапиращи теми от мъже пак в такава ситуация. Хора всякакви.

# 86
Човекът си казва, че е разбран добряк, а на такива всички им се качват на главата. Дали ако беше някоя агресивна мутра щеше да му каже... друг път. Да и смеле кокалите на сол.
С всичките си уважения към автора разбира се. Добре поне, че е била искрена. Аз в случая бих поставила краен срок. Не може да се чака до безкрая. На следващата командировка да си изясняват отношенията и бъдещето онези, и да съобщат на автора.

# 87
Той наивно вярва,че тя страда,заради него или че изпитва вина за ситуацията.
Жената страда,защото главата и душата й са при любовника и й липсва.
Гадно й е,че е на място, на което не иска да бъде. Ако й пукаше за съпруга й, не би му разказала, би си го изживяла сама. Щеше да си изживее с него каквото има да се изживява и после да се успокои и никога повече да не се сети за тази история. Но тя егоистично сваля товара от себе си, като му споделя за изневярата, за да го носи той. И той с голяма радост го сваля от нея. И не защото е добра, неговата добрина го заслепява.

# 88
Човекът си казва, че е разбран добряк, а на такива всички им се качват на главата. Дали ако беше някоя агресивна мутра щеше да му каже... друг път. Да и смеле кокалите на сол.
С всичките си уважения към автора разбира се. Добре поне, че е била искрена. Аз в случая бих поставила краен срок. Не може да се чака до безкрая. На следващата командировка да си изясняват отношенията и бъдещето онези, и да съобщат на автора.
Точно това трябва да и каже. Да си изяснява чувствата с господина и да си търси нов дом.
Ха на бас, че ако и го каже това ще запее скоро друга песен.

# 89
Аз просто казвам фактите. Мелодраматично би било да смятаме,  че всяка майка с любовник оставя децата при таткото.
Ако знаеш колко такива случаи има, бедна ти е фантазията Grinning

Подкрепям на 100 %. Особено, ако новия любим не приема и отказва да се грижи за децата й.

Разкъсва се, но не защото е гузна, а защото иска да е на друго място, при друг човек и се чувства в плен стоейки при съпруга си. Разкъсва се, защото иска новия любим да й каже, че тя е жената на живота му и, че я иска веднага - на мига, а той не го прави. Разкъсва се, защото се страхува, че децата може да са голяма пречка по пътя към новата любов и че е много вероятно изобщо да не й се предостави възможност да мине по този път

И с това съм напълно съгласна. И не е задължително да става въпрос за мутра - ако беше финансово зависима от него също щеше да си мълчи. Което пък ме навежда на въпроса - дали случайно автора не е зависим от нея по някакъв начин, щом е склонен да търпи и да чака?

Общи условия

Активация на акаунт