Имам нужда от помощ! Моята история.

• 11 112
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Може, но само ако са по-големички и самите те искат при бащата. Иначе са си с майката, ако ще тя впоследствие да живее с харем, а не с един мъж. Това са просто фактите.

# 61
На съда може да не му хареса майката и поведението ѝ.
И не винаги децата се присъждат на майката.

# 62
Не, невинаги, но не и по причина, че тя се среща с някой си друг мъж, при това той бил в друга държава. Ако майката иска децата и те предпочитат да са при нея, така и ще стане. Бащата пак ще си ги вижда редовно. Никой съд не дава децата на родител по причина изневяра от страна на другия най-общо казано.

Точно в подобни ситуации някои мъже вадят "тежката артилерия" и по съвет на адвокати почват да изкарват майката с леко поведение, недостойна, пияница, каквото се сетиш. Надявам се авторът да не откачи чак дотам. Просто няма да има ползи за никого.

# 63
Няма нужда от "тежка артилерия". Няма значение на кого ще бъдат присъдени децата. Ако са на нея, новият и избранник ще се наложи да дойде да живее от чужбина в България за да бъдат децата с нея (и с него). За което се съмнявам.

# 64
  • София
Не, невинаги, но не и по причина, че тя се среща с някой си друг мъж, при това той бил в друга държава. Ако майката иска децата и те предпочитат да са при нея, така и ще стане. Бащата пак ще си ги вижда редовно. Никой съд не дава децата на родител по причина изневяра от страна на другия най-общо казано.

Точно в подобни ситуации някои мъже вадят "тежката артилерия" и по съвет на адвокати почват да изкарват майката с леко поведение, недостойна, пияница, каквото се сетиш. Надявам се авторът да не откачи чак дотам. Просто няма да има ползи за никого.
Има и по-тежка артилерия. Да настройва децата срещу майката. Това е най-надеждното, което може да направи един истински "мъж", който иска да задържи жена си на всяка цена.

# 65
Знае ли човек.. това вече не е наша работа.

По принцип след влюбване на единия от семейството нещата стават доста тегави. А животът си тече и какъв е смисъла да се драпа където не става.

hrupka, да, така е. С това имам и личен опит, нищо че нямах никакво гадже по време на развода.

# 66
Той все пак не е тръгнал да се развежда...
Аз първоначално побеснях на тази жена, особено с това предложение да го срещне с оня другия мъж. Ужас!!!
Но малко поомекнах, като прочетох сега, че съжалява, че той изобщо е научил и е трябвало сама да се справи.
Ами да, трябвало е. Какво си е мислила, като го е забъркала в тази каша. Това е толкова абсурдна ситуация.
Както и да е, кашата е сервирана.
Тя пътува ли още?

# 67
Не заставайте категорично на страната на майката. Какви ли не майки има. И бащата има права, не го забравяйте. Не той си е намерил нова любов, с която тепърва трябва да свикват децата. А ако беше той? Намерил си чужденка и опитва да и вземе децата? Да ги заведение в чужда държава при нова лелка? Аман от феминизъм.

# 68
Той все пак не е тръгнал да се развежда...
Аз първоначално побеснях на тази жена, особено с това предложение да го срещне с оня другия мъж. Ужас!!!
Но малко поомекнах, като прочетох сега, че съжалява, че той изобщо е научил и е трябвало сама да се справи.
Ами да, трябвало е. Какво си е мислила, като го е забъркала в тази каша. Това е толкова абсурдна ситуация.
Както и да е, кашата е сервирана.
Тя пътува ли още?

Да, скоро пак ще ходи.

# 69
Sad
Много ти съчувствам. Може да казваш, че тя е добър човек, но аз виждам теб като добър човек. Дано се справиш по най-добрия начин.

# 70
Аз просто казвам фактите. Мелодраматично би било да смятаме,  че всяка майка с любовник оставя децата при таткото.

# 71
А другият женен ли е ? Има ли деца ? Какъв е по произход ?
И най-големият въпрос: той дали ще я вземе...изобщо?
П.С
Къде ще ходи в тая пандемия ?
Коя държава е ок ?

# 72
Никъде не е тръгнала жената, седи си и се мъчат с мъжа й заедно Simple Smile

# 73
Никъде не е тръгнала жената, седи си и се мъчат с мъжа й заедно Simple Smile
Ми....нали щяла да пътува скоро ? Къде няма карантина се запитах, аджеба ?

# 74
А другият женен ли е ? Има ли деца ? Какъв е по произход ?
И най-големият въпрос: той дали ще я вземе...изобщо?
П.С
Къде ще ходи в тая пандемия ?
Коя държава е ок ?
Присъединявам се към въпросите. Много точни. Мисля,че автора беше готов да отговаря на всички.
Пък може да е писано, но да сме пропуснали.
Какъв е новия избранник и най-важното, съгласен ли е да поеме такава отговорност?

Общи условия

Активация на акаунт