Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 46 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Първи път ходене в клиника. Тя е от тези, които предпочитат собствените си изследвания, затова не съм подготвяла нищо предварително. От това, което пишеш разбирам, че моята работа с  всичко на един ден - няма да стане. Благодаря ти много за отговора 🙂

# 631
  • до най-прекрасния мъж
Може и нищо да не ти пуснат на първи преглед. Носи си всички изследвания, които си правила някога. Иначе, да, повечето клиники предпочитат в тяхна лаборатория да се пуснат изследванията. Още повече, че докторът ще е сигурен, че ги е пуснал, когато трябва.

# 632
Vi_To, aз пък моя мъж напоследък го тъпча с много плодове и зеленчуци (освен с месото). Като бабите съм станала: "Вземи си салатка, хапни едно портокалче, боровинки яде ли днес?", а сутрин му нареждам като на първолак какво да яде през деня Grin Като се прибера от работа броя ябълките намалели ли са. Добре, че не го правя с ядките и боровинките Laughing Имам чувството, че колкото и да е здравословно, калорийният излишък ще му се отрази на талията в даден момент.
За инжекциите е нормално да се притесняваш. Едва ли някоя жена се е радвала, че ще й се наложи сама да се боцка и да е изгаряла от нетърпение. Но просто се налага и когато се научим, виждаме, че не е нищо особено. През толкова неща минаваме, че някакви инжекции са нищо, ще се справим и с тях. Успех!

# 633
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, днес ходих за МБ. Като ми вземаха пробата, усетих остра болка в началото на вагината. Може би ми закачиха с тампона началото на уретрата. Сега ми пари и щипе, като пишкам. Като стоя, няма проблем, не е като цистит. Но тръгне ли да излиза урината, ме реже като нож. Кажете как да си помогна, страхувам се да не стане възпаление. Засега се измих обилно и пия много вода, но не знам достатъчно ли е.

# 634
Vi_To, aз пък моя мъж напоследък го тъпча с много плодове и зеленчуци (освен с месото). Като бабите съм станала: "Вземи си салатка, хапни едно портокалче, боровинки яде ли днес?", а сутрин му нареждам като на първолак какво да яде през деня Grin Като се прибера от работа броя ябълките намалели ли са. Добре, че не го правя с ядките и боровинките Laughing Имам чувството, че колкото и да е здравословно, калорийният излишък ще му се отрази на талията в даден момент.
За инжекциите е нормално да се притесняваш. Едва ли някоя жена се е радвала, че ще й се наложи сама да се боцка и да е изгаряла от нетърпение. Но просто се налага и когато се научим, виждаме, че не е нищо особено. През толкова неща минаваме, че някакви инжекции са нищо, ще се справим и с тях. Успех!

Твоя е подчинителен, моят не:joy:Благодаря! Желая и при теб всичко да върви успешно.

# 635
Момичета, колко трябва да е TSH при започване на процедурата? Simple Smile

# 636
Аз знам за около и под 2. Моето е 2.08 и ми го приеха като ок за старт на процедура.

# 637
Най-хубаво е около 1. Да има накъде да скача от стимулация, лекарства, бременност и тн.

# 638
Кофти, моят в момента е 3.79 ,колко време ще трябва да пия според вас за понижаване?Аз пих преди 1 месец Л тироксин, но явно го спрях рано, защото лекарката ми каза само 6 седмици да го пия.

# 639
8
Момичета, колко трябва да е TSH при започване на процедурата? Simple Smile

Видях,че другите момичета вече са ти отговорили. Аз също наскоро разбрах, че е добре да е около 1. След първата биохимична през март 2020 г. /тогава още не знаехме, че ще се наложи инвитро/, гинеколожката, при която ходих да види дали всичко се е изчистило от самосебе си ми каза, че причината за "аборта" била TSH 1,08. Тогава си бях самоназначила сама хормоните. Изписа ми са пия 6 месеца селен и да се пазим, за да се възстановя. Каза ми, че за успешно забременяване е износване трябва да е около 2. Сега като се сетя, изпадам в ужас и ми се иска да я удуша с голи ръце.

# 640
Момичета, стартирам стимулация с Менопур 300 на ден. Не казаха да съхранявам в хладилник? Това висока доза ли е според вас?

# 641
TSH 2.4 - в момента съм на летрозол, дали ще е проблемно?

# 642
  • София
Ако ще правиш свеж трансфер още от сега повиши дозата на л тироксина да има време да подейства, защото след пункция ще ти изпишат Естрофем, а той ще го качи още и ще стане вече проблем.

# 643
Някъде искат под 2 другаде под 2.5.
Това дълбоко ме учудва, да не кажа възмущава:
гинеколожката, при която ходих да види дали всичко се е изчистило от самосебе си ми каза, че причината за "аборта" била TSH 1,08.

# 644
Някъде искат под 2 другаде под 2.5.
Това дълбоко ме учудва, да не кажа възмущава:
гинеколожката, при която ходих да види дали всичко се е изчистило от самосебе си ми каза, че причината за "аборта" била TSH 1,08.

Правилно ли разбрах за 2-2,5? Аз четох, че трябва да е около 1.Не само за инвитро. Аз с пиене на селен през август го докарах до 1,15. Сега не знам колко е. Ще си проличи при направата на ново изследване. Смятам, че 2 и нагоре е високо.

Общи условия

Активация на акаунт