Имам нужда от помощ! Моята история.

• 11 118
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какво стана, след като поставих срока:
- Тя отново се срина, не може да спре да плаче от 2 дена;
- говорихме доста, и снощи тя ми заяви че ако реши да остане с мен, няма да може да спре да си пише с него от раз, но ще спре със снимките, ще спре с целувките и сърцата;
- каза че ще отмени бъдещите си командировки;
- той и е казал че ако реши да остане с нас, за него въпроса ще е приключен;
- каза ми че никога няма да се обичаме като едно семейство;
- каза че не знае как ще се развият нещата и не знае дали ще бъде интимна с мен.

Общо взето, нищо не ми каза, и аз мисля да отсека до тук и да ѝ съобщя че или ще бъдем семейство в пълния смисъл на думата или няма да бъдем. Също че и децата ще останат с мен, но преди да ѝ го съобщя ще се посъветвам с адвокат. Това е за момента.

Мекушав човек съм, да, но не съм слабохарактерен. Трудно ми беше да взема решение, какво да правя, но това не означава че не мога да го взема. На кой би му било лесно да го направи? Вярно е, бяхме влезли в коловоз, но аз не получавах индикации от нея че нещо ѝ липсва.

Общо взето, нищо не ти изнася да разбереш. И индикации не разбираш, защото така е удобно.

# 211
Как можете да бъдете семейство с жена, която не иска да спи с теб и ти го казва в прав текст? Която ти казва, че няма да може да спре да си пише с друг мъж? Все едно съм на друга планета...то всичко си е 100% ясно.

# 212
Според него тя нищо не му е казала. Но всъщност даже за глухия и немия, му е казала всичко. А той още мисли какво да и каже ...

# 213
Може би мисли, че насила ще й дойде акъла в главата? В смисъл като няма командировки - няма проблем? Бррр

# 214
- говорихме доста, и снощи тя ми заяви че ако реши да остане с мен, няма да може да спре да си пише с него от раз, но ще спре със снимките, ще спре с целувките и сърцата;
- каза че не знае как ще се развият нещата и не знае дали ще бъде интимна с мен.

Общо взето, нищо не ми каза, и аз мисля да отсека до тук и да ѝ съобщя че или ще бъдем семейство в пълния смисъл на думата или няма да бъдем. Също че и децата ще останат с мен, но преди да ѝ го съобщя ще се посъветвам с адвокат. Това е за момента.

Мекушав човек съм, да, но не съм слабохарактерен. Трудно ми беше да взема решение, какво да правя, но това не означава че не мога да го взема. На кой би му било лесно да го направи? Вярно е, бяхме влезли в коловоз, но аз не получавах индикации от нея че нещо ѝ липсва.

Мисля, че все още те смята за слабохаректерн.
Какво значи ако тя била решила.
Не стига, че изневерява, но и наглее като си въобразява, че решението е само нейно.
Ти си решаваш дали ще останеш и ще се правите на семейство пред хората, а отвътре ще сте гнили.

# 215

Значи онзи човек всъщност е коментирал с нея тя да отиде при него и да заживеят заедно.
Мисля, че си съвсем прав. Ако ще сте семейство, трябва да бъдете, а само да сте съжители, няма смисъл.
И също за децата си прав - определено първо е добре адвокат да каже какви са ти вариантите.
Това, че ти е трудно да вземеш решение, не е признак на мекушавост. А за болднатия текст - ако тя беше споделила с теб как се чувства, можехте да направите нещо навреме.
Ще се въздържа да напиша моето мнение, кое е най-доброто решение, защото е важно вие какво ще се разберете, а не някакви хора какво смятат.

# 216
Остави я възмножно най-скоро.

# 217
Дай ѝ срок до Нова година, не разсипвайте празниците на децата... Ще изкараш още един месец. Виж как ще се държи, ако искаш бъди мил, просто забрави за случая. Може пък да се разкае наистина.... След НГ, ако ти каже, че има нужда от още малко време и т.н. - разделяте се за 2-3 месеца, после развод и така...

# 218
Ако съпругата избере вас,после все ще се чуди какво е изпуснала.Нали казват,че неизживяната любов е най-силна.Общо взето с вашия брак е свършено.Има хора продължили напред след изневяра,но когато изневерилия смята,че е допуснал грешка и се разкайва.Намесят ли се чувства става мазало и всичко се срива.Ще страдате и двамата ако останете заедно.Тя ще страда по друг,а вие по нея.Да времето лекува всичко и може би на нея в един момент ще и мине всичко,но дотогава вие ще я намразите.Кураж каквото и да решите!

# 219
Доста неща е казала всъщност, но може би и тя и ти не ги осъзнавате.
Че и условия ти поставя... аз лично се издразних на изказванията й.
Но е хубаво ти да осъзнаеш, че единственото, което ще получиш, ако тя реши да остане, е физическото й присъствие, нищо повече. Тя дори няма намерение да спре да си пише с другия...
Та бива ти да решиш това ли искаш ти. Семейство трудно ще сте отново.
И най-вече имай предвид, че ако тя иска децата, те ще са с нея и най-вероятно ти ще трябва да се изнесеш. Единствено в чужбина не може да ги заведе без твое съгласие.

# 220
За децата - не съм съгласен. Зависи на каква възраст са. Не е невъзможно да останат при него.

# 221
  • София
Не казвам , че авторът не обича жена си, но може би се колебае заради децата и контактите с тях. Разделят ли се - майката като нищо ще се озлоби и ще му го изкара през носа, особено ако с другия не се получи. Вероятно тя ще иска да живее в чужбина, т.е. той трябва да даде съгласие.

# 222
А защо е сигурно, че при нея остават децата? Формалната причина за евентуален развод е тя, не бащата. Не е невъзможно и при него да останат.

# 223
И мекушав,и слабохарактерен си. Зле ми стана като прочетох последения ти пост. Заслужил си си това отношение.

# 224
А защо е сигурно, че при нея остават децата? Формалната причина за евентуален развод е тя, не бащата. Не е невъзможно и при него да останат.

Съдът не се интересува от формалната причина за развода, когато решава при кого ще са децата. Основният критерий е кой ще се грижи по-добре за тях, кой ще осигури по-добри условия, кой ще има повече време, с кого са свикнали повече, особено когато са малки. Ако са по-големички, съдът може да реши да пита самите тях.

Общи условия

Активация на акаунт