💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 614
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз не виждам чак такива черни неща, или просто разбирам нещата по друг начин.

# 1 321
Много ми беше интересна и напрегната тази игра.
Браво на Пантерката Simple Smile
Вайс тичаше като маймуна. Много ме кефи в игра. Жалко, че е кофти характер.
Тодър жъ си оди май. Жер'ту и тя искам да си оди.
Бобчо с това накуцващо краче хич не го виждам на финал. Хубава мускулатура, ама много лесно дава фира, гОркия.

# 1 322
Мускулатурата на Бобчо му е само за вид, за работа виждаме, че не става.
А и не само неговата.

# 1 323
Мускулатурата на Бобчо му е само за вид, за работа виждаме, че не става.
А и не само неговата.

е нищо де, поне да изглежда Wink всъщност е силен, но за кратко, след което дава фира.
ама по-добре от голия задник на 'Жериту. той и ММ пита тва що така се гологъзи. поне да беше по-така като дупе. въобще жените не са добре като физика, няма някоя с готино тяло.

# 1 324
Никакъв шанс да номинират Йоана, ако паднат рибарите. Старите ловци си се пазят, Чудо ще е на пангара.
При загуба на Жътварите Ваня е също почти сигурно номинирана, при Вайс капитан. Само Джери може да я спаси, ако купи х2 гласа, но няма логика да го прави.

Защо да няма логика? За Джери е много по-добре да отпадне един силен играч преди финала.За не я е по-добре на финала да е Ваня, вместо Тошко или Вайс.

# 1 325
На мен Ваня телом ( че и духом) ми харесва много. Катя ако се постегне малко ще е перфектна. Иначе най-младичките нещо твърде балдърести ми идват.

# 1 326
Аз мисля, че Жътварите ще паднат днес заради предимството. И не вярвам Джери да си изхарчи парите за Ваня, тоест очаквам с капитанския глас на Вайс Ваня да отиде на елиминация срещу Тодор. Само мога да се  надявам Ваня да спечели, но нещата ще зависят от сценария, за съжаление сме лишени от честни ИВ вече втори сезон.

Когато останат финалистите, няма номинации, няма какво да си купи с парите.За какво и е да ги пази?

# 1 327
Аз също не съм на мнението на повечето от пишещите тук за Йоанна. Като гледам има 100+ гласа в анкетата. Явно и други мислят като мен, че заслужава. Simple Smile

# 1 328
Йоанна с тия игрички и интриги си навреди повече, отколкото да си помогне. Просто нямаше нужда от тях. И без това си има качества девойчето. Но със схемите ми е една идея по-неприятна отколкото би била иначе.

# 1 329
Аз мисля, че Жътварите ще паднат днес заради предимството. И не вярвам Джери да си изхарчи парите за Ваня, тоест очаквам с капитанския глас на Вайс Ваня да отиде на елиминация срещу Тодор. Само мога да се  надявам Ваня да спечели, но нещата ще зависят от сценария, за съжаление сме лишени от честни ИВ вече втори сезон.

Когато останат финалистите, няма номинации, няма какво да си купи с парите.За какво и е да ги пази?
Е как да няма номинации? Миналата година имаше до топ 5.

# 1 330

Разбира се, че има номинации.
Не помниш ли Юли как прати Пламен на битка Simple Smile

# 1 331
Аз да кажа за днешната игра - еми, пак побългарена. В чуждите формати племето тича заедно, не се дели - и понякога носят тежести, които си прехвърлят един на друг. Ако беше така, всяко племе щеше да зависи от най-слабия си играч. И днес рибарите щяха да загубят. Да, ама не...

Това звучи малко като "Аз го знам тоя виц, ама по друг начин..."
Това не означава, че друг вариянт на играта няма де е интересен.

# 1 332
Проблема е че Тошо обича да извърта така нещата, както на него му изнася, снощи се изказа все едно е харесвал Йоана и я е закрилял, което е абсолютна лъжа.
И за това не е виновна тя, тя си е такава каквато е , той се опитва да се покаже като нещо друго, което не е.
Винаги се опитва да извърти всичко в своя полза, да хитрува и да е виновен друг.
Аз такова поведение не харесвам, пък който си го харесва жив и здрав.
[/quote]

Ами тя и Йоанчето е същата, само че го прави по-префинено и повечето хора й се връзват.
Все друг й е виновен, всички са й длъжни, особено бившите Ловци. Умрях, като чух, че Катя й била виновна, че не нареди 2 часа куба. Тодор като падне дивее, Йоана - реве, милото момиченце, дайте да го съжалим. Манипулира постоянно хората - това повтаряне за здравето й, вече ме побърква, представям си какво й е на Катерина да го слуша с години.
Сигурно е имало и моменти, в които Тодор се държал по различен начин с Йоана, но те искаха да ни покажат други. Само че в това, което показаха аз обиди не видях - спор, нападане, неглижиране... всичко това, на което май само Тодор няма право в този формат, защото не само той ни го е показвал.
Изобщо само Тодор няма право да има мнение - ами човекът смята мъжете за по-силни играчи и това е, изядоха го за това - сексист, женомразец...

# 1 333
В Сървайвър има един основен принцип - броя на играчите във всяка една игра да бъде равен. И като следствие от този принцип - ако си почивал в една игра в следващата си длъжен да участваш.

Иначе за вчерашната игра -да, сериозно видоизменена е от оригиналната,но има право на живот. Хубава игра се получи.
Но аз лично за себе си оставам привърженик на оригинала,където играчите са свързани в едно общо цяло и натоварени с тежести.

# 1 334
  • София
Ванчето с това нейно постоянно драпане за женски коалиции и женски финал е не по-малка сексистка.

Общи условия

Активация на акаунт